Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania...tak miie przypomnialo....chyba ci nie mowilam a nie wiem czy wiesz, bo mi w pierwszej ciazy w pl tego nie robili...jak bedziesz w ciazy...w drugim trymestrze poziom naszych proszkow ma tendencje do spadku czy jakis tam wspolczynkik mierza...mi tego nie robili w ciazy ale teraz ta laska co sie mna opiekuje mi mowila ze mi to beda badac w drugim trymestrze i jak jest za niski to zwiekszaja dawke ze zapobiec * wiadomo czemu
-
ja to zapierdalam bo się staremu wczoraj zauważyło ze garniak brudny więc dziś jeszcze jego garnitur do pralni i z pralni, sobie pojechałam regulację brwi do kosmetyczki zrobić...muszę se pazury obskubać i pomalować i staremu koszulę uprasować i młodego i jego graty przyszykować na jutro do mamy...normalnie się zmęczyłam już jak to pisałam hahaha
Asha, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja to zapierdalam bo się staremu wczoraj zauważyło ze garniak brudny więc dziś jeszcze jego garnitur do pralni i z pralni, sobie pojechałam regulację brwi do kosmetyczki zrobić...muszę se pazury obskubać i pomalować i staremu koszulę uprasować i młodego i jego graty przyszykować na jutro do mamy...normalnie się zmęczyłam już jak to pisałam hahaha
Bidula no hahahhaa no to sie nie nudzisz cholera wszyscy wyjezdzaja na weekend...sama zostane -
Asha wrote:Bidula no hahahhaa no to sie nie nudzisz cholera wszyscy wyjezdzaja na weekend...sama zostane
ja to mam napięty grafik na najbliższe dwa tygodnie...po weselu mam kontrolę ze skarbowego, potem mamy weekend długi bo Boże Ciało w pl i też gdzieś ruszymy, potem po weekendzie lekarz w Białymstoku i następnego dnia JEDZIEMY NAD MORZEdotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem w domu.
pan doktor osluchal i stwierdzil ze nic nie slyszy. podejrzewa astme, alergie lub refluks i dlatego wlasnie meczy mnie kaszel przede wszystkim w nocy. zalecil obserwacje i aby spac z wysoko uniesiona gorna czescia ciala. jesli nie pomoze inny sposob spania to mam sie znow pojawic.
wkurwił mnie bo poprosilam o usg aby ocenil co sie dzieje z dzieckiem. stwierdzil ze w tym szpitalu nie ma gina wiec nie ma kto przeprowadzic badania. chuj
cos mi sie zdaje ze nastepnym razem pojade na patologie ciazy i powiem ze cos sie dzieje z ciaza.
czeka mnie noc i sie kurwa mac lekko bojeAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dobrze ze pojechalas sprobuj spac tak jak mowia a moze akurat ci pomoze, jak sie bedziesz denerwowac to nie zasniesz napij sie melisy musi byc dobrze!
cholera nie mam innego wyjscia. juz uszykowalam sobie dwie wielkie poduchy i kilka jaskow, zjadlam wczesna kolacje aby sie uleżała przed spaniem i mam nadzieje ze faktycznie pomoze
nie mam melisy i nie lubie ziolek wiec pewno bylaby cofka
juz teraz tylko nadzieja mi zostala