Znikające kreski
-
Cześć dziewczyny! Potrzebuję waszej pomocy. Wczoraj i przedwczoraj zrobiłam bobo-test (wykrywa 10 mlU/l), wyszedł jak nic pozytywny, ale po upływie 5 min, kreska testowa zaczęła znikać (po dłuższym czasie była już tylko kontrola). Czy któraś z Was tak miała? Zastanawiam się czy test był uszkodzony, czy jest szansa że się udało? Dzisiaj zrobiłam test który wykrywa 25 mlU/l i jak nic negatyw... Dzisiaj temperatura mi spadła, ale miałam rozszczelnione okno w nocy, więc nie wiem czy nie z tego powodu (okaże się jutro). A cykle mam 28-31 (więc sama nie wiem kiedy test wyjdzie wiarygodny)...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 09:42
14 tc -
Byłam dzisiaj u lekarza, powiedział że za wcześnie na betę ;/ Mam zrobić dopiero w poniedziałek... Test dzisiaj znowu -, ale lekarz powiedział że jak nie dostanę @, to wyglda na ciążę trzymajcie kciuki za najbliższe dni ...
kaha lubi tę wiadomość
14 tc -
nick nieaktualnyKoliber wrote:Byłam dzisiaj u lekarza, powiedział że za wcześnie na betę ;/ Mam zrobić dopiero w poniedziałek... Test dzisiaj znowu -, ale lekarz powiedział że jak nie dostanę @, to wyglda na ciążę trzymajcie kciuki za najbliższe dni ...
Koliber lubi tę wiadomość
-