Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę jutro do gina z wynikami DNA na trombofilię.. w 2 genach mam mutacje. Może to to i coś się ruszy do przodu...starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Ola-Ola1992 wrote:Hej 🙂
U mnie dzis 15 dc i powiem wam ze cos zaczyna się chyba rozkręcać bo owulaczki coraz ładniejsze wychodza 🙂 dzis będę jeszcze sprawdzać pewnie kilka razy 😘 maz juz się śmieje ze to uzależnienie 😅Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Cześć kochane!
Długo mnie tu nie było, ale okres był zabiegany i ciężki.
Z tej całej akcji utarty maleństwa, w miesiąc wzięliśmy ślub - małe kameralne przyjęcie, ale radość ogromna. A więc - jestem szczęśliwą mężatką!
Z tych smutniejszych - torbiel rośnie. Ma już 5cm i sporo przerosła jajnik. Ale! 16. maja mam wizytę w Łodzi u doktora Malinowskiego - kwalifikacja do operacji, tej mojej wyczekanej i wymarzonej Operacja będzie w centrum zdrowia matki polki - chyba dobrze trafiłam 🙈🙈🙈
Poza tym mamy się ciagle starać, bo ciąża mogłaby całkowicie anulować potrzebę laparoskopii. Ale z tym chyba słabo, bo mój wykres szaleje..
Ale! Trzymam kciuki za wszystkie brzuszki, a owulującym życzę najwyższych lotów!
Ściskam was!Księżna lubi tę wiadomość
01.22 - cp (6tc) -
pani_sztygar wrote:Cześć kochane!
Z tej całej akcji utarty maleństwa, w miesiąc wzięliśmy ślub - małe kameralne przyjęcie, ale radość ogromna. A więc - jestem szczęśliwą mężatką!
Z tych smutniejszych - torbiel rośnie. Ma już 5cm i sporo przerosła jajnik. Ale! 16. maja mam wizytę w Łodzi u doktora Malinowskiego - kwalifikacja do operacji, tej mojej wyczekanej i wymarzonej Operacja będzie w centrum zdrowia matki polki - chyba dobrze trafiłam 🙈🙈🙈
Poza tym mamy się ciagle starać, bo ciąża mogłaby całkowicie anulować potrzebę laparoskopii. Ale z tym chyba słabo, bo mój wykres szaleje..
Ale! Trzymam kciuki za wszystkie brzuszki, a owulującym życzę najwyższych lotów!
Ściskam was!
Wow super wieści kochana ! Życzę wam cudownego życia razem i od teraz samych szczęśliwych chwil. Gratulacje, ściskam mocno❤️😍🍀
Jak będziesz miała ochotę i czas dawaj znać jak się czujesz!
Jednym słowem idzie wszystko ku dobremu u Ciebie. Trzymam kciuki za wasz cud☺️☺️☺️pani_sztygar, Księżna lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Ściskam was!
Powodzeniapani_sztygar lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
stara Staraczka wrote:Dziewczyny dołączam do biorących metę
Wizyta u dobrej diabetolog endokrynolog i tadaaam .. a moja gin mówiła że wynik całkiem ok
Ja wyniki miałam niby w normie, ale, że mam pcos to gin przepisał siofor. Kolejni lekarze podtrzymali jego decyzję. Dobrze, że z czasem skutki uboczne minęły, bo inaczej byłaby katastrofa 🙈 -
nick nieaktualny
-
Ja jutro idę na drugie usg i jestem ciekawa co powie. Według mnie owu była, test owu mocny pozytyw był, jajniki coś tam pracowały. Temperatury tez są w porządku. Szkoda ze zaczylam mierzyć po owu.
Znając życie ten 16dc był znowu pechowy bo już mi się to zdarzyło ze nie było na usg widać a progesteron potem potwierdził ze owu była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2022, 12:27
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Hej dziewczyny pomozcie prosze .Dlaczego moja tempka spadla po owulacji mial ktos tak co moze byc przyczyna?Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Ja jutro idę na drugie usg i jestem ciekawa co powie. Według mnie owu była, test owu mocny pozytyw był, jajniki coś tam pracowały. Temperatury tez są w porządku. Szkoda ze zaczylam mierzyć po owu.
Znając życie ten 16dc był znowu pechowy bo już mi się to zdarzyło ze nie było na usg widać a progesteron potem potwierdził ze owu była.
Trzymam kciuki!! Daj znać co tam pokazało. -
Nadzieja🤗 wrote:Hej dziewczyny pomozcie prosze .Dlaczego moja tempka spadla po owulacji mial ktos tak co moze byc przyczyna?
Wiesz co, obserwując wykresy innych staraczek tez to zauważyłam i zastanawiałam się, dlaczego u mnie nie ma takich spadków i skoków po owu tylko praktycznie temp. wolno sobie rośnie i wolno spada na okres. Poczytałam sobie i taki spadek może oznaczać uwolnienie jajeczka, zapłodnionego lub niezaplodnionego, ale obserwując wykresy ciążowe widziałam po owu dużo takich spadków. Chyba nie ma powodu do zmartwień. 😊No chyba, że ten spadek utrzymuje się nie jeden dzień tylko kilka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2022, 23:46
Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypani_sztygar wrote:Cześć kochane!
Ściskam was!
Cześć. Dobrze wiedzieć że wszystko dobrze -
xvwb1994 wrote:Ja jutro idę na drugie usg i jestem ciekawa co powie. Według mnie owu była, test owu mocny pozytyw był, jajniki coś tam pracowały. Temperatury tez są w porządku. Szkoda ze zaczylam mierzyć po owu.
Trzymam kciuki za wizytę 🍀🍀🍀
Daj znać jak już będziesz po co i jak 🙂🙂
-
pani_sztygar wrote:Miałyście może kiedyś cykle bezowulacyjne? Ale takie, które udało się Wam udokumentować temperaturami z ovufriend? Zerkam na ten mój wykres, nie dość że rozjechał się o 5 dni, to jeszcze skacze góra-dół jak szalony
Ja miałam, ale nie mierzyłam wtedy temperatury, brak owu potwierdzone monitoringiem. -
Znając życie ten 16dc był znowu pechowy bo już mi się to zdarzyło ze nie było na usg widać a progesteron potem potwierdził ze owu była.xvwb1994 lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ściskam was!
Ale po laparoskopi bardzo łatwo się zachodzi w ciążę
Ja nawet nie doczekałam do miesiączki po zabiegu bo zaszłam wciaeStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018