Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ania daj spokoj, mnie nic nie bolalo zaczelo dopiero w 6 tygodniu to zaden objaw ani w jedna ani w druga
-
nick nieaktualny
-
kochane cudu nie bedzie .. własnie bylam w kibelku i na papierze zaczyna sie juz pojawiac brunatny sluzik .. wiec jutro mysle ze dostane
noo a ja z zebem wyladowalam na fotelu.. masakra nic mnie nie bolalo dzis zaczal mi tak porzadnie dokuczac pulsowac i mialam wrazenie jakby byl rozsadzony i co .okazalo sie ze plomba sprzed 3 lat byla za wysoko osadzona i uszkodzila miazge .. ropa w kanale i w dwoch juz stan zapalny..pytam jak.. przeciez objawów nie bylo.. no i rozwiercil mi znajomy stom wyczycscil zalepil lekiem.. i teraz czeka mnie kanałówka siodemki -
Ania_84 wrote:kochane cudu nie bedzie .. własnie bylam w kibelku i na papierze zaczyna sie juz pojawiac brunatny sluzik .. wiec jutro mysle ze dostane
noo a ja z zebem wyladowalam na fotelu.. masakra nic mnie nie bolalo dzis zaczal mi tak porzadnie dokuczac pulsowac i mialam wrazenie jakby byl rozsadzony i co .okazalo sie ze plomba sprzed 3 lat byla za wysoko osadzona i uszkodzila miazge .. ropa w kanale i w dwoch juz stan zapalny..pytam jak.. przeciez objawów nie bylo.. no i rozwiercil mi znajomy stom wyczycscil zalepil lekiem.. i teraz czeka mnie kanałówka siodemki -
Ania, u mnie słowo dentysta wywołuje zimne poty
jako, że @ przyszła chciałam się zarejestrować na usg, tak mi pani nfz-gin powiedziała. więc dzwonię... generalnie mam we wrześniu zadzwonić do tego czasu obcy to mnie pochłonie chyba.
postanowiłam więc do Wiaczesława uderzyć - i też się przejechałam ostatecznie idę 5 sierpnia do jakiegoś gina z medicover po skierowanie na usg... trochę mnie to już zaczyna męczyć, a obcy się odzywa coraz częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:45
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Ania, u mnie słowo dentysta wywołuje zimne poty
jako, że @ przyszła chciałam się zarejestrować na usg, tak mi pani nfz-gin powiedziała. więc dzwonię... generalnie mam we wrześniu zadzwonić do tego czasu obcy to mnie pochłonie chyba.
postanowiłam więc do Wiaczesława uderzyć - i też się przejechałam ostatecznie idę 5 sierpnia do jakiegoś gina z medicover po skierowanie na usg... trochę mnie to już zaczyna męczyć, a obcy się odzywa coraz częściej
co ona jakas jest nienormalna, gdzie tyle czekac -
Ja ledwo nogami wlocze ale mus ogarnac wkoncu ogrodek i reszte jak stary w domu wkoncu ledwo rade daje znowu padne na pysk jak wczoraj.....dlatego mnie nie ma calyczas
Ale was tez nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:21
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ... ehh jak nie urok.to S......
najpierw zab teraz w sumie trohe przez wlasna glupote. w nocy dopadl mnie atak woreczka .. kamyk sie znowu odezwał maskar anoc nie przespana .. myslalam ze juz bedziemy jechac na IP ..
noo ale rozpoczełam cykl..w sumie tak lekko poki co no ale.. zadzownilam na Novum.. na 5 sierpnia na 16:30 wizyta
Dotik oni sa nie normlani ..?? kurde .. powinni ci jak najszybciej usunac ustrojstwo
Asha Ty sie nie przemeczaj tak
Michała umowilam na USG dzonderek bo akurat rok minie od ostatniego .. na 12 sierpnia a na 24 jedziemy znwu do Wawy do dr WOlskiego z kompletem badan po poł rocznej kuracji
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc laski...jade do dentysty zaraz i juz sie posralam z ranca hahahh szlag by to ale mus
W nocy serce mnie bolalo, maly daje popalilic juz i sie nie wygodnie robi
Dotik zrobie zdjecia tylko syf ogarne i zapominam oczywiscie
Co tam u was?
U nas pizdzi ze zal dupe sciska, zima normalnie -
Cześć!
Asha, i jak denysta? żyjesz??
jak u Ciebie zima to podeślij mi w słoiku po piklach trochę tego zimnego powietrza a ja Ci wyślę trochę tropików!
Mały rośnie i narzeka że Mama taka mała jakaś jest
byłam dziś u gienka, nie rozumiał po co znowu usg mam robić, skoro ewidentnie są zmiany hiperechogenne - czyli jakieś lite struktury - i one się za chiny nie wchłoną... więc straciłam ponad miesiąc... szukam innego szpitala, się wkrwiłam zdziebko...dostałam nowe skierowanie do szpitala bo tamto u baby w poradni zostało... i dał mi skierowanie i jutro zrobię to usg.
no żal dupę ściska!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.