Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz tez masz ten czas wyczekiwania.Wy macie dobrze,bo macie ginekologow tu w Anglii sprawe rozrodu nie biora na powaznie 😥Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
nick nieaktualnyNadzieja🤗 wrote:Teraz tez masz ten czas wyczekiwania.Wy macie dobrze,bo macie ginekologow tu w Anglii sprawe rozrodu nie biora na powaznie 😥
Oo, jakos zapomnialam, ze mieszkasz w Anglii (na ogolnej jest grupa staraczki z UK)!
Tak, na poczatku nie moglam uwierzyc, ze nie mozna tak po prostu zobaczyc ginekologa, zeby sie zbadac (w Polsce chodzilam tak raz w roku na usg i cytologie) Tutaj to albo sa kliniki aborcyjne albo nieplodnosci (do ktorych dopiero kieruja praktycznie po 2 latach staran) Tyle sie placi podatkow, a trzeba chodzic prywatnie...
Powodzenia dziewczyny! Czasem w przerwach tutaj zagladam🤗Ola-Ola1992, Nadzieja🤗, xvwb1994, Księżna lubią tę wiadomość
-
Magdak wrote:Oo, jakos zapomnialam, ze mieszkasz w Anglii (na ogolnej jest grupa staraczki z UK)!
Tak, na poczatku nie moglam uwierzyc, ze nie mozna tak po prostu zobaczyc ginekologa, zeby sie zbadac (w Polsce chodzilam tak raz w roku na usg i cytologie) Tutaj to albo sa kliniki aborcyjne albo nieplodnosci (do ktorych dopiero kieruja praktycznie po 2 latach staran) Tyle sie placi podatkow, a trzeba chodzic prywatnie...
Powodzenia dziewczyny! Czasem w przerwach tutaj zagladam🤗Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Hej dziewczyny jak się dzis czujecie,jutro mam zamiar testowac ale nwm czy wogole to jest potrzebne na moim wykresie nie ma spadku implatacyjnego czyli mysle ze na dniach przyjdzie @ z kalanderza wynika ze poniedzialek i tez tak mysle bo moja faza lutealna trwa 15 dniStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Hejka !
Mam pytanko do tych co tez biorą nac. Dietetyczka mi poleciła go brać od 3-7 dc i tak robiłam. Ale moj gin mówił żeby brać cały cykl nac. W tym cyklu z nac zapomniałam kupić i lecę bez ale ciekawi mnie ten temat jak wy go bierzecie i jaka ilość ? I jak przy clo?Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Nadzieja🤗 wrote:Hej dziewczyny jak się dzis czujecie,jutro mam zamiar testowac ale nwm czy wogole to jest potrzebne na moim wykresie nie ma spadku implatacyjnego czyli mysle ze na dniach przyjdzie @ z kalanderza wynika ze poniedzialek i tez tak mysle bo moja faza lutealna trwa 15 dni
Z tego do mi się wydaje to spadek nie musi być jakiś kolosalny. tak samo tez nie musi być tego krwawienia impl. nie skreslaj cyklu póki tempka ładna !🤞🏻❤️Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Z tego do mi się wydaje to spadek nie musi być jakiś kolosalny. tak samo tez nie musi być tego krwawienia impl. nie skreslaj cyklu póki tempka ładna !🤞🏻❤️Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Z tego do mi się wydaje to spadek nie musi być jakiś kolosalny. tak samo tez nie musi być tego krwawienia impl. nie skreslaj cyklu póki tempka ładna !🤞🏻❤️Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Dzieki za slowa otuchy 😊odrazu lepiej na duszy 😊
Ja zacznę po krwawieniu od razu mierzyć 😁
Trzeba wierzyć do końca a wykresy ciążowe, które przegladalam czasami mega potrafiły zaskoczyć a wiec nie ma co się martwić kochana, jeszcze kilka dni 😍Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Ja zacznę po krwawieniu od razu mierzyć 😁
Trzeba wierzyć do końca a wykresy ciążowe, które przegladalam czasami mega potrafiły zaskoczyć a wiec nie ma co się martwić kochana, jeszcze kilka dni 😍Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Hejka !
Mam pytanko do tych co tez biorą nac. Dietetyczka mi poleciła go brać od 3-7 dc i tak robiłam. Ale moj gin mówił żeby brać cały cykl nac. W tym cyklu z nac zapomniałam kupić i lecę bez ale ciekawi mnie ten temat jak wy go bierzecie i jaka ilość ? I jak przy clo?
Hej wiesz co ja czytałam gdzieś ze właśnie niektórzy lekarze polecają go brac caly cykl . Moja rodzona siostra ostatnio jak u mnie byla to widziala moje pudełeczko po Nac i powiedziala ze ona kiedys brala go przez pół roku na chore jelita. Wiec wychodzi ze Nac ma różne zastosowania
A jak coś czujesz narazie po clo ?? Jestem bardzo ciekawa ile będziesz miała pęcherzyków -
Nadzieja🤗 wrote:Hej dziewczyny jak się dzis czujecie,jutro mam zamiar testowac ale nwm czy wogole to jest potrzebne na moim wykresie nie ma spadku implatacyjnego czyli mysle ze na dniach przyjdzie @ z kalanderza wynika ze poniedzialek i tez tak mysle bo moja faza lutealna trwa 15 dni
Hej testuj jutro i nie przejmuj się temperatura.
Wszystko będzie dobrze 😘 zobaczysz 😘
Ja się dzisiaj lepiej czuje ale kurcze panuje u mnie w rodzince grypa żołądkowa dzieciaki przyniosły z przedszkola a widzialam się z nimi we wtorek wiec mam nadzieje ze mnie nie dopadnie. No wczorajszy dzień to była katastrofa i wieczorem tez zle się czułam....
-
Ola-Ola1992 wrote:Hej testuj jutro i nie przejmuj się temperatura.
Wszystko będzie dobrze 😘 zobaczysz 😘
Ja się dzisiaj lepiej czuje ale kurcze panuje u mnie w rodzince grypa żołądkowa dzieciaki przyniosły z przedszkola a widzialam się z nimi we wtorek wiec mam nadzieje ze mnie nie dopadnie. No wczorajszy dzień to była katastrofa i wieczorem tez zle się czułam....Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Hejka !
Mam pytanko do tych co tez biorą nac. Dietetyczka mi poleciła go brać od 3-7 dc i tak robiłam. Ale moj gin mówił żeby brać cały cykl nac. W tym cyklu z nac zapomniałam kupić i lecę bez ale ciekawi mnie ten temat jak wy go bierzecie i jaka ilość ? I jak przy clo?xvwb1994 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Natka23 wrote:Xvwb wykres mi się spierdzielił jak coś, zaczął nowy cykl chociaż trwa stary. Bete robiłam i wyszła 58,5. Ja chcę mój stary wykres, taki ładny był 😭
Natka kochana i jak sytuacja u Ciebie ?? mam nadzieje ze betka ladnie urosła 😘
Trzymam kciuki 🙂 -
Ola-Ola1992 wrote:Moim zdaniem powinno juz cos widac wiec kciuki trzymam a jak ogolnie sie czujesz dolega ci cos czy cicho szaStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:Hej wiesz co ja czytałam gdzieś ze właśnie niektórzy lekarze polecają go brac caly cykl . Moja rodzona siostra ostatnio jak u mnie byla to widziala moje pudełeczko po Nac i powiedziala ze ona kiedys brala go przez pół roku na chore jelita. Wiec wychodzi ze Nac ma różne zastosowania
A jak coś czujesz narazie po clo ?? Jestem bardzo ciekawa ile będziesz miała pęcherzyków
Tak z tym nac to słyszałam ze sportowcy tez biorą
Muszę zapytać wtedy lekarza na usg jak brać i ile.
Bo chciałam zamówić i się zastanawiam czy ma to sens jeszcze w tym cyklu.
A po clo dobrze się czuje, jutro ostatnia tabletka
Przełożyłam wizytę na 7 maja rano, bo mi zaznaczył żeby przyjść między 11-13dc wiec idealnie bo to będzie 12dc 😃 sama jestem mega ciekawa. Zazwyczaj miałam jeden pęcherzyk na prawym jajniku.
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990