Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro 9 dpo chyba zatestuje nie wytrzymam 😅🤣🤣Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Ja juz po wizycie u lekarza
Owulka była z lewego jajnika jest ciałko krwotoczne, powiedział że endometrium jest piękne i ze trzyma kciuki bo na usg ladnie wszystko wygląda.
Zobaczymy co będzie jakoś się nie nastawiam
I jeżeli okres się pojawi mam przyjść na monitoring i będziemy stymulować
Doktorek na koniec powiedział że mam teraz zaczac wcinać ananasa i marchewke wiec juz sie zaopatrzylam 🙂 teraz pozostało tylko czekać -
Ola-Ola1992 wrote:Ja juz po wizycie u lekarza
Owulka była z lewego jajnika jest ciałko krwotoczne, powiedział że endometrium jest piękne i ze trzyma kciuki bo na usg ladnie wszystko wygląda.
Doktorek na koniec powiedział że mam teraz zaczac wcinać ananasa i marchewke wiec juz sie zaopatrzylam 🙂 teraz pozostało tylko czekaćOla-Ola1992 lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:Ja juz po wizycie u lekarza
Doktorek na koniec powiedział że mam teraz zaczac wcinać ananasa i marchewke wiec juz sie zaopatrzylam 🙂 teraz pozostało tylko czekać
Super wieści kochana !! 😍
A ciałko żółte krwotoczne nie słyszałam. To dobrze ze takie ?
Czekamy teraz na same dobre wieści🤞🏻😍
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Jak tam testowanie było?🤞🏻🙈Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Jak tam testowanie było?🤞🏻🙈Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Super wieści kochana !! 😍
A ciałko żółte krwotoczne nie słyszałam. To dobrze ze takie ?
Czekamy teraz na same dobre wieści🤞🏻😍
Ciałko krwotoczne powstaje od razu po pęknięciu pecherzyka i potem przekształca się w ciałko zółte. 🙂
Zapytalam o progesteron czy mam go sprawdzić to powiedzial zeby dać sobie spokój bo na jego oko po usg bedzie wynik dobry i dla niego to szkoda kasy.
Wiec teraz pozostało czekać, wrzucilam na luz bo wizyta mnie uspokoila
-
Nadzieja🤗 wrote:A jak u Ciebie przyszla wredna @?
Tak u mnie wczoraj 1dc
Dzisiaj zaczynam clo do 5dc. Trochę dziwnie bo czytałam ze zazwyczaj biorą od 3-5 dnia a mi napisał ze mam brać od 2-5 wiec ciekawe. Na wizytę się zapisalam 5 maja.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Ola-Ola1992 wrote:Ciałko krwotoczne powstaje od razu po pęknięciu pecherzyka i potem przekształca się w ciałko zółte. 🙂
Zapytalam o progesteron czy mam go sprawdzić to powiedzial zeby dać sobie spokój bo na jego oko po usg bedzie wynik dobry i dla niego to szkoda kasy.
Wiec teraz pozostało czekać, wrzucilam na luz bo wizyta mnie uspokoila
Widać ze masz fajnego lekarza ze nie każe robić badan bez sensu a wiadomo kasa ciagle leci
Niby trochę się staramy ale jakaś zielona jestem jak chodzi o usg 😂 super ze w dobrym momencie byłaś i mógł Cię uspokoić ze wszystko jest Ok. Teraz tylko nam zostaje czekać na piękny koniec 😍Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Ola-Ola1992 wrote:Ciałko krwotoczne powstaje od razu po pęknięciu pecherzyka i potem przekształca się w ciałko zółte. 🙂
Wiec teraz pozostało czekać, wrzucilam na luz bo wizyta mnie uspokoilaStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Tak u mnie wczoraj 1dc
Dzisiaj zaczynam clo do 5dc. Trochę dziwnie bo czytałam ze zazwyczaj biorą od 3-5 dnia a mi napisał ze mam brać od 2-5 wiec ciekawe. Na wizytę się zapisalam 5 maja.Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Myslicie ze 9dpo jest wysoce prawdopodobny test czy sie jeszcze łudzic ?
Łudzić mojej przyjaciółce dopiero po terminie miesiączki wychodził test w dwóch ciążachNadzieja🤗 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Widać ze masz fajnego lekarza ze nie każe robić badan bez sensu a wiadomo kasa ciagle leci
Niby trochę się staramy ale jakaś zielona jestem jak chodzi o usg 😂 super ze w dobrym momencie byłaś i mógł Cię uspokoić ze wszystko jest Ok. Teraz tylko nam zostaje czekać na piękny koniec 😍
Co do lekarza to jestem mega zadowolona ze do niego trafiłam i ufam mu ze musi być kiedys dobrze. 🙂
A jak robi mi usg to mam milon pytań wiec juz wie ze musi wszystko tłumaczyć od a do z. I super ze właśnie trafiłam w dobrym momencie bo wiem na czym stoimy.
Kochana jeszcze rada wcinaj migdalki bo one działają cuda 🙃i bierz olej z wiesiołka bo to tez dziala na sluz przy stymulacji ( info od dr)
Mialam różne sytuacje z lekarzami jak mieszkałam w Warszawie gdy poroniłam w szpitalu trafiłam na super lekarza który widac ze się przejmował moim stanem, szukał przyczyny badal mnie chyba 1 godzine, podszedł z sercem ,dzwonil w nocy czy się dobrze czuje bo nie chciałam zostać w szpitalu. Kolejnego dnia wstawilam się na wizycie zaleconej i trafiłam na kobiete ktora wręcz od razu się wydarla po co ja tu przyszlam i jej tylek zawracam. Pozniej poszłam do innej kobitki to od razu bez badan przepisała dupka i 5 miesięcy przeleciało między palcami bo owulki wgl nie było bo dupek blokował
Wiec jak do ginekologa to tylko do faceta 😄
Od kiedy zaczynasz brac Clo ??
Daj znać jak się po nim czujesz 🙂 i oczywiście trzymam kciuki żeby ten cykl byl szczęśliwy 😘🍀🍀🍀
-
Nadzieja🤗 wrote:Myslicie ze 9dpo jest wysoce prawdopodobny test czy sie jeszcze łudzic ?
9dpo to jeszcze wcześnie sprawdz za 2/3 dni jak ma się sytuacja ja trzymam kciuki żeby test byl pozytywny 🍀 i z chęcią przygarniemy od Ciebie wiruski 😘Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
-
xvwb1994 wrote:Tak u mnie wczoraj 1dc
Dzisiaj zaczynam clo do 5dc. Trochę dziwnie bo czytałam ze zazwyczaj biorą od 3-5 dnia a mi napisał ze mam brać od 2-5 wiec ciekawe. Na wizytę się zapisalam 5 maja.
O nie doczytałam
Moze kazal brac od 2 dc zeby były piekne jajeczka
-
Ola-Ola1992 wrote:O nie doczytałam
Moze kazal brac od 2 dc zeby były piekne jajeczka
Mam nadzieje ze ja teraz tez dobrze trafiłam na doktorka ale zwiastuje sukces z nim. Bo on oczytany, nie każe brać bez sensu jakiś rzeczy, nie wciska kitow i swoich polecanych supli.
Od razu przedstawił mi plan działania i nie powiedział jak cała reszta ze mam jechać na wakacje i odpocząć, ze jestem młoda🤮
A co do migdałków to cały cykl? Garsc czy więcej lub mniej ?😍 ja kocham olej z wiesiołka! Muszę dziś kupić bo wczoraj nie dostałam w pobliżu domu ani w ross.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Mam nadzieje ze ja teraz tez dobrze trafiłam na doktorka ale zwiastuje sukces z nim. Bo on oczytany, nie każe brać bez sensu jakiś rzeczy, nie wciska kitow i swoich polecanych supli.
Od razu przedstawił mi plan działania i nie powiedział jak cała reszta ze mam jechać na wakacje i odpocząć, ze jestem młoda🤮
A co do migdałków to cały cykl? Garsc czy więcej lub mniej ?😍 ja kocham olej z wiesiołka! Muszę dziś kupić bo wczoraj nie dostałam w pobliżu domu ani w ross.
No to super ze lekarza masz spoczko liczy się podejście lekarza do pacjentki a to od razu mozna wyczuc 🙂 a skąd jesteś 🙂?
Wiesz co ja jadłam do owu po 10 migdałów i 3 orzechy brazylijskie🙂 wczoraj też sobie kupiłam migdałki wiec bede zajadac ale mniejsza ilosc -
Ola-Ola1992 wrote:No to super ze lekarza masz spoczko liczy się podejście lekarza do pacjentki a to od razu mozna wyczuc 🙂 a skąd jesteś 🙂?
Wiesz co ja jadłam do owu po 10 migdałów i 3 orzechy brazylijskie🙂 wczoraj też sobie kupiłam migdałki wiec bede zajadac ale mniejsza ilosc
Oki podjade dziś do sklepu i będę przynajmniej miała przekąskę w czasie pracy 😁 u mnie ciężko z zdrowym odżywianiem. Próbuje ale raz lepiej raz gorzej.
Ja jestem z Gdyni🐟😁Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990