Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to wogóle dziwna jestem... Można mieć za wysoką prolaktyne a nie mieć bóli piersi? Mam regularne cykle, a niby z owulacją może być krucho, bo mam stwierdzone pco.. Badania robiłam kilka lat temu, a teraz mnie tykło i sprawdziłam na wypisie ze szpitala te wyniki i z wyników wcale nie wynika pco tylko lekka niedoczynność tarczycy i lekko podwyższona prolaktyna. Reszta badań - lh, fsh, estradiol, testosteron, progesteron miałam w normie.. I im bardziej wgłębiam się w te hormony tym mniej wiem... Ale wybieram się do lekarza, bo czas powtórzyć badania i wdrożyć jakies leczenie..
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ja to wogóle dziwna jestem... Można mieć za wysoką prolaktyne a nie mieć bóli piersi? Mam regularne cykle, a niby z owulacją może być krucho, bo mam stwierdzone pco.. Badania robiłam kilka lat temu, a teraz mnie tykło i sprawdziłam na wypisie ze szpitala te wyniki i z wyników wcale nie wynika pco tylko lekka niedoczynność tarczycy i lekko podwyższona prolaktyna. Reszta badań - lh, fsh, estradiol, testosteron, progesteron miałam w normie.. I im bardziej wgłębiam się w te hormony tym mniej wiem... Ale wybieram się do lekarza, bo czas powtórzyć badania i wdrożyć jakies leczenie..
Moze i czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:witaj. kiedy bedziesz juz na swoim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 19:59
-
nick nieaktualny