Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kika1994r wrote:. Nic czekamy zobaczymy bo to jest polip ciążowy nie wolno go usunąć bo się utwozyl z chormonów trzeba opserwowac nawet moja reumatolog tak twierdzi
Rozumiem, oby się tam nie rozpychał juz więcej. A mdłości coraz mocniejsze? Bo od 9 tc do 16 jakoś chyba są najgorsze, przynajmniej ja tak miałam, bo progesteron wtedy najwyższy jest, jak się nie mylę. -
xvwb1994 wrote:Trzymam kciuki żeby już była mocna żebyś mogła odliczać do testowania😍
Jak długie masz cykle ?
Cykle mam dlugie, ostatni 36 dni
Dzis 18 dc czekam sobie cierpliwie 🙂 juz nie mogę się doczekać wizyty u lekarza bo wszystko było by jasne co się dzieje. -
Księżna wrote:Rozumiem, oby się tam nie rozpychał juz więcej. A mdłości coraz mocniejsze? Bo od 9 tc do 16 jakoś chyba są najgorsze, przynajmniej ja tak miałam, bo progesteron wtedy najwyższy jest, jak się nie mylę.
Ja mam kropelki wyciąg z imbiru to wymiotuję tylko wieczorem bardziej mi dokucza ból kzyzy i blizny po cc wszystko w końcu się rozpychaStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
Ola-Ola1992 wrote:Cykle mam dlugie, ostatni 36 dni
Dzis 18 dc czekam sobie cierpliwie 🙂 juz nie mogę się doczekać wizyty u lekarza bo wszystko było by jasne co się dzieje.
No faktycznie dłuższe ale tragedii nie ma😁
Tez czekam na twoja wizytę. Ja dziś siknelam na test tak tylko dla potwierdzenia żeby sobie strzelić lampkę wina dziś 😂 czekam na @ i lecę z clodrSylwia lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Z tą moją tempką wydaje mi sie ze to cykl bezowulacji tylko skad bole i skad sluz nwm juz co myslecStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
xvwb1994 wrote:No faktycznie dłuższe ale tragedii nie ma😁
Tez czekam na twoja wizytę. Ja dziś siknelam na test tak tylko dla potwierdzenia żeby sobie strzelić lampkę wina dziś 😂 czekam na @ i lecę z clo
U ciebie jeszcze nic straconego 11 dpo to jeszcze wszystko może się wydarzyć 🙂 owulak u mnie prawie pozytyw, później jeszcze sprawdzę dla pewności zeby nie było jak wczoraj 🤔
Robilam dzis badanie TSH bo ostatnio lekarz chciał to sprawdzić bo było 2.5 pozniej 2.1 a dzis 1.85 wiec chyba dzisiejszy wynik jest ok kamin z serca 🙂Księżna, xvwb1994 lubią tę wiadomość
-
drSylwia wrote:Chyba mamy podobną sytuację, tylko Ty jesteś kilka dni dalej. Daj znać jak się sytuacja rozwinie
Ja miałam we wtorek pęcherzyk dominujący 14,4 mm, czekam do wtorku czy będzie owulacja, jeśli nie to planuje sprawdzić progesteron i ewentualnie poproszę ginekologa o coś na wywołanie miesiączki, bo boje się, e jej nie będzie, a nie chce tyle czekać 🙄Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:Cykle mam dlugie, ostatni 36 dni
Dzis 18 dc czekam sobie cierpliwie 🙂 juz nie mogę się doczekać wizyty u lekarza bo wszystko było by jasne co się dzieje.Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ja dzisiaj sciągnęłam aplikację zobaczę jak działa i czy jest skuteczna dla mnie.
Księżna, xvwb1994 lubią tę wiadomość
Prowadzę stronę o zdrowiu youthhealthmovement -
Nadzieja🤗 wrote:Masz tak samo dlugie jak ja czy lekarz mowil Ci ze jest cos nie tak ze tak dlugie ?Mi owulka przypada miedzy 19dc a 24dc w tych dniach zazwyczaj.Trzymam kciuki za udana owulke i starania
Ja mam PCOS wiec to jest powód długich cykli.
Lekarz caly czas twierdzi ze są za dlugie i dlatego chcę wprowadzić stymulację zeby było więcej owulek 🙂 wiec pewnie od kolejnego cyklu będę na clo 🙂 owu czuje ze bedzie max w poniedziałek bo teraz juz test piekny wyszedl 🙂 co ma być to bedzie jakoś się nie nastawiam na ten cykl -
Księżna wrote:Wyglada jakby owu była.Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Kika1994r wrote:Ja mam kropelki wyciąg z imbiru to wymiotuję tylko wieczorem bardziej mi dokucza ból kzyzy i blizny po cc wszystko w końcu się rozpycha
-
Nadzieja🤗 wrote:Masz tak samo dlugie jak ja czy lekarz mowil Ci ze jest cos nie tak ze tak dlugie ?Mi owulka przypada miedzy 19dc a 24dc w tych dniach zazwyczaj.Trzymam kciuki za udana owulke i starania
-
Żelka1990 wrote:Ja miałam owulacje między 19-21 dc. Co prawda mam córkę z 19 dc ale mój obecny ginekolog powiedział ze PCOS mi wydłuża te cykle i trzeba skrócić. Postawiłam na suplementy nie leki i mam owulacje w 15 dc po 3 miesiącach stosowania 🤭Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:Cześć dziewczynki 🙂🙂
Chyba wkoncu się doczekałam i szanowna owu jest kreski pojawiły się praktycznie od razu 3 minutki i takie testy 🙂
https://zapodaj.net/bd8911e5ac26c.jpg.html
Piękne !! Owocnych starań i trzymam mocne kciuki❤️🍀Ola-Ola1992 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
drSylwia wrote:Chyba mamy podobną sytuację, tylko Ty jesteś kilka dni dalej. Daj znać jak się sytuacja rozwinie
Ja miałam we wtorek pęcherzyk dominujący 14,4 mm, czekam do wtorku czy będzie owulacja, jeśli nie to planuje sprawdzić progesteron i ewentualnie poproszę ginekologa o coś na wywołanie miesiączki, bo boje się, e jej nie będzie, a nie chce tyle czekać 🙄starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb