Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki. jestem w domu, zyje i jest lepiej. nie odzywalam sie bo zmusilam tego mojego barana do roboty w domu i troche mialam zapieprz, dzisiaj jade do endo i z maluda do mcdonalda wiec bede ale wieczorkiem.
nie dusilam sie jeszcze odkad spie wyzej wiec to na bank refluks. jednak odkad spie wyzej mam nogi jak balony i nie schodzi mi to po nocy wiec modle sie zeby to bylo zwykle zatrzymywanie sie wody. nie wiem jak zrobic zeby miec i glowe i nogi wysoko . maluda fika koziolki na wszelkie sposoby ale w poziomie a nie mam duzego brzucha wiec chyba nie jest ulozona glowkowo chociaz o tym czasie juz powinna. biedra mnie bola, nie spie w nocy, dzisiaj szukam kumatego lekarza. niech cos powie bo oszaleje.
oddam ciążę w dobre ręce- dziecko do zwrotu
asha spisz bo ci progesteron wali, nie walcz z tym bo i tak nic nie zrobisz, cwalinka alez przeczochralas swoje dziecie po tych gorach
-
Bunia moze znowu za wysoko .. a niemasz czasem problemow z krazeniem ?? zylaki n a nogach ??
hej dziecwzynki noo tempka opada powoli wiec moze jutro bedzie @ -
Asha wrote:Ty tu Ania chyba jestes jedyna co sie ze szmaty cieszy
-
Ale bralam z ciebei przez weekend przyklad spalam co rusz.. serio nie moglam sobie poradzic
i nie dosc ze spalam nagminnie to jeszcze jeszcze mnei ten zajad wkurwia na maksa bo geby nie moge otworzyc ale moze i lepeij mniej bede zarlaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:16
-
Ania_84 wrote:Ale bralam z ciebei przez weekend przyklad spalam co rusz.. serio nie moglam sobie poradzic
i nie dosc ze spalam nagminnie to jeszcze jeszcze mnei ten zajad wkurwia na maksa bo geby nie moge otworzyc ale moze i lepeij mniej bede zarla
Zajad
A to spanie to tradedia jest -
noo wyszedl mi w sobote po poludniu w kaciku ust.. wiec albo moj organzim jest oslabiony bo wtedy mizazwyczaj wychdoza albo brak wit B ;/
wiem kochana ze bys sie cieszyla..ale wiesz ze u nas nie ma szans na az taki cud -
Ania_84 wrote:noo wyszedl mi w sobote po poludniu w kaciku ust.. wiec albo moj organzim jest oslabiony bo wtedy mizazwyczaj wychdoza albo brak wit B ;/
wiem kochana ze bys sie cieszyla..ale wiesz ze u nas nie ma szans na az taki cud
Albo stress kochana, bo to tez przy strsesie zajady wylaza
Ja tam czekam na twoja fasolkeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Albo stress kochana, bo to tez przy strsesie zajady wylaza
Ja tam czekam na twoja fasolke
kurde o tym nie wiedzialam zawsze mi mama mowila ze przy oslabieniu orgaznimu -
Asha wrote:Hahhaha no nie z zajadem nie da rady bo mu groszki na pytonie wyskocza
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mowisz ze by mial tyle ze juz bzykania na miesiac by bylo po ptokach