Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Księżna wrote:Hej Kika, staraj się nie smucić, bo to też wpływa bardzo na przebieg początku ciąży, wiem, że ciężko tak się nie przejmować, ale odpoczywaj dużo i włączaj sobie jakieś komedie, dużo endorfinek teraz Ci trzeba i spokoju. A co do dziadka. Mnie jak się śni bliska ciocia albo dziadek to zawsze coś się wydarzy u mnie, co mi wywraca trochę życie, jak są uśmiechnięci we śnie, to zwiastuja coś dobrego, a jak smutni, to niestety jakis problem. U mnie za każdym razem się sprawdza. Myślę, że Twój sen to dobry zwiastun. 😊😊😊
Heh twarzy akurat nie pamiętamStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Czy zdarzało wam się ze po czasie wybarwialy wam się negatywne testy na pozytywne ? Moj wczorajszy miał po kilku godzinach druga różowa kreskę. Zastanawiam się czy mam dupne te testy. Firma alphamedJa 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Czy zdarzało wam się ze po czasie wybarwialy wam się negatywne testy na pozytywne ? Moj wczorajszy miał po kilku godzinach druga różowa kreskę. Zastanawiam się czy mam dupne te testy. Firma alphamed
Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji. Biel zawsze pozostawała bielą, a pozytywny test nawet po kilku dniach wyglądał cały czas tak samo. -
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Czy zdarzało wam się ze po czasie wybarwialy wam się negatywne testy na pozytywne ? Moj wczorajszy miał po kilku godzinach druga różowa kreskę. Zastanawiam się czy mam dupne te testy. Firma alphamed
Ja tak mialam z jedna firma testow, z innymi tak nie mialam. Podobno po 10 minutach nie powinno sie sprawdzac testow, ja i tak zawsze to robie😅 moze kup na wszelki wypadek innej firmy? -
Na zdjęciu tak nie widać ale na żywo normalnie jest cień różu. Generalnie ja tam na nic nie liczę bo po 10 min maks nie ma co sprawdzać ale tak przynajmniej chyba widać ze te z alphamed są słabe.
Czekam na @
https://zapodaj.net/46e18521f36bc.jpg.htmlJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Na zdjęciu tak nie widać ale na żywo normalnie jest cień różu. Generalnie ja tam na nic nie liczę bo po 10 min maks nie ma co sprawdzać ale tak przynajmniej chyba widać ze te z alphamed są słabe.
Czekam na @
https://zapodaj.net/46e18521f36bc.jpg.html
Faktycznie widac kreske, tylko teraz pytanie ile czasu minelo od zrobienia testu. Moze kup innej firmy jak myslisz, ze moze byc cos na rzeczy☺️ 🍀
-
xvwb1994 wrote:Na zdjęciu tak nie widać ale na żywo normalnie jest cień różu. Generalnie ja tam na nic nie liczę bo po 10 min maks nie ma co sprawdzać ale tak przynajmniej chyba widać ze te z alphamed są słabe.
Czekam na @
https://zapodaj.net/46e18521f36bc.jpg.html
Wiesz widać moim zdaniem idź sobie strzel betę mogłaś mieć dużo puźniej owulacjeStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Dziewczyny lekarz na wypisie mi napisał ciąża poroniona 6 tydzień nie wiem chyba zmienię lekarza on jest głupi czy co przecie owulacyjny test był 9 marca pozytywny jak 6 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 11:35
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Magdak wrote:Faktycznie widac kreske, tylko teraz pytanie ile czasu minelo od zrobienia testu. Moze kup innej firmy jak myslisz, ze moze byc cos na rzeczy☺️ 🍀
Sporo na pewno z 2h min także nie liczę tego ale tak z ciekawości i dla informacji wrzucam ze są takie jaja😂
Okres jutro wiec już czekam na nowy cykl. Na pewno inne testy kupię.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Kika1994r wrote:Co mam robić iść do innego gina
Ja bym zmieniła szczerze mówiąc. Albo najlepiej to pójść do innego i zobaczyć co powie. Dziewczyny pisały ze przy becie 1000 już coś na usg będzie widać wiec zrobiłabym termin np na piatek do ginekologa a w czwartek betę tak żebyś miała wynik na piatek. Bo różnie szybko laboratoria dają wynikJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Ja bym zmieniła szczerze mówiąc. Albo najlepiej to pójść do innego i zobaczyć co powie. Dziewczyny pisały ze przy becie 1000 już coś na usg będzie widać wiec zrobiłabym termin np na piatek do ginekologa a w czwartek betę tak żebyś miała wynik na piatek. Bo różnie szybko laboratoria dają wynik
A w środę nie było by coś widać już inny lekarz prywatny to w środy przyjmujeStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Kika1994r wrote:Beta
23.03.136.1
25.03 308 .2
Więc rośnie
A w piątek nie mam do kogo tlko ten kutas przyjmuje co mi napisał 6 tydz
Jak masz termin na piątek to idź. Nie przejmuj się póki co jeśli beta rośnie to byłabym spokojna. W piątek już musi być coś widzieć.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyKika, idz do innego lekarza.
Poki nie ma realnego zagrozenia zycia matki to nie maja prawa usunac ciazy.
To jest Polska, mozna dostac ogromna kare za takie dzialanie, w UK by mnie cos takiego nie zdziwilo bo tutaj do 12 tygodnia ciaza nie jest traktowana jak ciaza.
Chyba, ze mieszkasz w innym panstwie? -
Magdak wrote:Kika, idz do innego lekarza.
Poki nie ma realnego zagrozenia zycia matki to nie maja prawa usunac ciazy.
To jest Polska, mozna dostac ogromna kare za takie dzialanie, w UK by mnie cos takiego nie zdziwilo bo tutaj do 12 tygodnia ciaza nie jest traktowana jak ciaza.
Chyba, ze mieszkasz w innym panstwie?
Mieszkam w naszej kochanej Polsce na zadupiu na podkarpaciuStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Kika idź do innego lekarza. Ja byłam w 5 tyg. jak zrobilam betę i miałam 5000 juz, nie znam się czemu inne maja dwie cyfry a inne aż 3 cyfry w tym samym tygodniu, ale to też jest ok. Wtedy lekarz widzial lekko pecherz, ale i tak kazal przyjść za 3 tyg., żeby potwierdzić ciążę. Dopiero koło 800 widac pecherz, czekaj przynajmniej jak beta będzie miała 1000, żeby mieć pewność zanim lekarz podejmie jakiekolwiek kroki w celu usunięcia, przecież skoro beta rośnie...