Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wiem ze chcialas dobrze bo inaczej to bys tego watku nie otwierala, ale jak sie cos takiego otwiera to mowie ci ze to prawie jakby bylo...porady lekarza...stajesz sie autorytetem w pewnym sensie...i kiedy tracisz cierpliwosc...to tak jakbys poszla do lekarza i on by sie na ciebie wydarl...juz bys tam nie wrocila przeciez....jezeli nadal chcesz to robic to musisz zmienic podejscie bo nikt tam nie bedzie wracac....przykre ale tak jest kochana cierpliwosci cie to nauczy
-
Asha wrote:Bo to na zaufaniu sie opiera a nawet czasem mniej na poradzie, chodzi o potraktowanie czlowieka
Redhotka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dlatego co wiem to podpowiem ale jak widze wykresy tych laseczek gdzie nijak sie ma do tego co pisalam to zastanawiam sie czy ma to sens
No bo czlowiekowi rece opadaja, ale co innego jak tobie opadaja a co innego jak ona zalozyla taka strone....rozumiesz roznice? -
nick nieaktualny
-
jezuu, chwile mnie nie było a te naprodukowały pindylion stron
Cześć Dziewczyny!
wynik będę miała dopiero jutro po 11. ale już nie mam złudzeń, siknęłam se na testa i jedna krecha. luz w dupie.Redhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:jezuu, chwile mnie nie było a te naprodukowały pindylion stron
Cześć Dziewczyny!
wynik będę miała dopiero jutro po 11. ale już nie mam złudzeń, siknęłam se na testa i jedna krecha. luz w dupie.
Juz sie domyslilysmy ze jutrodotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:jezuu, chwile mnie nie było a te naprodukowały pindylion stron
Cześć Dziewczyny!
wynik będę miała dopiero jutro po 11. ale już nie mam złudzeń, siknęłam se na testa i jedna krecha. luz w dupie.Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Amelia...ty tak zrobilas...nie mozna oczekiwac ze wszyscy beda tacy jak ty milo by bylo ale sie nie da niestety....dlatego taka Red otworzyla strone zeby pomoc takim co im sie nie chce i ich poduczyc
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ok ale po cos sa na ofie. jesli nie mialyby problemu to robiłyby sobie dzieci w zaciszu swojego łózka. skoro szukaja to znaczy ze cos jest nie halo. jesli mi na czyms zalezy to walcze, na wszystkich fratach. niech pytaja i super ze redzia tam jest i pomaga ale cholera ktos pomaga, zjada paznokcie bo sie wkurza kiedy pada po raz setny durne pytanie a final jest taki ze i tak robia swoje. no jak po tym @ nie dostac sie pytam???
Po to sa zeby sie uczyc od innych, rozmawiac, szukaja wsparcia itd...kazdy jest inny pamietaj