Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale byłaś, a przy 100 % martwych nie powinnaś tak? Chcę tylko żebyś nie traciła wiary że możecie mieć razem dziecko którego tak pragniecieAsha wrote:Nie rozdrapujesz...ale ona sie nie utrzymala, pewnie bo te plemniki i wogole
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gdyby byly martwe nie doszłoby do zaplodnienia. ty lykasz ziola on tez sie wzmacnia wiec ja bym nie watpila we wlasne mozliwosci. nie wiem ale nie poddawajcie sieAsha wrote:Nie wiem w czym bo maila jeszcze nie mam
z opisem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:51
Katjaa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:gdyby byly martwe nie doszłoby do zaplodnienia. ty lykasz ziola on tez sie wzmacnia wiec ja bym nie watpila we wlasne mozliwosci. nie wiem ale nie poddawajcie sie

Mialam nie pic
ale chuj...takie wiadomosci zasluguje na opicie
-
Ja jestem tego samego zdania.amelia04072006 wrote:gdyby byly martwe nie doszłoby do zaplodnienia. ty lykasz ziola on tez sie wzmacnia wiec ja bym nie watpila we wlasne mozliwosci. nie wiem ale nie poddawajcie sie

-
nick nieaktualny
-
Pije z Tobą, czerwone wino na lepsze endo...Asha wrote:Mialam nie pic
ale chuj...takie wiadomosci zasluguje na opicie 
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
wczoraj zaciazyla dziewczyna ktora od przyszlego tygodnia zaczyna kurs przedadopcyjny bo nie moze miec dzieci. nie pij cholero, zreszta jak leszka wypijesz to przefiltrujesz nerki. napij sieAsha wrote:To juz nie ma znaczenia co ja mam

Katjaa lubi tę wiadomość
-
Ma...oczywiście, że ma!!! Ja rozumiem Twój brak wiary i uśmiech przez łzy, ale fakty są takie że byliście w ciąży w której nie powinniście być. Czekacie na inseminację, ale do tego czasu macie ciągle siebie. Nie musicie myśleć o dziecku bo nie macie szans na naturalną ciążę...a to że cuda się zdarzają to już inna sprawaAsha wrote:To juz nie ma znaczenia co ja mam

Katjaa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha ale Amelia dobrze mówi że gdyby były w 100% martwe to nie byłoby szans na żadne zapłodnienie wcześniej... więc albo lekarze są pojebani albo wszystko da się wyleczyć... No na normalny rozum tak to trybie bo jak przy martwych plemnikach mogło zajść do zapłodnienia...
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Nie mogło...ale doszło!Katjaa wrote:Asha ale Amelia dobrze mówi że gdyby były w 100% martwe to nie byłoby szans na żadne zapłodnienie wcześniej... więc albo lekarze są pojebani albo wszystko da się wyleczyć... No na normalny rozum tak to trybie bo jak przy martwych plemnikach mogło zajść do zapłodnienia...
-
nick nieaktualny
-
tez tego nie rozumiem, te konowaly w anglii cos popieprzyli a w pl ocenili cos, co jak dla mnie jest malo wiarygodne. poza tym wiedza ze bylas w ciazy? mysle ze nie.znajac wasza historie pewnie nie napisali by takich bzdur.Katjaa wrote:Asha ale Amelia dobrze mówi że gdyby były w 100% martwe to nie byłoby szans na żadne zapłodnienie wcześniej... więc albo lekarze są pojebani albo wszystko da się wyleczyć... No na normalny rozum tak to trybie bo jak przy martwych plemnikach mogło zajść do zapłodnienia...
Katjaa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH