Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:co to dla nas przeciez skoro staramy sie o dziecko mamy kase
hehe no właśnie ale mimo wszystko wolałabym pojechać za tą kasę np na dominikanę - razem z obcymAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:hehe no właśnie ale mimo wszystko wolałabym pojechać za tą kasę np na dominikanę - razem z obcym
dotik lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:uu tak :0 a ja z polipem
to byłyby wakacje życia!
uważam, że mój dzisiejszy dzień w pracy jest bez sensu. i tak nic nie robię bo jest za gorąco i tylko czas się dłuży niemiłosiernie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 10:17
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Rece mi opadaja jak was cztam tzn ile musiscie czekac
Nie Ania nie ataki, po prostu brzuch mnie w nocy boli i spac nie moge, a mlody sie zaczyna wyginac jak mam pecherz pelny i do kibla mnie goni i boli tez jak cholera
nnoooto pogadaj sobie z młodym
-
Asha wrote:Oj kochana to facet to se moge gadac jak do sciany hahhaah
trzymam kciuki za wizyteAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:U nas nadal zimno tez do dupy do szpitala dzisiaj jade z babka od epilepsji sie spotkac, caly tydzien latam albo ktos sie zwala juz mam dosyc
Kochana ciesz się że jest zimno, bo obecne upały w ciąży to musi być jakaś masakra. kto się zwala? pogoń ich w cholerę!!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Kochana ciesz się że jest zimno, bo obecne upały w ciąży to musi być jakaś masakra. kto się zwala? pogoń ich w cholerę!!
Jak nie ojciec to jakies kolezanki non stop ktos sie wala po chalupie tesciowie znowu w niedziele i kolezanka rano tez znowu jakas masakra normalnie, nie ma chwil spokoju -
dotik wrote:oj, ale to powinno być lepiej jutro! a jak nie, to przynajmniej kaca nie zauważysz
-
Hej kochane
długo się nie odzywałam bo jest ciężko...
dużo by opowiadac
powiem tylko, że różnica wieku 2,5 roku między rodzeństwem to jest niezłe wyzwanie dla rodziców. Glut jest zazdrosny, młoda wymagająca i uwieszona na mamie. Mama zdołowana bo nie może poświecić tyle czasu starszemu ile on potrzebuje...on woli tatusia bo mama i tak nie może...eeech
No ale codziennie powtarzam sobie jaka jestem szczesciara
No i jeszcze te upały...wymiękam i dzieciaki tez wymiekaja Hania nie chce spac przez saune w domu, dopiero na spacerze pod wieczór
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrzemik82, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Izunia like za szczęściarę i za to że się odezwałaś
Przy takiej różnicy wieku u maluchów to pewne jest, że nie da się w pełni ogarnąć wszystkiego tak jakby się chciało ale z każdym miesiącem będzie tylko lepiej. Wytrwałości Kochana i ucałuj dzieciaki od forumowej ciotki
dotik, Iza75 lubią tę wiadomość