WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Badania hormonalne - problem z testosteronem. Pomocy!
Odpowiedz

Badania hormonalne - problem z testosteronem. Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Skaranie_Boskie Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w 3dc robiłam badania kilku hormonów. TSH mam za wysokie, to było do przewidzenia, bo zmniejszyłam dawkę o połowę, gdy wpadłam w nadczynność.

Jednak najbardziej mnie martwi testosteron :( Jak mam go zbić? Od wczoraj biorę Clo i nie wiem czy mam przerwać, bo i tak nic z tego nie będzie :(

Mój wykres -> 32899b47ce6ee234287000604c770a7f.png

grudzień 2015 - ciąża biochemiczna (1 cs)
    styczeń 2016 - ciąża pozamaciczna
    październik 2016 - ciąża biochemiczna

• Lamparcica Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2017, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testosteronu nie zbijesz, chyba że trochę go "oszukasz" tabletkami anty, ale w tym wypadku to nie ma sensu. Nie przerywaj, jak zaczęłaś brać clo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ