X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
Odpowiedz

ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19

Oceń ten wątek:
  • Ania_85_ Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okularnica super 😁 gratuluję 😀

Jeżeli chodzi o imiona, to ja od wielu lat miałam wybrane Zuzia i Oskarek, ale mojemu niestety się nie podobają...
    Dla dziewczynki zastanawiamy się nad Emilką- mnie bardzo podoba się Amelia, ale mieliśmy taką znajomą i mój nie chce takiego imienia 😉
    Dla chłopca jeszcze nie wiemy, ale może Tomek, albo... Bałtek 😛

okularnica91, aeiouy lubią tę wiadomość

uwo9skjob07enzxz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2019, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okularnica bardzo się cieszę, super wiesci:)

okularnica91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2019, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny 😊 i bardzo dziękuję za wspólnie spędzony Maj. ❤ lecimy rozsylać wiruski na czerwcu i czekać na same II 😍

Malgonia, Iseko, Ania_85_, Malinaa90 lubią tę wiadomość

• moni05 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za wszystkie życzenia 😘
    Mam nadzieje, ze choć w połowie życie będzie dla nas tak łaskawe i kolorowe jak życzyłyście ❤️
    Będę Was nadrabiać pewnie po weekendzie, teraz jeszcze czas z rodzina, odgrzewki itd 😋
    Ja już ochłonęłam i mam męża oficjalnie ;) zdjęcia sukienki mam, wrzucę Wam później, bo są na aparacie, w telefonie nie robiłam, bo wcale go nie miałam przy sobie 😊
    Jeszcze raz dziękuje, jesteście przekochane ❤️

Ania_85_, Kittinka83, aeiouy, syllwia91, Izape_91, szona, Magduullina, okularnica91, MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • Kingulla Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do oddania glucophage 500 xr dwa opakowania bez jednej tabletki. Chętnie wyślę bo u mnie się zmarnują. 😊 Gdyby któraś była chętna to piszcie na maila [email protected] bo ostatnio rzadko zaglądam na forum. U nas koniec starań więc nie mam czego tu już szukać 😊

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    beta <1.05
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    07.2024 Invicta Wrocław
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 😇
    ❄3.2.2
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    IO, hiperprolaktynemia
    TSH- 1,4
    Kariotyp ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
    04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
    07.10 - beta 3,1 cb?
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Dziewczyny mam do oddania glucophage 500 xr dwa opakowania bez jednej tabletki. Chętnie wyślę bo u mnie się zmarnują. 😊 Gdyby któraś była chętna to piszcie na maila [email protected] bo ostatnio rzadko zaglądam na forum. U nas koniec starań więc nie mam czego tu już szukać 😊

Kurde no.. nie bede przekonywac. Czy cos lekarze mowili po tej procedurze, ze podjeliscie taka decyzje?

szona lubi tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
‹‹ 233 234 235 236 237
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ