Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Kobietki!
Chciałam Wam wyjaśnić te moje szybkie niewyjaśnione zniknięcia... otóż nie mieszkam u siebie w domu tylko u szwagierki (skomplikowana sprawa) bo moje mieszkanie jest w remoncie. bardzo chce z Wami być tu często niestety moja szwagierka ma tak nienormalnego syna że jego cały świat to komputer!!! Wchodzę tu jak tylko on gdzies na chwile wyjdzie zeby się przywitać i podczytać Was, niestety jest ten "gówniarz" tak bezczelny że potrafi rozłączyć mi internet bez słowa i nie jestem w stanie Wam powiedzieć że wychodze z Tąd!!! Prosze nie gniewajcie się na mnie i nie lekcioważcie mnie ;( gdybym mogła siedziałabym z Wami bardzo często albo informowała Was ze gdzies wychodze bo wiem że czasem do mnie piszecie a ja nie odpisuje i naprawdę bardzooo Przepraszam ;( Przywiązałam się do Was i nie chce byście mnie lekcioważyły! niedługo wprowadzam się do siebie i będę często z Wami a do tej pory nie gniewajcie się na mnie że tak znikam bez słowa! Naprawdę Przepraszam! ;( Kosiam Was! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 17:35
Asha, amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Hej Kobietki!
Chciałam Wam wyjaśnić te moje szybkie niewyjaśnione zniknięcia... otóż nie mieszkam u siebie w domu tylko u szwagierki (skomplikowana sprawa) bo moje mieszkanie jest w remoncie. bardzo chce z Wami być tu często niestety moja szwagierka ma tak nienormalnego syna że jego cały świat to komputer!!! Wchodzę tu jak tylko on gdzies na chwile wyjdzie zeby się przywitać i podczytać Was, niestety jest ten "gówniarz" tak bezczelny że potrafi rozłączyć mi internet bez słowa i nie jestem w stanie Wam powiedzieć że wychodze z Tąd!!! Prosze nie gniewajcie się na mnie i nie lekcioważcie mnie ;( gdybym mogła siedziaąłbym z Wami bardzo często albo informowała Was ze gdzies wychodze bo wiem że czasem do mnie piszecie a ja nie odpisuje i naprawdę bardzooo Przepraszam ;( Przywiązałam się do Was i nie chce byście mnie lekcioważyły! niedługo wprowadzam się do siebie i będę często z Wami a do tej pory nie gniewajcie się na mnie że tak znikam bez słowa! Naprawdę Przepraszam! ;( Kosiam Was! :*
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Hej ho! Też sobie walnęłam suwak, a co! Ale pewnie jeszcze się zmieni, zależy kiedy owulke będę mieć. Chyba se pierdykne dzisiaj piwo, bo jakiś chujowy nastrój mam
My czekamy z browarem na test Izki i oblewamy Ameli @ i 2 krechy na Izy tescieamelia04072006, Sylwia87, pompon lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:Dziewczyny nie wiem co sie dzieje , serce mi wali jak szalone jakos mi słabo brzuch boli nigdy tak nie miałam ....
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelia gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja padłam i spałam prawie 4 godziny a jak się obudziłam to witajcie mega mdłosci mam dość dzisiejszego dnia mam nadzieję, że ten lokator będzie zdrowy i dorodny za me mękiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 17:43
Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie może dziwnie to zabrzmi ale mam przeczucie że zaszłam po 6-miesiącach starań w ciążę... że teraz się udało.... wiem wiem dziwnie to brzmi ale to czuję...
może za tydzień dostanę @ no ale przeczucia takie mamAsha, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Wiecie może dziwnie to zabrzmi ale mam przeczucie że zaszłam po 6-miesiącach starań w ciążę... że teraz się udało.... wiem wiem dziwnie to brzmi ale to czuję...
może za tydzień dostanę @ no ale przeczucia takie mam
To zajebiscie
Czekam na wyniki testu kiedy bedziesz testowac ????