Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Czarna jakaa bladzinka tam jest chyba. Beta i spokoj. Moj taka sama ma reakcje. Mowi ze ostatnio juz tak szybko sie nastawilismy, planowalismy a skonczylo sie jak sie skonczylo i nie chce zeby teraz tak bylo. Dopoki nie bedzie serducha to troche jakby nie bylo tematu. Z jednej strony go rozumiem ale z drugiej chcialabym troche wsparcia i zainteresowania a nie udawanie ze nic sie nie dzieje. Trzymam kciuki za bete
MalaCzarna, Lwica lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Hej. Czarna jakaa bladzinka tam jest chyba. Beta i spokoj. Moj taka sama ma reakcje. Mowi ze ostatnio juz tak szybko sie nastawilismy, planowalismy a skonczylo sie jak sie skonczylo i nie chce zeby teraz tak bylo. Dopoki nie bedzie serducha to troche jakby nie bylo tematu. Z jednej strony go rozumiem ale z drugiej chcialabym troche wsparcia i zainteresowania a nie udawanie ze nic sie nie dzieje. Trzymam kciuki za bete
Ja bym sama chyba ciazy nie uznala do 3 miesiaca bo bym zyla w przekonaniu ze cos sie stanie -
Katjaa wrote:Hej hej hej.
Czarna ja siedzę na tel i kurde nie mogę wkleić tego wyskakuje mi błąd....Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak pomyslalam kobietki ZACIAZONE.....czy moglybyscie przedstawic nam
Historie starania
Co bralyscie
Ile czasu
Co pomoglo
Jakie badania
Jakie problemy
Jak juz zaszlyscie, jakie mialyscie objawy
Genetalnie wszystko co wam przyjdzie do glowy co moglo pomoc
Moze cos nam z tego pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:33
Katjaa, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do tego w nocy spać nie mogłam przez katar. Gardło zawalone całkiem. Sraka taka, że szok. O brzuchu już nie wspominając. Zaraz M pójdzie po jakieś tabletki.
Do tego godzinę lotu nam zmienili -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tak pomyslalam kobietki zaciazone.....czy moglybyscie przedstawic nam
Historie starania
Co bralyscie
Ile czasu
Co pomoglo
Jakie badania
Jakie problemy
Moze cos nam z tego pomorze
o to to to i jeszcze gdzie i w jakich pozycjach było bzyczenie
Asha, Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Tak pomyslalam kobietki zaciazone.....czy moglybyscie przedstawic nam
Historie starania
Co bralyscie
Ile czasu
Co pomoglo
Jakie badania
Jakie problemy
Moze cos nam z tego pomoze
Asha lubi tę wiadomość