Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Widze jest wzrost od 17 dc ale za maly dla of do wylapania, sama sobie owu zaznacz narazie
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kurna ale mnie jajnik lewy naparza
Mam problem z szyjką... Od wczoraj wieczora jest nisko, baaaaaaardzo miękka - jak na owu, w okół bardzo rozpulchniona cała ( utworzył się w okół niej jakby okrąg taki "poduszkowaty") , no i jest zamknięta, więc to nie owu chyba, na owu była by chyba wysoko?
Śniło mi się że usunęłam konto z OF i wstałam wystraszona!dotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Mnie tak cały wieczór wczoraj jajniki i podbrzusze... Poszłam spać o 2 w nocy, bo bolało. Oby to to co w zeszłym cyklu. Dziś już czuję po prostu ten brzuszek, cały czas go czuję ale nie jest to już ból.
Mam problem z szyjką... Od wczoraj wieczora jest nisko, baaaaaaardzo miękka - jak na owu, w okół bardzo rozpulchniona cała ( utworzył się w okół niej jakby okrąg taki "poduszkowaty") , no i jest zamknięta, więc to nie owu chyba, na owu była by chyba wysoko?
Śniło mi się że usunęłam konto z OF i wstałam wystraszona!
Tez mam nisko, jak nigdy ale to pewnie i tak na @
Nie wiem jak u ciebie -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Nisko, ale taka mięciutka?!?!?! Teraz? Kilka dni po owu?!
To dlatego sie nie nakrecaj, tez mialam miekka kilka dni po owu a teraz jest twardaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:12
gigsa, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Sprawdziłam wcześniejszy wykres to właśnie 4/5 dpo miałam nisko/miękką/zamkniętą - wiecie że nie pamiętałam?!?!?! Szkoda że nie badałam szyjki w 1 cs od początku, bo bym wiedziała czy mam tak tylko w ciąży czy zawsze po owu...
No wlasnie szkoda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny