Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Prawda czyli co? Ze maily owu albo nie mialy owu?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Ale gąbka!
Że są nie ogarnięte, wątek krótki więc zapraszam, na początku starałam się być cierpliwa, ale pod koniec mi chyba przestało wychodzić...
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/pomoge-w-interpretacji-wykresu-wg-metody-r-tzera,7308,1.html -
Ale Red...jak zakladasz taka strone...to laski raz ze zaczynaja patrzec na ciebie jak na kogos w stylu doradcy/ profesjonalisty....i ze nie beda oceniane...to musisz sie z tym liczyc ze przyjda wlasnie osoby, ktore pojecia nie maja, bo jakby mialy to przeciez by nie przyszly
-
Asha wrote:No to ja nie mowie ze masz gadac z nimi hahaha bo niby o czym hahaah
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:troche mi ich zal bo maja nadzieje i szukaja wsparcia. pamietam czasy kiedy sama nic nie wiedzialam ale szukalam i pytalam. wiec kiedy widze wpisy ze dwa dni po stosunku cycki ktoras swedza i pyta sie czy testa zrobic to az mnie świerzbi zeby cos odpisac
No...ale to juz naprawde trzeba nie miec pojecia o niczym w cholere naprawde i nic nie czytac o tym wogole tez -
Asha wrote:Ale Red...jak zakladasz taka strone...to laski raz ze zaczynaja patrzec na ciebie jak na kogos w stylu doradcy/ profesjonalisty....i ze nie beda oceniane...to musisz sie z tym liczyc ze przyjda wlasnie osoby, ktore pojecia nie maja, bo jakby mialy to przeciez by nie przyszly
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale Red...jak zakladasz taka strone...to laski raz ze zaczynaja patrzec na ciebie jak na kogos w stylu doradcy/ profesjonalisty....i ze nie beda oceniane...to musisz sie z tym liczyc ze przyjda wlasnie osoby, ktore pojecia nie maja, bo jakby mialy to przeciez by nie przyszly
Może źle się z nimi zrozumiałam, ale chciałam dobrze...
Nie ogarniam tego, bo jak się wzięłam za robienie wykresów, to najpierw poczytałam choć trochę, a później sięgnęłam po termometr, by wiedzieć co, kiedy sprawdzać, a także dlaczego...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale wiecie ci, ja do teraz dostaje wiadomosci od laseczek zeby cos podopwiedziec, jak co bralam i kiedy, kurna czuje sie jak autorytet
Bo to na zaufaniu sie opiera a nawet czasem mniej na poradzie, chodzi o potraktowanie czlowieka -
Redhotka wrote:No toż wiedzą że dzwoni, ale nie wiedzą w którym kościele a co gorsza - PO CO DZWONI...
-
Redhotka wrote:Tak, pomóc jak coś już można odczytać, oznaczyć, a nie jak linia prosta lub objawy w kratkę zaznaczane...
Może źle się z nimi zrozumiałam, ale chciałam dobrze...
Nie ogarniam tego, bo jak się wzięłam za robienie wykresów, to najpierw poczytałam choć trochę, a później sięgnęłam po termometr, by wiedzieć co, kiedy sprawdzać, a także dlaczego...
Wiem ze chcialas dobrze bo inaczej to bys tego watku nie otwierala, ale jak sie cos takiego otwiera to mowie ci ze to prawie jakby bylo...porady lekarza...stajesz sie autorytetem w pewnym sensie...i kiedy tracisz cierpliwosc...to tak jakbys poszla do lekarza i on by sie na ciebie wydarl...juz bys tam nie wrocila przeciez....jezeli nadal chcesz to robic to musisz zmienic podejscie bo nikt tam nie bedzie wracac....przykre ale tak jest kochana cierpliwosci cie to nauczy -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No...ale to juz naprawde trzeba nie miec pojecia o niczym w cholere naprawde i nic nie czytac o tym wogole tez
-
amelia04072006 wrote:ja znalazlam laseczke ktora walczy i jest na npr-ze ona duzo mi podpowioedziala, ja sporo wiadomosci szukalam na necie, sciagalam i drukowalam, zrobilm swoj notatnik jak postepowac w kolejnym cyklu. podobnie bylo z lekami ktore bralam. co kiedy jak dlugo i na co ktory jest potrzebny. rownierz z badaniami ktore trzeba wykonac jesli cos nie trybi. wyszlo tego sporo, wiec skoro ktos sie porywa na jakas metode to do cholery niech troche sie doszkoli a nie wyjezdza z tekstem ze npr stosuje bo to sie nijak ma do tego o czym mowia.
Amelia...ty tak zrobilas...nie mozna oczekiwac ze wszyscy beda tacy jak ty milo by bylo ale sie nie da niestety....dlatego taka Red otworzyla strone zeby pomoc takim co im sie nie chce i ich poduczyc