Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Będzie okres czy nie będzie?
Odpowiedz

Będzie okres czy nie będzie?

Oceń ten wątek:
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2022, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widzę te wykresy z dwiema kreskami już od 10dpo to lekko można stracić nadzieje 😆
    Zobaczymy☺️

Ja 👩🏻1994
    Staramy się od pazdziernika 2021
    On 👦🏻1990
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała która polipa szyjki macicy i jak go czuła jak papier toaletowy w pochwie😁

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2022, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Jak widzę te wykresy z dwiema kreskami już od 10dpo to lekko można stracić nadzieje 😆
    Zobaczymy☺️

Wiem, wiem. Ja mialam dopiero w 13dpo wiec dopiero po tym dniu trace nadzieje😅 dzis 5dpo, pieresze testowanie w srode! 🍀 mi tez ciezko jakiekolwiek objawy wylapac oprocz zmeczenia, ktore po prostu jest spowodowane gorszym snem lub praca, wzdeciami spowodowanymi czasem niewlasciwa dieta, oraz ciezkie piersi, ktore mam zawsze podczas brania duphaston🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2022, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Dziewczyny cały czas się martwię może to chormony ciążowe ale chce mi się płakać boję się że z tej ciąży będą nici cały czas mam śluz różowy biorę dupka a takie plamienia podobno mam z polipa na szyjce nie wiem nie badam tam jak narazie bo nie wolno grzebać brzuch jest cały czas twardawy i czuje bolesny jajnik ten cięty ale podobno to jemu chcie zachciało owulacji i on sprawił ta ciążę jestem w domu czuć się w miarę dobrze czuje ale cały czas smutna

Kika a bierzesz nospe na te twardnienie brzucha?

• xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2022, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Wiem, wiem. Ja mialam dopiero w 13dpo wiec dopiero po tym dniu trace nadzieje😅 dzis 5dpo, pieresze testowanie w srode! 🍀 mi tez ciezko jakiekolwiek objawy wylapac oprocz zmeczenia, ktore po prostu jest spowodowane gorszym snem lub praca, wzdeciami spowodowanymi czasem niewlasciwa dieta, oraz ciezkie piersi, ktore mam zawsze podczas brania duphaston🤔

Moj ginekolog powiedział mojej szwagierce ze każdy objaw miesiączkowy tez może być ciążowym wiec zawsze jest 50/50 bo ona na sile szukała co miesiąc. A ja szczerze wole już założyć ze to na miesiączkę i się miło zaskoczyć :)
    A ja mam nudne te cykle wiec u mnie nie ma nawet co na sile szukać objawow 😂😂

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    Kika a bierzesz nospe na te twardnienie brzucha?

Tak mam 3x 1 duphaston i nospe 2x2 dziennie ale tak jakoś czuje się na okres silny ból jajników i takie dziwne parcie jak by chciał się organizm tego pozbyć

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2022, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Tak mam 3x 1 duphaston i nospe 2x2 dziennie ale tak jakoś czuje się na okres silny ból jajników i takie dziwne parcie jak by chciał się organizm tego pozbyć

Może bierz nospe 3 razy dziennie. Jak mi w ciąży twardniał mega brzuch to właśnie 3 razy dziennie ją brałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2022, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I leż dużo, nie dźwigaj. Nie chodź też na długie spacery bo każdy wysiłek skutkuje twardnieniem brzucha. To parcie to zapewne rozciąganie macicy, jest to normalne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 15:52

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam już raz w ciąży ale kompletnie inaczej się czułam

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2022, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Byłam już raz w ciąży ale kompletnie inaczej się czułam

No różne ciąże są, nie wiem od czego to zależy. Ale dużo dziewczyn właśnie ma z początku bóle brzucha i jajników. Jedynie to twardnienie brzucha nie jest niczym dobrym. Aby do tego piątku, jak już będzie pęcherzyk ciążowy to na spokojnie ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 17:19

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    No różne ciąże są, nie wiem od czego to zależy. Ale dużo dziewczyn właśnie ma z początku bóle brzucha i jajników. Jedynie to twardnienie brzucha nie jest niczym dobrym. Aby do tego piątku, jak już będzie pęcherzyk ciążowy to na spokojnie ❤️

Oby wytrzymać do piątku jak już będzie pęcherzyk to będę spać spokojnie potem serduszko i zleci a w listopadzie końcem Felicja albo chłopczyk to nie wiem

Marcelina 12.01.2018
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2022, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Oby wytrzymać do piątku jak już będzie pęcherzyk to będę spać spokojnie potem serduszko i zleci a w listopadzie końcem Felicja albo chłopczyk to nie wiem

Wow piękne imię😍

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Wow piękne imię😍
    Nazwałam tak bo przyśnił mi się dziadek zmarły a on miał Felix na imi i jakoś tak że Felicje mi daje i tak jakoś mówię a chłopiec to nie wiem serca były dzień przed owulacja więc pewnie 2 dziewka bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 20:13

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2022, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Nazwałam tak bo przyśnił mi się dziadek zmarły a on miał Felix na imi i jakoś tak że Felicje mi daje i tak jakoś mówię a chłopiec to nie wiem serca były dzień przed owulacja więc pewnie 2 dziewka bedzie

Imię śliczne 😀❤️

• xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2022, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie negatyw wiec już czekam na jutro lub wtorek @ :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2022, 10:35

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2022, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    U mnie negatyw wiec już czekam na jutro lub wtorek @ :)

Nie lubie🥺🥺🥺

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2022, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba myśleć pozytywnie to się uda w następnym cyklu

Marcelina 12.01.2018
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2022, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następny cykl następne możliwości :)
    Test negatywny dziś i śluz zabarwiony ciut ciut na brąz wiec dla mnie to już wystarczający znak ze nici z tego ☺️

Trzymam kciuki❤️🍀

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2022, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xvwb1994 wrote:
    Następny cykl następne możliwości :)
    Test negatywny dziś i śluz zabarwiony ciut ciut na brąz wiec dla mnie to już wystarczający znak ze nici z tego ☺️

Trzymam kciuki❤️🍀
    . Dzięki też mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2022, 19:42

xvwb1994 lubi tę wiadomość

Marcelina 12.01.2018
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2022, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kika, staraj się nie smucić, bo to też wpływa bardzo na przebieg początku ciąży, wiem, że ciężko tak się nie przejmować, ale odpoczywaj dużo i włączaj sobie jakieś komedie, dużo endorfinek teraz Ci trzeba i spokoju. A co do dziadka. Mnie jak się śni bliska ciocia albo dziadek to zawsze coś się wydarzy u mnie, co mi wywraca trochę życie, jak są uśmiechnięci we śnie, to zwiastuja coś dobrego, a jak smutni, to niestety jakis problem. U mnie za każdym razem się sprawdza. Myślę, że Twój sen to dobry zwiastun. 😊😊😊

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ