Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, ja bym się brakiem szczepienia nie przejmowała, hbv to pikuś w porównaniu z hcv, a na hcv szczepienia nie ma... no ale to moje zdanie
szczepienie Ci pewnie o jakiś miesiąc przedłuży zabieg...
Laski, rozpływam się z gorąca! 35 stopni...
Amelko, dogodziłam sobie że hoho
całuję Wszystkie :*
Ania_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
przyspieszony tryb jest dostaje szczepienie...za tydzien nastepne i po nim moge juz miec zabieg .. wiec w sumie i tak dopeiro po nastepnej @ mnoglabym miec zabieg
i taks ie zastanwiam bo chcialam po @ zrobic sobie posiew.. zbey wykluczyc jakies infekcje przed histeroskopia.. co by po histeroskopii mozna bylo od razudzialac..bo jak po histeroskopii zrobie posiew i cos wyjdzie to cykl po histero pojdzie w pizduuu.. no nic obgadam jescze z moaj gin
u nas 39 C -
dotik wrote:Ania, a gdzie Ty tą histeroskopie robisz?
juz wszystko wiem rzmaiwialam i z ginem i z internista..powiedzieli zgodnie ze lepiej jedenmiesiac pozniej niz pozniej pluc w brode bo okaze sie ze trzeba leczyc ;/i wtedy zamiast miesuiaca opoznienia bede miala kilka a do porodu i tak musze miec WZW aktualneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:41
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia i jak tam pierwszy tydzień w szkole? emocje były?
dziś pierwszy raz mi się śniło, że jestem w ciąży - chodzilam z takim wielkim brzuchem oby to nie był zwiastun postępu mojej spożywki! bo już naprawdę się staram nie wpieprzać...
oczywiście na wesele w kiecke się nie zmieszczę, źle się w niej czuję, nawet jak zainstalowałam gatki wyszczuplające. takze tego
ściskam!
EDIT: Asha!!!!!!! gdzie się chowasz po kątachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:43
-
dotik wrote:
EDIT: Asha!!!!!!! gdzie się chowasz po kątach
Siemanko laski!
Ja też mam pierwszaka, który już dziś źle zrobił pierwsze zadanie "bo go Iga zagadała". Noż k...a drugi dzień w szkole a ten już nie uważa na lekcjach... wrrrr... Czy wszyscy faceci muszą tak mieć? Nawet Ci najmniejsi? I w dodatku 1000 powodów dlaczego nie uważał na zajęciach...
Trzymajcie mnie, bo go uduszę kiedyś, zaraz po tym jak uduszę jego ojca
Kasia mam nadzieję, że Twoja Jowi bardziej ogarnięta jest.
Dotik czyli teraz kiecki znów szukasz a tą zostawiasz na "po ciąży"
Proroczego snu Ci życzę Kochana
My wczoraj byliśmy u doktorka i mamy zielone światło więc jutro zaczynam nowy cykl i robimy dzieciora już z lekami no bo trza przestać się wygłupiać w końcu, bo ile można dzieci robićdotik, Cwalinka, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Mikuś, no facet no co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
super się cieszę, że wracacie do działania, będzie sex sexem poganiany! na stole, pod stołem, na krześle, na ścianie, pod prysznicem, na podłodze, na fotelu i nawet w łóżku!!
a moich dziwnych snów ciąg dalszy: dziś byłam na MalediwachCwalinka, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
W ciąży na Malediwach????? Dotik Ty to masz odwagę
U nas na razie dwanaście dni bez sexu bo antybiotyk będziemy mieć ale potem to już sex wszędzie będzie ...właściwie to już się w ciąży czuję hahaha
A co do Młodego to facet pełną gębą. Wszedł dziś do szkoły i pytam "Która Twoja szafka" Odpowiedź: "Hmmmm....????....nie pamiętam " OMG... jak ja to zniesę to ja pojęcia nie mam
Laski róbcie sobie córki to dłużej żyć będziecie
Dotik ustaliłaś już coś odnośnie pozbycia się obcego, bo mnie już trafia jak czytam, że łazisz z wiedzą o tym gównie już tyle czasu i nikt z tym nic nie robidotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
ciąża na Malediwach to jest to czego potrzebuję
bo Ty jesteś w pre-ciąży teraz!!
uwielbiam Twojego syna no ja właśnie chcę syna bab mam dosyć, wystarczy że się z sobą użeram także na malediwach będziemy płodzić XY na plaży!!!
ustaliłam tyle że nic nie ustaliłam #$@! liczę że moja koleżanka coś zdziała, będę próbować jeszcze na Karowej, Red mi podpowiedziała.mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:ustaliłam tyle że nic nie ustaliłam #$@! liczę że moja koleżanka coś zdziała, będę próbować jeszcze na Karowej, Red mi podpowiedziała.
Napisz mi proszę w PW dokładnie czego potrzebujesz, podpytam też koleżanki, która jest pigułą, czy u niej by dało radę zrobić coś w tej kwestii... -
Redhotka wrote:Ja?
Napisz mi proszę w PW dokładnie czego potrzebujesz, podpytam też koleżanki, która jest pigułą, czy u niej by dało radę zrobić coś w tej kwestii...
o jeny! Ania! przepraszam, pomylyło mi się! biję się w czoło; )
Red, już Ci piszęjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Hej kochane noo i wszytsko pojdzie chyba w pizdu
dzis odebralam wyniki CRP 11..przy normie 5
OB 45..przy normie 15 ..
morfologia piekna.. wiec cos jest nie tak
zapewne histeroskopii mi teraz nie zrobia a j z napewno nie dadza mi szczepionki
jedyny plus ze wyniki Michała po raz pierwszy od 1,5 roku sa w normie..FSH spadlo do 11 ..szok... LH do 3,5 testosteron moze nie powaalajacy 260 ..ale najwazniejsze marekry wszystkie w normie..wiec czas teraz dowiedziec sie co u mnie jest nie halo
Mikus super ze wszytsko sie uklada
Asha nam sie zakamufolwala
Dotik trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 18:40
-
Ania, to na pewno jakiś niegrozny stan zapalny. jakaś mała infekcja?
Szybkie info bo jestem na weselu (w starej sukience) - dzwoniła kumpela, zabieg będę miała prawdopodobnie we wrześniu jeszcze!! w 3mieście będę za to dziś pić
Całuję :*Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Dotik super
U mnie nie wiem co to ake w lipcu ob mialam 35 a crp 4 wiec ewidentnie cos jest na rzeczy