Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wiem i boje sie
Posluchaj sie do cholery!!! Dobrze wiesz ze powinnas pojechac do szpitala!! Posluchaj sie instunktu do cholery...jakby to twoje dziecko sie tak dusilo to bys je do szpitala zawiozla przeciezCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Posluchaj sie do cholery!!! Dobrze wiesz ze powinnas pojechac do szpitala!! Posluchaj sie instunktu do cholery...jakby to twoje dziecko sie tak dusilo to bys je do szpitala zawiozla przeciez
-
Amelka wg mnie powinnas jechac do szpitala.. co jak co... ale tym bardziej ze jestes w ciazy jak cos moga szybko reagowac..a wizyta u endokrynologa..prosze cie.. to juz lepiej 150 wywalic prywatnie .. zadzwon powiedz ze masz skierwoanie do szpitala i ze jak cos czy da sie przelozyc..
Asha, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:no wiem ale ja nie lubie. kurwa mac ja wiem ze musze ale nie chce. nie lubie, mam w cholere roboty i meza gnoja . dziecko zostanie samo z kretynem
Jedz kurwa...nic sie jej nie stanie!!! To jej ojciec do cholery!!! A przez to cos moze sie stac tobie i dziecku...bez pierdolenia!!! Marsz do szpitala...nikt nie lubi ale czasami trzeba...zagryz zeby i tyle!!!Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wiem ale ja nie lubie. kurwa mac ja wiem ze musze ale nie chce. nie lubie, mam w cholere roboty i meza gnoja . dziecko zostanie samo z kretynem
Asha, Cwalinka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja tak samo wole orkiestre niz dj
u nas na wstepie wyklucyzlismy dj i bylo mega ludzie bawili sie do 6 nad ranem -
amelia04072006 wrote:jestem zmeczona
ogarne chate i sie przygotuje pewno wieczorkiem mykne. jesli sie nie odezwe to znaczy ze mnie nie ma i jestem taaaam
Zostaw chate w cholere...stary ogarnie..jedz do szpitala !!!!Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Amelka wg mnie powinnas jechac do szpitala.. co jak co... ale tym bardziej ze jestes w ciazy jak cos moga szybko reagowac..a wizyta u endokrynologa..prosze cie.. to juz lepiej 150 wywalic prywatnie .. zadzwon powiedz ze masz skierwoanie do szpitala i ze jak cos czy da sie przelozyc..