Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:skoro pani ginka taka kiepsak to moze skonsultuj sie z innym ginem tez czekasz na owu? bedziesz mimo wszystko probowac ?
a do końca roku tak na luzie podchodzę do starań to gin nie zmieniam jeszcze.
Mam znajomą w Koninie, która 3/4 ginów odwiedziła to może kogoś dobrego mi polecigigsa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak mierzysz w ustach to jest nizsza zawsze przeciez wazne ze owu byla a wykres jest nie wazny po
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a gdybysmy byly na forum to pewnie tylko majtki bys spakowala
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:idę w czwartek na usg zobaczyć czy coś w jajcorach się wykluło
a do końca roku tak na luzie podchodzę do starań to gin nie zmieniam jeszcze.
Mam znajomą w Koninie, która 3/4 ginów odwiedziła to może kogoś dobrego mi poleci
Ale mozliwe ze bedziesz miala pozna owu, dlatego ona nic nie widzi tam, to wcale nie znaczy ze cykl jest stracony jeszcze -
amelia04072006 wrote:niech on nam dzisiaj zrobi
-
Asha wrote:Ale mozliwe ze bedziesz miala pozna owu, dlatego ona nic nie widzi tam, to wcale nie znaczy ze cykl jest stracony jeszcze
Nie mam pojęcia -
Tynka1990 wrote:albo mnie załatwiła menda, w poprzednim cyklu zablokowała mi owu jakimiś tabletkami i ciekawe czy teraz przez to nic nie urosło
Nie mam pojęcia
Ja na twoim miejscu bym poczekala spokojnie, bo sie po prostu moze opuznic i tyle bez brania zadnych prochow i pierdol -
Tynka1990 wrote:albo mnie załatwiła menda, w poprzednim cyklu zablokowała mi owu jakimiś tabletkami i ciekawe czy teraz przez to nic nie urosło
Nie mam pojęcia -
amelia04072006 wrote:aaaaa to faktycznie progesteron ciesz sie