Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha. Dobra przetrawie to. Tez chcialam jakos bardziej specjalnie. Planowalam ze od razu po tescie beta. I jakis skarpeciochy czu cos z testem i wynikiem bety. Ale na takie bajery to bym musiala
Poczekac z 5-6 dni to ło matko. Pomysle. Dam znac co i jak. UWIELBIAM WAS i trzymam kciuki caly vzas. Wy nie przestawajcie za mnie. Zebym nie zemdlala i do wody nie wpadla caluje i sciskam ile przemyslec sprawe. Dziekujeamelia04072006, Asha, dotik, MalaCzarna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłoneczka nakrzyczcie na mnie. Znowu sobie wkręcam, biorę dziś piersi do rąk podczas kąpieli - a one nie dość że bolą po bokach przy dotyku, to jeszcze są pełniejsze, takie jakby lekko spuchnięte i sprężyste. Do tego żyły!!! Wyszły żyły - takie jak w ciąży. Normalnie paranoja... No i prawy jajnik mnie pobolewa? W okół ust kilka ropnych pryszczków i gdzie?! Akurat po prawej stronie... Nie no bez sensu nie? Powiedzcie mi że to na pewno nie ciążowe objawy tylko coś tam, bo zwariuję.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Słoneczka nakrzyczcie na mnie. Znowu sobie wkręcam, biorę dziś piersi do rąk podczas kąpieli - a one nie dość że bolą po bokach przy dotyku, to jeszcze są pełniejsze, takie jakby lekko spuchnięte i sprężyste. Do tego żyły!!! Wyszły żyły - takie jak w ciąży. Normalnie paranoja... No i prawy jajnik mnie pobolewa? W okół ust kilka ropnych pryszczków i gdzie?! Akurat po prawej stronie... Nie no bez sensu nie? Powiedzcie mi że to na pewno nie ciążowe objawy tylko coś tam, bo zwariuję.
Czarna powiem ci tak:
Punkt 1) to napewno ciaza, przeciez tak samo mialas w zeszlym miesiacu, cycki nie rosna bez powodu, a no i zyly no przeciez to juz objaw ciazy jest
Punkt 2) cycki rosna tez na @ jajnik boli tez na @ ja mam to co miesiac sama sobie wkrecasz, potem bedziesz plakac, ty znasz siebie najlepiejamelia04072006 lubi tę wiadomość