Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:
cholera nie mam innego wyjscia. juz uszykowalam sobie dwie wielkie poduchy i kilka jaskow, zjadlam wczesna kolacje aby sie uleżała przed spaniem i mam nadzieje ze faktycznie pomoze
nie mam melisy i nie lubie ziolek wiec pewno bylaby cofka
juz teraz tylko nadzieja mi zostala
Juz rzut beretem teraz, tylko cz kac, dasz rade juz tyle wytrzymalasto jeszczeen ostatni miesiac dasz radeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Juz rzut beretem teraz, tylko cz kac, dasz rade juz tyle wytrzymalasto jeszczeen ostatni miesiac dasz rade
brzuch mi sie opuszcza wiec licze ze sie rozpakuje szybko -
amelia04072006 wrote:oj mam nadzieje ze to bedzie szybciej. do tej pory mialam dwa trzy skurcze przepowiadajace a teraz sa moze co godzine, nie raz czesciej.
brzuch mi sie opuszcza wiec licze ze sie rozpakuje szybko
To te skurcze to jak dlugo niby tak maja cie trzymac -
Asha wrote:To te skurcze to jak dlugo niby tak maja cie trzymac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 20:48
-
amelia04072006 wrote:do 4 tygodni ale roznie bywa. tylko sie martwie bo jak dostaje skurcze to mam i z lewej i prawej stronie malude wiec nie wiem czy przypadkiem nie ulozyla sie w poprzek. moja pani gin nie zrobila mi usg bo nie uwazala za konieczne i boje sie ze dziecie nie wstawi sie odpowiednio. wolalabym jednak nie miec cc
Ja nie mialam skurczy w pierwszej ciazy ale moze kazdy ma inaczej to nie mozesz jakos pojsc do gina zeby usg zrobil? Przeciez to musza wiedziec czy cc czy nie -
w pierwzsej ciazy tez ich nie mialam teraz jestem w szoku ich czestotliwoscia. podobno w kazdej kolejnej sa silniejsze.
wlasnie sie zastanawiam nad tym. dam sobie jeszcze tydzien i pewno sie umowie ale do bardziej kumatego lekarza. jesli skurczy bedzie wiecej to pewno jeszcze w tym tygodniu sie umowie albo tak jak pisalam zamiast na plucny wyrusze na patologie i niech sprawdzajaAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jesli jest ulozenie poprzeczne to oznacza tylko cc ale i to ze moze byc cos z macica, dzieckiem i cos tam jeszcze nie pamietam. nie mysle o tym bo zwariuje
Moze czlowieka rozpieprzyc ale ze ona nie sprawdzila polozenia to jest nie do pomysleniamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze czlowieka rozpieprzyc ale ze ona nie sprawdzila polozenia to jest nie do pomyslenia
-
Amelia kuruj się!!!!
mik82 wrote:Bunia zdrówka Ci życzę
A Ty dotik nie pucuj tak tylko pisz co z tik takiem. Pomógł mu antybiotyk?
taaaaak, już zdrowy!!! tylko enzymy watrobowe ciągle podwyższone, dlatego jesteśmy na diecieRedhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dzień dobry
Ja jeszcze śpię ale jaram się moją owulka jak dotik więc musiałam wpisać temp
Dotik jesteś razem z nim na diecie żeby mu smutno nie było... Kochana mamadotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzień dobry
Ja jeszcze śpię ale jaram się moją owulka jak dotik więc musiałam wpisać temp
Dotik jesteś razem z nim na diecie żeby mu smutno nie było... Kochana mama
Dzien Dobry....Mikus szalejesz z temp...pieknie temp idzie tak trzymacmik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dzien Dobry....Mikus szalejesz z temp...pieknie temp idzie tak trzymac
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A to wczesniej nie byla taka wysoka ?
A ja mam jakies skurcze cholera
Co za skurcze Kochana? Tzn. boli Cię, zaciska? Co to znaczy że skurcze masz?
-
Asha wrote:Ja zaluje ze nie mierzylam w tym cyklu co zaszlam ale jakbym mierzyla to bym nie zaszla hahahha
Asha lubi tę wiadomość