Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:aha no to dobrze, to juz jakiś plan, choć mam nadzieje, ze nie trzeba będzie...a powiedz mi na czym polega inseminacja bo do końca nie wiem niestety...
Segreguja najlepsze plemniory z kubka w ktory m sie delektowal i wstrzykuja w moje jajo.....ze 2 godziny calosc trwa -
czyli to cos jak in vitro tak? Cholera to trzeba teraz wierzyc, ze od czasu poprzednich badan jest lepiej z plemniorami, no bo przecież zmienil tryb życia, bierze rozne cuda...i będzie git...oby kurwa obyAsha wrote:Segreguja najlepsze plemniory z kubka w ktory m sie delektowal i wstrzykuja w moje jajo.....ze 2 godziny calosc trwa
-
Iza75 wrote:czyli to cos jak in vitro tak? Cholera to trzeba teraz wierzyc, ze od czasu poprzednich badan jest lepiej z plemniorami, no bo przecież zmienil tryb życia, bierze rozne cuda...i będzie git...oby kurwa oby
In vitro...jest inne bo przy in vitro oni wyjmuja moje jajo i mieszaja w garku ze sprma to sie 2 dni gotuje i dopiero wkladaja
Czy jest lepiej to sie dowiemy za tydzien
mik82 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:aha, no widzisz jaka ja tępa...za tydzień mówisz, cale wieki...
Jeszcze pare miesiecy temu tez nie wiedzialam
jak czlowieka nie dotyczy to sie nie interesuje 
Niestety kurwa...a moze dluzej bo do pl musi isc znowu...ja tylko ogolnie bede wiedziec -
Iza75 wrote:Przepraszam bo moze cos pokręcę ale te wyniki to skąd będziesz miala ? Od oszolomow czy opisane z pl?
Ma nowe badanie teraz w srode...no i dadza mi wyniki konowaly...a potem do pl je wysle...ale sama juz bede widziec
Kurna bede tesknic za wami
-
jak to tęsknić? Co Ty pierdolisz, ani mi sie nawet nie waz odpowiadać to co ja myślę, ze ty mysliszAsha wrote:Ma nowe badanie teraz w srode...no i dadza mi wyniki konowaly...a potem do pl je wysle...ale sama juz bede widziec
Kurna bede tesknic za wami
mik82 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH