Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania...tak miie przypomnialo....chyba ci nie mowilam a nie wiem czy wiesz, bo mi w pierwszej ciazy w pl tego nie robili...jak bedziesz w ciazy...w drugim trymestrze poziom naszych proszkow ma tendencje do spadku czy jakis tam wspolczynkik mierza...mi tego nie robili w ciazy ale teraz ta laska co sie mna opiekuje mi mowila ze mi to beda badac w drugim trymestrze i jak jest za niski to zwiekszaja dawke ze zapobiec * wiadomo czemu
-
ja to zapierdalam bo się staremu wczoraj zauważyło ze garniak brudny więc dziś jeszcze jego garnitur do pralni i z pralni, sobie pojechałam regulację brwi do kosmetyczki zrobić...muszę se pazury obskubać i pomalować i staremu koszulę uprasować i młodego i jego graty przyszykować na jutro do mamy...normalnie się zmęczyłam już jak to pisałam hahaha
Asha, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja to zapierdalam bo się staremu wczoraj zauważyło ze garniak brudny więc dziś jeszcze jego garnitur do pralni i z pralni, sobie pojechałam regulację brwi do kosmetyczki zrobić...muszę se pazury obskubać i pomalować i staremu koszulę uprasować i młodego i jego graty przyszykować na jutro do mamy...normalnie się zmęczyłam już jak to pisałam hahaha
Bidula no hahahhaa no to sie nie nudziszcholera wszyscy wyjezdzaja na weekend...sama zostane
-
Asha wrote:Bidula no hahahhaa no to sie nie nudzisz
cholera wszyscy wyjezdzaja na weekend...sama zostane
... z groszeczkiem zostaniesz
pogadaj z nim trochę
ja to mam napięty grafik na najbliższe dwa tygodnie...po weselu mam kontrolę ze skarbowego, potem mamy weekend długi bo Boże Ciało w pl i też gdzieś ruszymy, potem po weekendzie lekarz w Białymstoku i następnego dnia JEDZIEMY NAD MORZEdotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem w domu.
pan doktor osluchal i stwierdzil ze nic nie slyszy. podejrzewa astme, alergie lub refluks i dlatego wlasnie meczy mnie kaszel przede wszystkim w nocy. zalecil obserwacje i aby spac z wysoko uniesiona gorna czescia ciala. jesli nie pomoze inny sposob spania to mam sie znow pojawic.
wkurwił mnie bo poprosilam o usg aby ocenil co sie dzieje z dzieckiem. stwierdzil ze w tym szpitalu nie ma gina wiec nie ma kto przeprowadzic badania. chuj
cos mi sie zdaje ze nastepnym razem pojade na patologie ciazy i powiem ze cos sie dzieje z ciaza.
czeka mnie noc i sie kurwa mac lekko bojeAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dobrze ze pojechalas
sprobuj spac tak jak mowia a moze akurat ci pomoze, jak sie bedziesz denerwowac to nie zasniesz
napij sie melisy
musi byc dobrze!
cholera nie mam innego wyjscia. juz uszykowalam sobie dwie wielkie poduchy i kilka jaskow, zjadlam wczesna kolacje aby sie uleżała przed spaniem i mam nadzieje ze faktycznie pomoze
nie mam melisy i nie lubie ziolek wiec pewno bylaby cofka
juz teraz tylko nadzieja mi zostala