Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanko, masz prawo mieć swoje zdanie.
Ja, opierając się na doświadczeniach własnych napiszę, że dla mnie osobiście kolejne starania są znacznie trudniejsze, bo obarczone strachem i większą świadomością.
Przeżyłam traume, walkę syna o życie, teraz walczę o jego zdrowie.
Myślę, że każda z nas ma swoją historię...
Sasanka55., szona, Aga9090, Magddullina2, Madziandzia lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Ja jestem takim trochę stalkerem i już nie jeden wątek przeleciałam i fakt, niezłe agentki można spotkać😄
Alutka!!! Super😍😍 Malgoniu jakbyś wrazie rzuciła okiem na of to calujemy najmocniej Mamusię i Córusię! Szał!!!
Sasanko nie rób sobie jaj! Myślę że żadna z nas nie postawi swojej gadaniny przed jedność na wątku😙 a już zostało ustalone że każda swoje myśli i ma do tego pełne prawo😉
Ej szonka zgarniesz mnie po drodze z 19-tki jak będziesz jechać?😁
Pati, Iza ale Wam zazdroszczę... mój ogier nie wiedzieć czemu ostatnio stał się skapciałym mopsem i jak mu nie wlaze pod prysznic to mogę się pożegnać z baraszkowaniem częściej niż raz na tydzień😩szona, i'm_back lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardziej chodzilo mi o porownanie 2 kobiet- mamusi i takiej, ktora nie ma dziecka i nie wiadomo, czy bedzie kiedykolwiek miala. U mnie strach jest olbrzymi, ale wiadomo- ile kobiet, tyle historii, przejsc, dramatow, dlatego zycze nam tego, co najwspanialsze! Wszystkim! Jestescie cudowne i ani wiek tu nie jest wazny ani liczba dzieci, a marzenie, ktore nas jednoczy
Malgoniuuuu, juuuuhuuu Mega sie cieszeOchmanka, Magddullina2, moyeu lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Alusia na świecie!
Brawo Małgoniu! Witaj Maleńka! 😍 -
Ochmanka wrote:Ja jestem takim trochę stalkerem i już nie jeden wątek przeleciałam i fakt, niezłe agentki można spotkać😄
Alutka!!! Super😍😍 Malgoniu jakbyś wrazie rzuciła okiem na of to calujemy najmocniej Mamusię i Córusię! Szał!!!
Sasanko nie rób sobie jaj! Myślę że żadna z nas nie postawi swojej gadaniny przed jedność na wątku😙 a już zostało ustalone że każda swoje myśli i ma do tego pełne prawo😉
Ej szonka zgarniesz mnie po drodze z 19-tki jak będziesz jechać?😁
Pati, Iza ale Wam zazdroszczę... mój ogier nie wiedzieć czemu ostatnio stał się skapciałym mopsem i jak mu nie wlaze pod prysznic to mogę się pożegnać z baraszkowaniem częściej niż raz na tydzień😩
Znajde Cię w każdym lesie!
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Malgonia gratuluje!! 😍
Sasanko Ty nie pierdziel tylko pamiętaj jaki mamy układ co?
Ochmanko ja mam z moim ostatnio taki sam problem..tak się zaczal staraniami przejmowac w ostatnim czasie ze nasze baraszkowanie graniczy z cudem dzisiaj zaczela mi sie @ wiec dam chłopu odsapnac ale za 5 dni nie bedzie zmiłuj :p
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyJa sobie siedziałam po cichaczu od 2015roku? 16? Jakoś tak, na pewno zanim zaszłam w pierwszą ciążę. Ale udzielać się zaczęłam jak zaszłam w ciążę z młodszym, poznałam Małgonie na fioletowej stronie i jakoś tak dotarłam tutaj i już tu zostałam teraz to moja jedyna możliwość pogadania z kimś dorosłym 😂 odskocznia i drugi dom. A wiele dziewczyn z forum, jest dla mnie jak siostryi przyjaciółki. Wiedzą o mnie więcej niż mój mąż i kocham je ogromnie!
Sasanka55., Magddullina2, moni05, szona, Ochmanka, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Malgonia gratuluje!! 😍
Sasanko Ty nie pierdziel tylko pamiętaj jaki mamy układ co?
Ochmanko ja mam z moim ostatnio taki sam problem..tak się zaczal staraniami przejmowac w ostatnim czasie ze nasze baraszkowanie graniczy z cudem dzisiaj zaczela mi sie @ wiec dam chłopu odsapnac ale za 5 dni nie bedzie zmiłuj :p
Przykro mi ogromnie z powodu @, ale rok sie nie konczy, wiec to w takim razie 1dzien ciazy :*
Ja od wczoraj kluje sie neoparinem, pamietajac o naszej umowieMisiaa lubi tę wiadomość
-
Malgoniu gratulacje dla Was! Pamiętam jak testowałas i martwilas się wyjazdem ❤️ a tu już córeczka na świecie! Niech rośnie zdrowo, a mama niech się cieszy tymi chwilami ❤️
Ja też jestem tego samego zdania co Ssasanka, , u nas ciężej jest, bo nie ma tej pewności czy kiedyś spełnimy się w roli jako matki, co nie zmienia faktu, że każde starania są ciężkie i przykro jest gdy się nie udaje. Trzymam za nas kciuki i mam nadzieję, że doczekamy się tego momentu w życiu, że przytulimy nasze maleństwa i będziemy się cieszyć z tego, że możemy być mamami!Sasanka55. lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszona wrote:Sasanko, robisz zastrzyki rano a acard bierzesz wieczorem?
Kotek, odwrotnie, bo tak mi kiedys hematolog mowila... Pamietam tez, jak MonikA pisala, ze jej lekarz powiedzial, ze niewazne kiedy co, byle zachowac odstep 12h. Juz sama nie wiem, jak powinnam robic, na pewno latwiej mi z zastrzykiem wieczorem
Edit: latwiej, bo przeciez za kazdym razem musze odstawic szopke, uciec od meza, goniacego mnie z igla, pomarudzic, pojeczec i dopiero becWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 18:57
MonikA_89!, szona, Agape91, agge, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Znajde Cię w każdym lesie!
szona, agge, Mildred, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Kochana, za to ciebie, w przebraniu choinki, to nikt nie znajdzie w lesie 😂😂
Tym bardziej, że to będzie choinka o marnych 160 cm 😅
MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Sasanko oby heparynka dała radę 💪 ja po owulce też wkraczam z nią do akcji :p to kiedy masz teraz testowanko?
Mildred lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
szona wrote:Tym bardziej, że to będzie choinka o marnych 160 cm 😅
szona, Magddullina2 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Dzięki za miłe słowa! Mam nadzieję, że dalej będzie tak ładnie przyrastała, tylko martwi mnie ten brzuch. Jak leżę to jest lepiej. Dzis 10h na nogach (wyjątkowo tak długo w pracy) i mnie ciągnie to podbrzusze.2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
MonikA_89! wrote:Liczy się wnętrze 😘 Ja tam uważam, że małe jest piękne. Sama jestem krasnal 165cm 😜
szona, Magddullina2, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)