Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no ale teraz to juz sama nie wiem czy to ma sens czy od nastepnego cyklu. myślałam o tym,powaga...ale togdzie ja mam najlepiej mierzyc? i czy to ma byc jakis specjalny termo?
Ma sens ma...bo zobaczymy przyrost elegancki w bozence...zawsze o tej samej porze rano...po przynajmniej 3 godzinach snu...przed jakimkolwiek wstawaniem...termo jaki chcesz...ale jezeli rteciowy to przynajmniej 5 minut musisz mierzycIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ma sens ma...bo zobaczymy przyrost elegancki w bozence...zawsze o tej samej porze rano...po przynajmniej 3 godzinach snu...przed jakimkolwiek wstawaniem...termo jaki chcesz...ale jezeli rteciowy to przynajmniej 5 minut musisz mierzyc
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ma sens ma...bo zobaczymy przyrost elegancki w bozence...zawsze o tej samej porze rano...po przynajmniej 3 godzinach snu...przed jakimkolwiek wstawaniem...termo jaki chcesz...ale jezeli rteciowy to przynajmniej 5 minut musisz mierzyc
matko to Wy sobie budzik nastawiacie czy jak? bo ja niby długo nie śpie, zależy od małego, ale czasem jest to 6 a czasem 7 -
Dziekuje za mile slowa :*
Rozmawialam wlasnie z kolezanka, powiedziala ze mam sie nie martwic jak bede miala corke do wysle mi ciuszki sama ma 1 roczna
Ale dalej ciezko ...
Do tego te wzdecia, bole piersi i ciagle zmeczenie.. aa ten okropny bol plecow mnie zabije..Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:cos ty ja krzyczalam DAJCIE MI PRZECIWBOLOWE MAM DO TEGO PRAWO .. no i dali, ale o kupie zapomnieli
To jakies badziewne te pielegniarki tam macie...to teraz juz wiesz...jakby co to sama sobie zrobiszamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:matko to Wy sobie budzik nastawiacie czy jak? bo ja niby długo nie śpie, zależy od małego, ale czasem jest to 6 a czasem 7