Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To sie przeliczylas deczko cholera
-
Asha wrote:Nic nie obawiaj ja tez pamietam, moze jest troche zwietrzaly albo przelezaly ale jest
nie no lepiej zeby juz opadl bo mi blokuje @ -
Asha wrote:Doczeka doczeka...toz po to trzymam
Napewno bedzie dobrze
A jak psycholog itd?
jak dostane @ to ustalamy termin bo chcialam za jednym razem i gina i psychologa zalatwic choc nie wiem czy nie wykorzystamy tez dodatkowo warsztatow ktore sa 1 sierpnia w novum proawdzi eta psyhologAsha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jak dostane @ to ustalamy termin bo chcialam za jednym razem i gina i psychologa zalatwic choc nie wiem czy nie wykorzystamy tez dodatkowo warsztatow ktore sa 1 sierpnia w novum proawdzi eta psyholog
To super ze sie tak zlozylo i ze tak mozna
To trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:32
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To super ze sie tak zlozylo i ze tak mozna
To trzymam kciuki
Lece sie polozyc bo mnie strasznir krzyz boliAsha lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja z kawka reszta widze gdzie indziej bywa
Co u ciebie Anulka ?
Moi chlopcy pojechali stare mieszkanie doprowadzac do ladu bo trzeba je oddac w piatek i depozyt musza nam zwrocic ...wiec pierwszy raz jestem sama w domu
U nas jest jakas zalamka z pogoda...15 stopni codziennie jest kurwa...co to za lato do cholery???? Leje prawie codziennie, dzisiaj troche slonce wyszlo ale nadal zimno...no tragedia jestAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ja tez pije kawunie
noo to masz chate wolna korzystaj
u nas trohe cieplej ale przynajmneij nie jest tak duszno jak ostatnio
u mne nic bez zmiena.. juz nawet banana malpie wepchnelsmy co by poelciała na niego i ni chu chu .. jeszcze temp mi podskoczyla.. wiec chyba bede sie buac troche
dzis idziemy z wynikiem michala do lekarza.. z krwi wyszla mu helico baktery, przy gastroskopii zrobili mu jakis test ureazowy i wyszedl ujemny .. wiec chyba jest nieatywna.. tylko w takim razie musza sie zajac zapaleniem zoladka i nadzerka w przełyku -
Asha wrote:Ty bedziesz testowac cos czuje
Oj ten twoj Michal to sie ma bidulek caly czas cos cholera tulam
wiesz liczylismy sie z tym ze cos wyjdzie.. bo czesto ma zgagi .. tyle ze nie wiem czy teraz dieta .. i to jakos przejdzie.. no nic zobaczymy -
Ania_84 wrote:hahah dobra dobra juz mi Michal wczoraj pisal ze moze mi kupi test bo ostatnio jak zrobilam to po kilku godzinach przyszla wiec moze faktycznie sikne i malpa przyjdzie
wiesz liczylismy sie z tym ze cos wyjdzie.. bo czesto ma zgagi .. tyle ze nie wiem czy teraz dieta .. i to jakos przejdzie.. no nic zobaczymy
Dieta napewno ma wplyw, wiec troche zmienic nie zaszkodzi
Co do testu to powaznie mowie, bo szmaty nie ma i temp w gorze -
Asha wrote:Cholera moglam ci wyslac test, ja mam same pozytywne
-
Ania_84 wrote:kochana i tak nic nie wydjdze orgametril hamuje jajeczkowanie wiec anwet jak jakis waleczny sie znalazl to nie mial czego zapladnac
no porazka jak hamuje to czemu temp w gorze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 09:48
Ania_84 lubi tę wiadomość