Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
wedlug badan i tego co juz sprawdzilam to wina lezy po stronie jajnikow nie nadnerczy. wiec to nie panika tylko realnie podchodze do sprawy. skoro sa badania byl cyklbezowulacyjny i poronienie to musze liczyc sie z konsekfencjami i to ze ten cykl tez moze byc kiepski. ale sie okaze na koncu
-
amelia04072006 wrote:wedlug badan i tego co juz sprawdzilam to wina lezy po stronie jajnikow nie nadnerczy. wiec to nie panika tylko realnie podchodze do sprawy. skoro sa badania byl cyklbezowulacyjny i poronienie to musze liczyc sie z konsekfencjami i to ze ten cykl tez moze byc kiepski. ale sie okaze na koncu
Inocudo powinno pomoc, mleczko tez jest na to wlasnie , wiec pozwol im pracowac i moze akuratamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po wizycie u poloznej pobrala mi krew, mocz itd. Okolo 17 tyg ide na USG do szpitala ) wtedy juz bede wiedziala co bedzie czy dziewczynka czy chlopczyk i 17 listopada znowu do poloznej
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mleczka jeszcze nie mam. inocudo pije raz dziennie jak bede widziala efekty to od nastepnego bede pila dwa razy dziennie i doloze donga zeby wzmocnic pierwsza faze
To ile razy dziennie to trzeba pic raz czy dwa? Od czego to zalezy? -
Rudzia wrote:Ja jestem po wizycie u poloznej pobrala mi krew, mocz itd. Okolo 17 tyg ide na USG do szpitala ) wtedy juz bede wiedziala co bedzie czy dziewczynka czy chlopczyk i 17 listopada znowu do poloznej
-
Przeziebienie juz mija a na wymioty mam tabletki od lekarza ktore zaczynaja pomagac mysle ze za tydzien juz wroce do pracy czuje sie coraz lepiej chociaz szybko sie mecze ale to normalne chyba..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:04
-
dotik wrote:Amelia! jak mówiłam wczoraj, że mnie nic nie boli, tak dziś czuję jajniki, najpierw prawy teraz lewy i lekko cycki przy chodzeniu czuję. nie wiem o co kaman.
Plodnosc laseczki cialka wam sie obudzily ciekawe czy mnie tez bedzie tak naparzacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:17
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:Amelia! jak mówiłam wczoraj, że mnie nic nie boli, tak dziś czuję jajniki, najpierw prawy teraz lewy i lekko cycki przy chodzeniu czuję. nie wiem o co kaman.
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Plodnosc laseczki cialka wam sie obudzily ciekawe czy mnie tez bedzie tak naparzac
Asha lubi tę wiadomość