Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja Asha za Twoja radą grzebie już tylko rano i wieczorem dumna z siebie jestem, że już tam łap nie pcham
Asha lubi tę wiadomość
-
Grzać ile się da przed i po owu, a później dojść do wniosku, że to jednak nie tym razem;) i w dzień @ zamiast czerwonego wodospadu biały twarożek:D i o 6 rano szybka jazda po test do apteki. A i dzień przed terminem @ trzeba zaliczyć kłótnię z mężem, bo przecież znów się nie udało;P a na drugi dzień na zgodę 2 kreski na teście:D
-
bianka wrote:Grzać ile się da przed i po owu, a później dojść do wniosku, że to jednak nie tym razem;) i w dzień @ zamiast czerwonego wodospadu biały twarożek:D i o 6 rano szybka jazda po test do apteki. A i dzień przed terminem @ trzeba zaliczyć kłótnię z mężem, bo przecież znów się nie udało;P a na drugi dzień na zgodę 2 kreski na teście:D
Cholera, widzisz ja to przerabialam juz pare razy i gowno, a juz napewno w tym miesiacu to przerabiam, nawet klocic sie nie mam o co bo on tez juz jest nastawiony na @ to by pomyslal ze juz wogole mi odbilo chyba -
Asha wrote:Tylko rano i tylko wieczorem mowisz hahahaha
-
amelia04072006 wrote:gary umuc, zrobic siku, grzebnac se i dawno sie nie mylam wiec moze i to zrobie , musze se chyba cos na nerwy wziasc
Asha masz wyczucieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Grzać ile się da przed i po owu, a później dojść do wniosku, że to jednak nie tym razem;) i w dzień @ zamiast czerwonego wodospadu biały twarożek:D i o 6 rano szybka jazda po test do apteki. A i dzień przed terminem @ trzeba zaliczyć kłótnię z mężem, bo przecież znów się nie udało;P a na drugi dzień na zgodę 2 kreski na teście:D
gigsa lubi tę wiadomość