Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Tynka1990 wrote:Słońce ja czekam na luzaku
Nic innego mi nie pozostało
Chodzi mi ze jak pojdziesz do niej i ci znowu powie ze owu nie ma, to zebys nie brala zadnych prochow na wywolanie itd, tylko spokojnie na owu czekala bo moze przyjsc nawet w 30 dc ale naturalnie moze przyjsc a tak ona ci znowu cykl zmarnuje hormonamigigsa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kurwa kto tym lekarzom licencje daje ??????????
Ta gin mi kazała brać tą Proverę od 8 dc, bo wzięła moje plamienia za @ i myślała, że jestem w 15dc. Zamiast sprawdzić, porozmawiać i zrobić usg to olała sprawę. Już nigdy do niej nie pójdę!!!! -
Asha wrote:Chodzi mi ze jak pojdziesz do niej i ci znowu powie ze owu nie ma, to zebys nie brala zadnych prochow na wywolanie itd, tylko spokojnie na owu czekala bo moze przyjsc nawet w 30 dc ale naturalnie moze przyjsc a tak ona ci znowu cykl zmarnuje hormonami
tylko głupia luteinę wzięłam ehh
ale człowiek uczy się na błędach :dAsha lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Ja już mam prawie dwa lata z lekarzami więc już mi nic nie wcisną, nie dam się
tylko głupia luteinę wzięłam ehh
ale człowiek uczy się na błędach :dTynka1990 lubi tę wiadomość
-
no ja tez jestem zmarzluch. przez okragly rok spie w skarpetkach chodze w rajtuzach i spodniach, podkoszulka, bluzka i na to jeszcze ze dwie warstwy i ciagle mi zimno. moj maz twierdzi ze jakby tak chcial sie za mnie zabrac w bialy dzien i za nim by mnie rozpakowal to juz byloby po ptokach . malo romanztyczne jest to wieczne poczucia zimna. zero spontanu