Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotik moze sa siknij dla swietego spokoju jajak siknelam to zawsze ..nooprocz jednego razu przchodzila pok ilku godz
ja dzis sie zalamalam tydz antybiotyku a CRP wzroslo z 11 na 13 ..niby niewiele ale powinno spasc.. a nie wzrosnac jedyne co to OB troche spadlo z 45 na 35
no a morfologia wszytskook . -
Asha wrote:Cos chyba nie dzisiaaj przyjdzie Dotik
no dziś już na pewno nie nawet plamienia nie było, ale temp już spada więc lada dzień.
Ania, nie mam na co siknąć, może jutro kupię i taki wzrost crp to nie wzrost, daj antybiotykom zadziałać! to jakaś mała infekcja więc muszą ją znaleźć najpierw. a może coś z zębami masz?
EDIT: i jeszcze mnie coś na choróbsko bierze, mleko z miodem i czochnem odpalę wieczorem chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 17:52
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Laski, proszę zrobić burzę mózgów i powiedzieć mi gdzie jest moja szmata. bo już mnie to przestaje bawić powoli. temp spadła na ryj, a tu nawet najmniejszych oznak plamienia. nie brałam żadnych prochów, więc nie wiem co jest. obcy się ze mną w ciuciubabkę bawi? ciążę wykluczamy bo w niepokalane poczęcie nie wierzę
Całuję!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Dotik a może infekcja Ci coś porąbała w cyklu bo widzę że przeziębienie Cię złapało?
Wiesz, nie sądzę bo właściwie to tylko katar mam, wcześniej to i gorączkę miałam a @ i tak przychodziła w terminie.
może ja owu tydzień później miałam?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
No z wykresu to mi na owu tydzień później nie wygląda ale faktycznie mocno ciekawy ten Twój cykl... A naprawdę nic a nic szansy nie ma na ciążę? Bo jak jest to może siknij sobie co?
-
mik82 wrote:No z wykresu to mi na owu tydzień później nie wygląda ale faktycznie mocno ciekawy ten Twój cykl... A naprawdę nic a nic szansy nie ma na ciążę? Bo jak jest to może siknij sobie co?
taka zagadka testować nie ma sensu przy takiej temp,@ pewnie mnie z zaskoczenia weźmie!
Madzia, trzymam kciuki za ten cykl!
-
Dotik ale dzisiejsza temp to już bardziej ciążowa Dzięki za kciuki...przydadzą się. Miałabym fajny prezent na urodziny Chociaż w moim przypadku II kreski na teście to jeszcze żaden sukces. A po ostatnich wynikach wiem, że utrzymanie ciąży w moim przypadku to nie lada wyzwanie, no ale jak nie zaryzykujemy i nie spróbujemy to się nie dowiemy czy da radę to osiągnąć z lekami... ale nie będę czarować że perspektywa ewentualnych 9 miesięcy na bolesnych zastrzykach mocno mnie przeraża
-
Czesc dziewczynki...Mikus ja tu trzymam mocno
Dotik a jednak
Ja wczoraj w szpitalu wyladowalam bo mialam bole straszne porobili mi badania i nic nie znalezli, dali mi prochy, chcieli mnie zostawic ale sie nie zgodzilam dzisiaj juz troche lepiej, najwazniejsze ze maly wierzga itd, zobaczymy co dalej...kazali wracac jak dalej bedzie tak kiepsko
Poza tym luz hahahaha
Tyle u mnie hahhahamik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc dziewczynki...Mikus ja tu trzymam mocno
Dotik a jednak
Ja wczoraj w szpitalu wyladowalam bo mialam bole straszne porobili mi badania i nic nie znalezli, dali mi prochy, chcieli mnie zostawic ale sie nie zgodzilam dzisiaj juz troche lepiej, najwazniejsze ze maly wierzga itd, zobaczymy co dalej...kazali wracac jak dalej bedzie tak kiepsko
Poza tym luz hahahaha
Tyle u mnie hahhaha
Asia like za kciuki nie za szpital... Trzymaj się dzielnie Kochana
Już z górki teraz więc dasz radę słońce...pamiętam o Was cały czas i trzymam kciuki żeby Ci bezboleśnie i bez przygód te ostatnie miesiące mijały... Niech młody wierzga, rozpycha się i rośnie zdrowo...forumowa ciotka go mocno całuje przez brzuchdotik lubi tę wiadomość
-
hejka kochane asha mocno kciukam by bole juz ustaly do porodu dotiku kurcze zdolowalam sie normalnie bo twoj wykres byl taki inny bum...ale nic dalej mocno kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aniu izusia cwalinko redka napisz co u ciebie mikus uda sie uda i bedzie dobrze bo musi byc dobrze...KAZDA Z WAS ZASLUGUJE TU NA DZIDZIE I NIE WIDZE INNEJ OPCJI a ja od wczoraj wieczorem nosze okulary DZIWNIE teraz mega ale musze sie przyzwyczaic...pozatym juz niebawem bo w piatek bardzo wczesnie rano wyjazd..powrot w niedziele i w poniedzialek wyjazd...eh...dobra koncze me pisanie i bede troszke czekac az ktoras sie pojawi i bede miala z kim sobie troszke popisac buziaki :-*
dotik lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka kochane asha mocno kciukam by bole juz ustaly do porodu dotiku kurcze zdolowalam sie normalnie bo twoj wykres byl taki inny bum...ale nic dalej mocno kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aniu izusia cwalinko redka napisz co u ciebie mikus uda sie uda i bedzie dobrze bo musi byc dobrze...KAZDA Z WAS ZASLUGUJE TU NA DZIDZIE I NIE WIDZE INNEJ OPCJI a ja od wczoraj wieczorem nosze okulary DZIWNIE teraz mega ale musze sie przyzwyczaic...pozatym juz niebawem bo w piatek bardzo wczesnie rano wyjazd..powrot w niedziele i w poniedzialek wyjazd...eh...dobra koncze me pisanie i bede troszke czekac az ktoras sie pojawi i bede miala z kim sobie troszke popisac buziaki :-*
Kochana Ty też się doczekasz!!!! podziwiam Cię że dajesz radę tak pracować, ja bym zrezygnowała po miesiącu chyba...
widzisz, z tego wynika że wróżenie z wykresu nic nie daje no ale z tego akurat nic wyjść nie miało
ja się do okularów nie mogę przekonać, mam w domu, leżą i się kurzą. zdecydowanie wolę soczewki.
menda w tym cyklu to jakiś potwór jest, chce mnie wykończyć. nie jestem przyzwyczajona do takich ekscesów. dziwny ten cykl był i tyle.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
hej kochane ja ostatnio mało bywamna Ovu a od dziś szkolenie wiec zaglądam sporadycznie
my po wizycie u Wolskiego zadowolony w ynikow M ma brac test co 3 tyg wbrew tego co myslala test 260 3 tyg po zastrzyku tobardzo dobry wynik dr powiedział ze jakMichal będzie czul to może częściej brac.. w zaleznosci od tego czy np. jest przed dużym wysiłkiem fizycznym itp. itd.
mielimsy fajna wpadke bo dr porpsil Pa Michal i ( nazwisk tak cicho powiedział z enie uslyszelismya ze popatrzyl się na nas to weszliśmy .. ) przychdzi do badania a dr mowi.. yyy a co się stało z pana blizna po biopsji a michal ale ja nie miałem biopsji popatrzylamna karte a tu chodzilo o innego Michala a my się wbiliśmy
usmial się my tez ale git przeanalizowal na nowo michla wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:55
dotik lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ehh ja nie urok..to .. od wczoraj tylko rycze..
na 90% po wejsciu w zycie ustawy czyli 1.11 kazdy kto korzysta z dawcy bedzie musial przed zabiegiem poteirdzic ta sytuacje w USC bedzie to w USC zapisane ze maz bedzie ojcem spolecznym dziecka i ze uznaje je jako swoje
ta infromacja bedzie tez w numerze Pesel dziecka, w akcie urodzenia, itp itd .. nie wiele mozna dodac czy ujac zeby sie domyslec ze za chwile wszyscy beda wiedzieli ze korzystamy z dawcy
jelsi to sie potwierdzi to sa dwie opcje..albo rezygnujemy z IUI aid .. i zostajemy sami .. albo IUI robimy w Czechach .. -
Ania ojcem społecznym? co za paranoja a jesteś pewna że informacje będą w akcie urodzenia i pesel? bo może to jeszcze niepotwierdzone?
nie rezygnujcie!!! może się okaże że w czechach taniej i łatwiej? a jak nie czechy to gdzieś indziej...
Kochana tulam przemocno, rozumiem jakie to bezsensowne, niesprawiedliwe i dołujące!@#$ ale głowa do góry! musi się jakieś wyjście znaleźć!!!!! :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Póki co wygląda to żle dotik
niby mozlwie ze malzenswa nie beda musiały.. ale i tak ewidencja samego dawsta bedzie obowiazywala w MZ .. w peselu moze to byc widoczne przez jakas cyfre..tak ja to jest w przypadku plci przedostatnia cyfra mowi o tym czy plec zenska czy meska ..
nibyw akcie skrconym nie bedzie nego ..ale w momencie kiedy bedziesz chcila miec alcakowity to bedzie to ujete.. chodzi o to ze niby na to zabezpieczyc matki przed ewentualnym zaprzeczaniem ojcostwa..tyl eze to bardziej tyczy sie kobiec nie bedacych w zwiazkach formalnych .. w malzenstwie z gory mezowi zony jest przydzielane ojcostwo.. a my podpisujemy zgody wklnikach i wystarczylo by po porstu te zgody potiwerdzic notarialnie ze moj maz uzaje dziecko .. niestety wszytsko zacyzna zmierzac do teog ze bedzie to widoczne w dokumentach