Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Megson widzę nawet pomimo pobitego wyświetlacza w telefonie
megson91 lubi tę wiadomość
-
Mój ten cykl był totalnie na spontanie, dużo pracy , wyjazd na tydzień do Anglii z mężem w odwiedziny, wszystko intensywnie i pozytywną wiadomość że ureaplasma poszla gdzie pieprz rośnie! Więc ok. Teraz zaczynam znowu myśleć jK to pod koniec cyklu.... Dziś 9dc, do 12 jeszcze trochę... Znowu intryguje mnie tempka która zmierzylam sobie od tak kontrolnie i 37,14...?
Co jeśli dobre mam warunki w miarę tempka też ok jak na 2 fazę a z tego dupa i tak?Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
frezyjciada wrote:Megson no widzę tego cienia! Ale na pinkach nie znam się zupełnie, czy są wiarygodne, czy oszukują. O której wyniki?Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
megson91 wrote:
Ja widzę na zdjęciu kreseczke śliczną różową ❤️a testy przerabiałam miliony 👌trzymam kciuki za betę ❤️✊megson91 lubi tę wiadomość
-
Ja tez widzę kreskę! Trzymam kciuki. Szona- jeśli czujesz, ze Ci to potrzebne to koniecznie idź, wiem co mówię. Tylko kwestia doboru specjalisty w tym zakresie tez jest bardzo ważna- psychoterapeuta może pracować w różnych podejściach i nie każdy, ze tak powiem do każdego problemu będzie odpowiedni. I pamiętaj proszę- niech to będzie psychoterapeuta, nie tylko psycholog bo różnica jest zasadnicza
megson91, szona lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Czekam dzisiaj na kuriera dziada... I nie ma go i nie ma a jedzie z materiałami, a chce mi się szyć. Kurierze łerarju.... 😭😭😭
szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
szona wrote:Muszę policzyć ile mam zastrzyków. Dostałam od Izy 20, jeden zużyłam. Po owu potrzebowałabym jakieś 12. To w razie w... po pozytywie tez by było co wbić.
Najgorsze, że ja w powodzenie nie wierzę.
Jednak w ciazy są 2 kolezanki. W przyszłym mcu zrezygnuje chyba z ginekologa, z leków, a w zamian zacznę psychoterapię. Muszę znaleźć siebie sprzed 2 lat.
Napisz na forum może któraś ma jeszcze na sprzedaz. Spróbuję z zastrzykami po owu, może to właśnie pomoże. ja też czuje że moim największym problemem to zagnieżdżenie.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wybaczcie że się nie odzywałam, stres przed szpitalem. Okazało się że jednak cały stres na marne bo w posiewie na bakterie tlenowe wyszły mi dwa dziady: escherichia coli i enteroccocus faekalis, skąd to się wzięło nie wiadomo, ale dostałam antybiotyk i mam nadzieję że ubiję te darmozjady! Lekarz powiedział mi że to może być przyczyna niepowodzeń, że plemniki nie sa w stanie przebić się przez barierę bakteriologiczną w szyjce. Jestem dobrej myśli 😊 w dużej mierze to zasługa męża, bo zabrał mnie do Ikei i trochę porozpieszczał 😁
Miska _a, Kittinka83, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Moyeu kciuki zeby sie dziady ubily szybko. I udanych zakupow.
Iza czeksnie na kuriera to zlo oby dziad szybko sie pojawil.
Ja juz prawie koncze geberalne porzadki. Jeszcze tylko drzwi wejscuowe... i mozna zaczynsc od poczatku, bo lazienka juz wymaga powtorki a przez opueszalosc meza z przedpokoju banioslo sie pylu i wsztstkie podlogi sa do ponowbego mycia a ze to olejowana podloga to mopy odpadaja i wszystko na kolankach.
Jsk uuz skobcze to chce na porodowke nim 3 runde bede musiala zaczac
Agape91, agge, Madziandzia, moyeu, Magddullina2, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agge!
Piękny Skarb 😍 powiem tak-warto było rzygać 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 13:34
Fiore, Kittinka83, agge, Agape91, Madziandzia, Malgonia, Salome, szona, Magddullina2, i'm_back, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Agge, słodziak z tego twojego synka 😘 Ubranko "miś" wymiata 😍
Małgonia, polecam mopa z viledy ultramat turbo. Ja mam podłogi drewniane, co prawda lakierowane, ale sprawdza się super. Można mocno odwirować i nie zalewa się tego drewna Na kolanach to się zajedzieszagge lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika no niestety to nue takue proste. Lakierowane podlogi mozna myc mopami, olejowanych juz nie. I sama woda tez nie mozna.. no jest z tym troche zabawy, ale tez co do zasady jue myje sie ich na mokro zbyt czesto. Ja bym tego nue robila drugi raz w miesiacu, gdyby mi sue ten pyl nur naniosl (zwlaszcza u malej gdzie byl swiezy olej i jeszcze sie ciut lepila podloga)
Ja mialam mega brudne podlogi bo sie balam ich myc cala ciaze nawet okna w koncu umylam a podlog sie balam -
nick nieaktualnyMoyeu oby to była ostatnia prosta! Kciuki!!!
Malgon a kto wpadł na pomysł olejowanej podłogi? Wykończyła abym się jakbym musiała na kolanach ją myć! A przy moich chłopakach to podłoga myta dzień dnia, bo inaczej to byśmy się wszyscy do niej przykleilimoyeu lubi tę wiadomość