Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie ...juz chyba trace watek...i to ze tu jestem to yez nie znaczy ze mam nadzieje, to tylko znaczy tyle ze te cholerne starania sa cholernie duza czescia mojego zycia od tylu lat i jak bym wiedziala jak to skonczyc to pewnie juz bym to dawno przerwala...ale juz chyba jestem bliska konca..naprawde
-
MalaCzarna wrote:Tylko który facet lubi ziółka...
No i już argumentów mu zabrakło....Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Gdybym znała sposób żebyś była szczęśliwa to bym cos z tym zrobiła...nie chce żebyś była smutna ale nie potrafię pomoc
Wiem ze nie potrafisz i wcale nie chce zebys znajdywala czy mi pomagala, jedynie ja sama sobie moge pomoc...i juz niedlugo to zrobie -
Asha wrote:Ja ajuz nie mam sily walczyc i nawet nie wiem czy chce
I dlatego mysle, ze ktos tak zdeterminowany jak Ty powinien sie doczekac "nagrody"...kurwa to takie niesprawiedliwe jest -
Iza75 wrote:kochana rozumiem Cie naprawde...ja bym tyle nie wytrzymała co Ty, daje sobie czas do 40 urodzin...czyli niedlugo.
I dlatego mysle, ze ktos tak zdeterminowany jak Ty powinien sie doczekac "nagrody"...kurwa to takie niesprawiedliwe jest
Moze nie dane mi bylo zajsc a poznac was wszystkie i was wspieracWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:19
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:W kazdym razie proszę Cie Asha nie poddawaj sie
Ja juz sie poddalam, chociaz z boku to moze wyglada inaczej bo tu jestem i biore jebane ziolka itd....po tulu latach to jest jak nalog....tu nie ma nadzieji juz ...to jest nalog, ktory ja musze przerwac...smutne ale ja tak to widze dlatego pomalu bede odtawiac wszystko i zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:24
-
Asha, głowa do góry wyluzuj i się uda i dokładnie zacznij mysleć o sobie a nie tylko o owu, @ itp. idx na basen, poruszaj sie troche, weź meża na spacer, poróbcie głupoty, przestań sie denerwowac i zobaczysz nawet sie nie obejrzysz jak z brzuchem bedziesz chodzic
-
Iza75 wrote:Przydalby sie Wam naprawdę jakiś wyjazd (wiem, ze odpada) bez termometru i wykresu...kto wie, moze wlasnie by sie udali nie celując...
To nie ma znaczenia , bo ja mam to w glowie zaryte...kazda date i godzine dzien cyklu i yemperature...tu wyjazd nic nie pomoze