Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wszyscy zaniemowili po wynikach hahahhaha
-
Asha wrote:Zawalu bidula dostala jak zobaczyla kto startuje
a ja dzis kupowalam kaws foliowy a babka do mnie gratuluje sliczny brzuszek .. WTF -
Asha wrote:
-
Asha wrote:No chyba tez bym sie zlakla , ale to nie zmienia faktu ze ludzie to nie mysla za cholere
-
Asha wrote:No to jak nie wiedziala to po cholere sie odzywa
-
nick nieaktualnyHej, ja znowu na szybko (później Was nadrobię), chcę tylko obiecany wykres Ani wrzucić...
http://banny.republika.pl/interpretacje_ovufriend/ovufriend-Ania_84.png
- Kremowe tło to okres nie mający wpływu na interpretację (w zależności od ilości obserwowanych cykli można tu również wyznaczyć jakieś dni niepłodne)
- Różowa linia to linia podstawowa wyznaczana na podstawie 6 niższych temperatur (jest to najwyższa niezakłócona temp. z tych 6-ciu)
- Zielony trójkąt to szczyt śluzu
- Brązową strzałką oznaczyłam przedwczesny wzrost temperatury (czyli kiedy jest jeszcze śluz płodny, a nastąpił już wzrost - taka temperatura nie zalicza się ani do niższych, ani do wyższych)
- Fioletowe kółka to 3 wyższe temperatury, z czego 3 musi być min 0,2 stopnia nad linią podstawową (jeśli nie to wtedy 4 nad linią już o dowolną wartość jest brana pod uwagę)
- 18dc jako jedyna niższa temp. po wzroście leży na linii podstawowej więc po prostu nie jest brana pod uwagę.
- W tym cyklu wieczór dnia 21 jest początkiem okresu niepłodności bezwzględnej - w tym czasie wskaźnik Pearla = 0.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 00:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry choć po takim wyniku wyborów powinnam powiedzieć chujowy...tak nienawidze pisuarow, ze aż mi cisnienie skoczyło
witam nowa koleżankę, hej Ewa
ide zaraz z siuskami do badania powtórzyć bo chyba mi sie cukrzyca przyplatalaAsha lubi tę wiadomość