Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witam sie...
Ja juz nie wiem co to robic z tym moim zoladkiem, okropnosc, boli mnie , scisniety mam jak z nernow, straszne to jestAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Asia...ja nie pomogę...nie bolał mnie żołądek, ciężar tylko czułam ale jakoś recepty na to też nie mam
No wiem wlasnie, probowalam cos znalezc ale nic nie ma nigze, mowia ze niby faol sie pcha do gory i uciska ale to jakos wczesnie na takie uciskanie moim zdaniem, nie wiem -
Dzien dobry kochane
Wszystkim mamom zycze zdroka szczescia, pociechy z malenstw i przedewszystki zdrowia dla was jako rodzicow i waszym dzieciaczkom
Tym ktore walczą oby nastepny Dzień Matki być juz nimi choćby jeszzce z kruszynką pod sercemCwalinka, amelia04072006, Asha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sie witam
asha pewno masz zoladek podrazniony przez zgage, cwalinka ma racje pij jakies kojace herbatki, staraj sie jesc plynne rzeczy wtedy moze zoladek szybciej rozłoży zawartosc a w razie wymiotow nie podraznisz wiecej przelyku. na macice to za wczesnie ale pewno przepona lub cos innego uciska zoladek i stad te dolegliwosci.
biedulo oby tak nie bylo przez cala ciaze
mamusiom zycze aby zawsze byly dumne z dzieci ( ja dzis dostalam laurke- pikna i kubek z napisem ODJAZDOWA MAMUSIA a przy tym rysunek matki na hulajnodze z niemowlakiem ale gdzie ??? na plecach nie w brzuchu )
przyszlym mamusiom aby byl to juz ostatni dzien matki bez swoich cudów i oby ten cud jak najszybciej sie w was rozgoscił
mamom ciężarówkom- szybkiego bezbolesnego porodu i zdrowych bobasow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:38
Cwalinka, Asha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam ze Dzien Matki dzisiaj wszystkiego dobrego kochane
Ja jem same warzywa i owoce, nic ciezkiego nie jem juz teraz, zadnego miesa juz nie jem nic z takich rzekczy, nie wiem co robic juz, imbirowa mi nie wchodzi juz, mieta to tak jeszcze w miare...
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry kochane
Wszystkim mamom zycze zdroka szczescia, pociechy z malenstw i przedewszystki zdrowia dla was jako rodzicow i waszym dzieciaczkom
Tym ktore walczą oby nastepny Dzień Matki być juz nimi choćby jeszzce z kruszynką pod sercem
Jak zaczelam czytac to myslalm ze sie zegnasz z nimiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Zapomnialam ze Dzien Matki dzisiaj wszystkiego dobrego kochane
Ja jem same warzywa i owoce, nic ciezkiego nie jem juz teraz, zadnego miesa juz nie jem nic z takich rzekczy, nie wiem co robic juz, imbirowa mi nie wchodzi juz, mieta to tak jeszcze w miare...