Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
mimka84 wrote:To jak masz zamiar wytrzymać do października?
Jakos musze, musze odlozyc troche kasy zebym biedy w razie co nie trzepala..a ja jestem taka ze nikogo o pieniadze prosix nie bede.. licze zawsze tylko na siebie.. -
Rudzia wrote:Jakos musze, musze odlozyc troche kasy zebym biedy w razie co nie trzepala..a ja jestem taka ze nikogo o pieniadze prosix nie bede.. licze zawsze tylko na siebie..
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:????? No to mi umnknelo...slepota jasna cholera ze mnie....co ona pierdolami sie zajmuje zamiast tam z paluchem w srodku siedziec
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No wlasnie.. nie chce zeby dzidzi sie cos stalo ale mam za 3 tyg spotkanie w urzedzie pracy popytam zobaczymy co mi poradza.. moze bedzie jakies inne wyjscie..
-
amelia04072006 wrote:a moze jest jakas ochrona ciezarnych. przeciez takie sytuacje kazdej kobiecie sie moze sie przydazyc.
z tego co wiem nic takiego tu nie ma.. alw dowiem sie jak pojde na spotkanie w urzedzie.. gdybym miala juz stala umowe to by byl luzik nie zwolnili by mnie bo by nie mogli..
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Asha wrote:Amelia , masz inny termo zeby sprawdzic? To jest nie mozliwe, zeby temp w ustach i zdzisce byla taka sama, przynajmniej 0.3 roznicy musi byc...a u ciebie dalej wykres taki sam, sprawdzalas moze wieczorem?
-
OvuFriend