Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Ja właśnie też cholera, ja Magnez brałam kiedyś na nerwy (po tatusiu to mam). Ale to sobie tak raz brałam raz nie, a teraz biorę codziennie. I nie wiem w końcu jak go brać, ale 9 września mam wizytę u ginka to zapytam.
A wizytę mam bo jak zaszłam to się najpierw zarejestrowałam na NFZ a że termin dopiero na 9 był to odpuściłam i zarejestrowałam się prywatnie i właśnie do tego prywatnie będę chodzić, ale na NFZ jak już jestem zarejestrowana to sobie pójdę, a co.Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:bedziesz miala mozliwosc wybrania lepszego lekarza przynajmniej. ja tez tak leki biore- z doskoku. pewno mam straszny niedobor wszystkiego. jakos nie łączyłam wielu problemow ze zdrowiem i plodnoscia
Zaczynamy sie przygladac jak dzieci zaczynamy robicdotik, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO nie nie, ja już lekarza wybrałam. Ordynatora z mojego szpitala, ale on tylko prywatnie, byłam u niego na kontroli ostatnio - bardzo rzeczowy i sympatyczny. Moja ginka (ta z NFZ) to taka mam wrażenie mniej kompetentna i wypalona zawodowo. Do niej idę tylko zapytać o kilka rzeczy i niech mnie zbada jak tam się sprawy mają. No i jeśli będzie pozytywny test to może da jakieś skierowania na badania.
-
nick nieaktualny