Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza fajnie, że się odezwałaś! pomyśl o ile gorzej by było gdybyś jeszcze miała dwa psy i kota
no gorąc jest konkretny, na zewnątrz >30 stopni, w pracy >30 stopni i w domu >30 stopni.
Mik jak tam postępy w diagnozie/leczeniu ??Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
No ja w pracy mam klimę więc mogę tu siedzieć...z naciskiem na SIEDZIEĆ
Postępy są i to całkiem spore... póki co duże prawdopodobieństwo zespołu antyfosfolipidowego więc małe prawdopodobieństwo utrzymania jakiejkolwiek ciąży bez leków. Szkoda że konował wcześniejszy zlecając mi badania po I poronieniu zlecił tylko jedno z trzech. Może gdyby zlecił wszystkie to kwietniowa ciąża z tego roku by się utrzymała no ale teraz to już nie ma co gdybać. W każdym razie idzie jakoś do przodu. 2 września mamy wizytę u lekarza i pewnie dostaniemy zielone światło na starania już z lekami odpowiednimi o ile po drodze nic się nie narodzi już.Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Mik, dobrze że już wiecie co mogło być przyczyną poronień, wiadomo że szkoda że tak późno , ale trzeba teraz patrzeć w przyszłość. z optymizmem!! trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało
oddawaj klimę!!!!!!!!!!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dotik ja cierpliwie czekam na Ciebie aż się pozbędziesz swojego obcego.\
Załatwiłaś już coś konkretnego czy dalej biegasz po szpitalach i walczysz z cudowną służbą zdrowia? -
też bym nie oddała
nic nie załatwiłam szlag mnie trafia już. teraz i tak nic nie zrobię bo koleżanka z biura na urlopie i jestem sama, więc nigdzie nie pojadę. czekam do września, bo nie mam innego pomysłu.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyWRÓCIŁAM... i zdycham. W wodzie jeszcze szło znieść te upały, ale tu w mieście to jakaś makabra i ARMAGEDON.
Przyczepka się sprawdziła - mąż stwierdził, że do namiotu nie wraca , chyba że na 3-dniowy wypad...
Ja wróciłam poobijana jak nigdy, takie pamiątki z wakacji :
1. Wielki sinior z tyłu w dolnej części uda (przy tyle kolana) - o kant łóżka, jak próbowałam przejść "nad mężem" i mi nóżki do podłogi nie starczyło, bo mam krótkie... Na szczęście już blaknie.
2. 2-3 dni później (w piątek przed powrotem) wpadłam w dołek i skręciłam kostkę - na szczęście już mi nie doskwiera.
3. Najgorsze i bolące jak cholera do tej pory - w sobotę (przed powrotem) leżałam sobie elegancko na leżaku (bujanym) i widocznie cały wyjazd od bujania nakrętka mu się luzowała i się "rozczłonkował" robiąc mi przy tym wykręconą śrubą wielką i głęboką szramę pod zadem. Jak już mówiłam boli jak sto diabłów, sine i spuchnięte dookoła.
To moje wakacyjne zdobycze
Cieszę się, że większość z Was ma już jakieś plany leczenia , ale ta nasza służba zdrowia jest naprawdę dobijająca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:18
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hej kochane ja jak zwykle zarobiona
MIk super ze powli dochodzicie do tego co jest nie tak trzymam kciuki
Iza buziaki dla słoneczek Twoich niech dadza mamie odpoczac troche
Dotik te nasz NFZ do odstrzału
Red poszalałas i prawidlowo
u nas bez zmian..wczoraj bylismy podpisac polise - i jest mi lzej bo zawsze sie balam ze jakby cos mi sie stalo to M zostaniez kredytem..a co dopeiro jakby juz bylo dziecko.. , wczoraj tez bylismy na USgG dzonderek w sumie wszytsko ok..torbielka nieznacznie sie powiekszyl z 3 na 3,5 mm .ale zniknal nieznany obszar hipoechogeniczny w prawym jadrze.. i o dziwo musze sie zapytac lekarza.. bo wielkosci jader sie roznia i to znacznie na poprzednim byly wieksze teraz sa mniejsze..nie wiem czy tak wlasnie jest przy braniu testosteronu ..Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No i nikogo nie ma nadal
ja pitole.. Asha ty juz na półmetkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:01
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a G jestem
ja pitole.. Asha ty juz na półmetku
No, leci ten czas leci
A tak przy okazji jak wam ktos bedzie wciskal kity ze drugi trymester jest najlepszy to go w dupe kopnijcieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:55
Ania_84, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No, leci ten czas leci
A tak przy okazji jak wam ktos bedzie wciskal kity ze drugi trymester jest najlepszy to go w dupe kopnijcieamelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No widzialam....takiego to chyba jeszcze nie mialas bierzesz jakies prochy czy co
kaws foliowy leki na tarczyce i moje tyle
masakra jakas i ciagle plamie ...