X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 7 dzień po owulacji nagły wzrost temp
Odpowiedz

7 dzień po owulacji nagły wzrost temp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • truskawka1906 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może oznaczać taki duży wzrost tempki tydzień po owulacji ? Miała któraś tak?

Wysłany: 27 listopada 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    98b4fac695e8a3d729611bc5ddaec9c7.png

mój wykres

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic tylko się cieszyć z tak wysokiej tempki:)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • shelikeastars Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    u mnie tez jest skok tempki 7 dni po niby wyznaczonej owulacji do tego pierwszy raz w zyciu widze taki kosmos u mnie zeby owulacja byla zaraz po @ i tylko jeden dzien po @ z mezem mielismy upojna noc 7dc i wszelkie starania o bejbi odpuszczone a tu prosze pokazuje mi owulacje 8dc i od tamtej pory temperatura w gore czy to normalne ???
    moglybyscie do mnie zajrzec proszeeee , bo nie moge wkleic swojego wykresu :(

shelikeastars
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shelikeastars wrote:
    Hej dziewczyny :)
    u mnie tez jest skok tempki 7 dni po niby wyznaczonej owulacji do tego pierwszy raz w zyciu widze taki kosmos u mnie zeby owulacja byla zaraz po @ i tylko jeden dzien po @ z mezem mielismy upojna noc 7dc i wszelkie starania o bejbi odpuszczone a tu prosze pokazuje mi owulacje 8dc i od tamtej pory temperatura w gore czy to normalne ???
    moglybyscie do mnie zajrzec proszeeee , bo nie moge wkleic swojego wykresu :(
    Szczerze to zobaczysz jakie będziesz miała teraz temp. Może być tak że ovu byla 14 dc i teraz jesteś 2dpo dopiero.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskawka1906 wrote:
    Dziewczyny co może oznaczać taki duży wzrost tempki tydzień po owulacji ? Miała któraś tak?
    Piękna masz temp :) powodzenia :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."

Wysłany: 1 grudnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję ☺ mogło by się wreszcie udać ☺ nie mam pomysłu na prezent świąteczny dla mezulka to prawie byłby ☺

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ