Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy2323 wrote:Mój skończył 5 latek i ciągle staramy się o rodzeństwo bez efektów aż mi przykro patrzeć jak on rośnie a nie ma wciąż młodszego bobasa. Brak mi już nadzieji że mu dam rodzeństwo.
Lucy2323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Marlenka, właśnie o cc nikt nie wspominał, tylko wywoływanie.
Czekam właśnie do swojego gina, ale jeszcze zejdzie się długo...
A w międzyczasie kolejne rewelacje, bo albo mnie babka za mocno w szpitalu zbadała, albo właśnie czop odchodzi. MasakraIrvine90 lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Fizycznie po samym porodzie to ja tez spoko. Ale ja się będę bujać z uszkodzeniem pracy nerek bardzo długo, jeśli potwierdzi się nerczyca to całe zycie, no i trafił nam się hajnid typowy 😬😬😬
Sama mała różnica wieku jest ekstra i życzę żeby się udało! 😊 -
Dziękuję pięknie za wsparcie, kochane gin zrobił usg, maluszek ma się świetnie, żołądek jest, czop super, że odchodzi. Rano mam iść na ip, bo wywołanie jest wg niego dobrym pomysłem, jako że dzidzi ma już 3600 g, a ciąża donoszona. No i mogę się sama wykończyć, bo aż się śmiał z mojego kaczego chodu, po którym widać, jaki ciężki ten brzuch. Kazal się nie przestraszyć ewentualnego odejścia wód, bo ma poplynac basen olimpijski.
Jadę już do domu dopakowac torbę do szpitala i rano jedziemy.frezyjciada, Angelika1313, MagdalenaMaria2, Agape91, Daniela, MonikA_89!, Ewelina29, Madziandzia, syllwia91, Nuch2, agge, Kittinka83, szona, Malinowa91, i'm_back, Lucy2323, Suszarka, Sasanka55., Patik, 5ylwian, aeiouy, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine skorzystaj z ostatniej szansy i bzyknij męża! To super działa na szyjkę na tej końcówce, także będziesz mieć dwa w jednym a przy porodzie pamiętaj-oddech, oddech,oddech! Jak Ty oddychasz, to pomagasz tym dziecku i tak masz o tym myśleć! im głębiej oddychasz tym maluchowi jest łatwiej dasz radę! To taka randka w ciemno, która kończy się wieczną, bezgraniczną miłością!
MagdalenaMaria2, Agape91, Irvine90, Daniela, MonikA_89!, Kittinka83, aeiouy, Iseko lubią tę wiadomość
-
Irvine i pamietaj przed tym seksem poloz cerate i reczniki na lozku
MagdalenaMaria2, Irvine90, MonikA_89!, syllwia91, Nuch2, agge, szona, Lucy2323, Patik, aeiouy, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Irvine90 wrote:Dziękuję pięknie za wsparcie, kochane gin zrobił usg, maluszek ma się świetnie, żołądek jest, czop super, że odchodzi. Rano mam iść na ip, bo wywołanie jest wg niego dobrym pomysłem, jako że dzidzi ma już 3600 g, a ciąża donoszona. No i mogę się sama wykończyć, bo aż się śmiał z mojego kaczego chodu, po którym widać, jaki ciężki ten brzuch. Kazal się nie przestraszyć ewentualnego odejścia wód, bo ma poplynac basen olimpijski.
Jadę już do domu dopakowac torbę do szpitala i rano jedziemy.MagdalenaMaria2, Irvine90 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Irvine i pamietaj przed tym seksem poloz cerate i reczniki na lozku
Czekamy jutro na wiesci Irvin!!! 😍❤😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 22:03
Irvine90, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Irvine, malutka Ty moja, bedzie dobrze, slowo Jak bedzie trzeba, przyjade na Inflancka i bede trzymac Cie za nogi, byle bys tylko sie nie bala :*
Swieta juz we trojke 😍😍😍
Misiaa, jasne :* Mama tez mi mowi, zebym na razie brala i ze ta substancja byla w leku juz od lat, ale jesli dowie sie czegos wiecej, niz mowia w wiadomosciach, to od razu ma mi dac znac, no a ja oczywiscie Wam :*
Jak wycofaja, to wynajde dla Ciebie magiczny odpowiednik dla nas wszystkich wynajde, chocbym go sama musiala stworzyc
Jestem najgorsza... Wczoraj i dzis pojechalam po pracy do centrum handlowego po prezenty. Caly bagaznik toreb i ani jednego prezentu, wszystko dla mnie 🤯Jutro ostatnie podejscie 😁MagdalenaMaria2, Madziandzia, Kittinka83, Daniela, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Irvine90 wrote:Dziękuję pięknie za wsparcie, kochane gin zrobił usg, maluszek ma się świetnie, żołądek jest, czop super, że odchodzi. Rano mam iść na ip, bo wywołanie jest wg niego dobrym pomysłem, jako że dzidzi ma już 3600 g, a ciąża donoszona. No i mogę się sama wykończyć, bo aż się śmiał z mojego kaczego chodu, po którym widać, jaki ciężki ten brzuch. Kazal się nie przestraszyć ewentualnego odejścia wód, bo ma poplynac basen olimpijski.
Jadę już do domu dopakowac torbę do szpitala i rano jedziemy.MagdalenaMaria2, Irvine90 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Pati96 wrote:Wróciłam z wizyty u gina. Wszystko jest dobrze ! Mój okrussek ma już prawie 5 cm. Według usg jest dziś 11t5d , lekarz mówi, że raczej będziemy trzymać się dzisiejszego usg i termin porodu mi wyznaczył na 19.06. Zrobił mi takie mini prenatalne i mówił, że wygląda na zdrowe dziecko ( kość nosowa jest ,nt 1,2 ,serduszko biło 161 ) Tak więc 13.12 mam prenatalne ( u innego lekarza w innym mieście) ,a u mojego gina wizyta 02.01 . Dostałam piękne zdjęcia, chyba powiesze sobie gdzieś na widoku.😍 A no i mogę już wspolzyc i mam po mału odstawiać duphaston. Dziękuję za wszystkie kciuki.😘
Pati96 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Pati sliczny bobas. Cudowne sa te zdjecia z poczatku ciazy. To taka magia jak patrzysz na tego czlowieka
Sylwia ja pije jedna dziennie przed snem, nie wiem ile mozna maksymalnie ale jedna na pewno.
A oto moja Alicja
Wagowo ma niecale 2800 i generalnie idzie w dlugosc niz szerokosc. Powiedzial, ze vedzie dluga i zeby wziac moze wieksze ciuszki, mimo ze wage bedzie miec kolo 3 kg wyjsciowa.
No i wlisow nie dosc ze ma duzo to ponoc dosyc dlugie
Porodu szybko nie bedzie. Szyjka 2cm i zamknieta wiec eaczej cesarka na zimno. Ale powiedzial ze dla dziecka to najbezpieczniejsza opcja, mimo ze dla mnie najgorsza wiec bede grzecznie zaciskac nogi.
Ja bym dużych ciuszków nie brała. Tomek się urodził na 60 cm, a ubranka i tak nosimy 56 bo pasują a jak ma mieć koło 3kg, to tym bardziej.Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie temat wigilijny nadal gdzieś tam w powietrzu wisi, ale jednak starania będą
Dziś zaczęliśmy, choć jeszcze kilka dni do owu.
Misiaaa, a jak u Ciebie sytuacja? Poprawiło się z mężem?
Też bym nie brała większych ciuszkow do szpitala. Naprawdę trzeba wielkoluda urodzić, by w pierwszych dniach 56 były za małe.Malgonia lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny