Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Wychodzę z założenia że mogło się udać ale nie musiało. No i miał być jeden test jutro a drugi w dniu @ gdyby nie przyszła. Ale jak mam się tak stresować z niewiedzy to wolę robić codziennie.
Czarna...prosze cie nie odbieraj tego co mowie zle, bo uwierz mi ostatnia rzecza jaka ja dla ciebie chce to to, zebys jebnela na twarz jak ja juz padlam 40 razy...a nastawilas sie chociaz uparcie twierdzisz ze nie to my i tak tutaj wiemy ze tak..i to nie nas oszukasz tylko siebie tak naprawde....nas to bedzie bolalo ale inaczej...dlatego ja staram sie ciebie bardziej nastawic na to ze jednak bedziesz musiala starac sie jeszcze przez kilka miesiecy niz ze ten test bedzie pozytywny...ale to nie jest ze zloci i na zlosc tobie tylko dla twojego dobra mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi...tulamdotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:prasowalam dziecku cala kupe ciuchow. troche posprzatalam zebym mogla chwilke po siedziec i teraz pytanie za 100 pkt. czy seks codziennie ma sens ?
To zalezy...ja tam lubie jezeli o to pytasz...jezeli ty lubisz to uzywaj....amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To zalezy jakie ma te plemniki ..jak dobre to jedziesz, jak nie wiesz to moze lepiej co drugi dzien