Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziewczyny miała któraś z was śluz kremowy z grudkami po owulacji ? Nie mam infekcji bo nie boli, nie pachnie dziwnie a wczoraj ginekolog pewnie coś by powiedział.
Dodatkowo powiem ze mam taki już któryś cykl, jeden dzień i koniec 🤷🏻♀️ Czytałam ze taki może być ale wole podpytać czy któraś tez tak ma jak ja. U mnie byłby znak ze owulacja w sumie była. Bo zawsze po mam taki 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2022, 11:31
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:A dziewczyny miała któraś z was śluz kremowy z grudkami po owulacji ? Nie mam infekcji bo nie boli, nie pachnie dziwnie a wczoraj ginekolog pewnie coś by powiedział.
Dodatkowo powiem ze mam taki już któryś cykl, jeden dzień i koniec 🤷🏻♀️ Czytałam ze taki może być ale wole podpytać czy któraś tez tak ma jak ja. U mnie byłby znak ze owulacja w sumie była. Bo zawsze po mam taki 🙈
Ja po owulacji to tylko zaplamiłam ale śluz to nie wiemStaranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
xvwb1994 wrote:Dostałam przepisane glucophage rano i w obiad po 500 mg i na noc glucophage xr 1000 mg 🤯
Z jakiego powodu? Jak pisałaś wcześniej, to przepraszam. Nie doczytałam.
Edit: Już wiem robiłaś krzywą insulinową. Czyli wyniki nie były za dobre? Ja jak zaczęłam brać Siofor 500, to przez 2-3 tygodnie czułam się okropnie. Ciągle było mi niedobrze, miałam jadłowstręt. Tyle dobrego, że na słodycze też patrzeć nie mogłam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2022, 06:30
-
Matleena89 wrote:Z jakiego powodu? Jak pisałaś wcześniej, to przepraszam. Nie doczytałam.
Edit: Już wiem robiłaś krzywą insulinową. Czyli wyniki nie były za dobre? Ja jak zaczęłam brać Siofor 500, to przez 2-3 tygodnie czułam się okropnie. Ciągle było mi niedobrze, miałam jadłowstręt. Tyle dobrego, że na słodycze też patrzeć nie mogłam 😂
Tak wynik był wieczorem i od razu dzwonił ze wysyła mi e receptę. Dosłownie pół godziny po wysłaniu maila 🙈
Wynik
1. Insulina 4.80
2. Po godzinie 75,30
3. Po dwóch godzinach 43
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Tak wynik był wieczorem i od razu dzwonił ze wysyła mi e receptę. Dosłownie pół godziny po wysłaniu maila 🙈
Wynik
1. Insulina 4.80
2. Po godzinie 75,30
3. Po dwóch godzinach 43
@Xvwb to ginekolog Ci przepisal?
Mam podobne wyniki i moja gin uznała że w miarę ok bo homa w miarę ok ... -
Co lekarz, to inne podejście. Ja wyniki mam ok, ale mam pcos i dostałam metforminę od gin.
Agwinka lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedział ze
„ Po 1h inulina max50 po 2h 30”
„ Ale po 2h powinno spaść do wyjściowej”
Tez mam PCOS widoczne na usg. AMH tez wskazuje na PCOS bo miałam w badaniach w grudniu AMH 14.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2022, 09:23
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
stara Staraczka wrote:@Xvwb to ginekolog Ci przepisal?
Mam podobne wyniki i moja gin uznała że w miarę ok bo homa w miarę ok ...
Moj gin się specjalizuje w niepowodzeniach ciąży i chorobach endokrynologicznych. Idę na wizytę w przyszłym tygodniu to zobaczę co powie bo wczoraj tylko krótko zadzwonił.stara Staraczka lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Moj gin się specjalizuje w niepowodzeniach ciąży i chorobach endokrynologicznych. Idę na wizytę w przyszłym tygodniu to zobaczę co powie bo wczoraj tylko krótko zadzwonił.
Na pewno wie, co robixvwb1994 lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/d1e24cc996c02.jpg.html
Przez to przezieboenoe calkiem rozregulowal mi sie cykl dzis pojawil sie sluz plodny i wczesniej tez ale sie wstrzymal i dzis znow 😁😁czyli cykl nie utraconyOla-Ola1992, xvwb1994, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:https://zapodaj.net/d1e24cc996c02.jpg.html
Przez to przezieboenoe calkiem rozregulowal mi sie cykl dzis pojawil sie sluz plodny i wczesniej tez ale sie wstrzymal i dzis znow 😁😁czyli cykl nie utracony
I super 🙂
To teraz trzymam kciuki za owocne starania 🙂 🍀Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
-
Kika1994r wrote:Dziewczyny co na wymioty jak mnie dopadły tak męczą wizytę u giną mam 19 dopieroStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:https://zapodaj.net/d1e24cc996c02.jpg.html
Przez to przezieboenoe calkiem rozregulowal mi sie cykl dzis pojawil sie sluz plodny i wczesniej tez ale sie wstrzymal i dzis znow 😁😁czyli cykl nie utracony
O tak 😍 mówiłam ze nic straconego ! Miłych starań 🙈❤️Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Dziewczyny a 3 dni wyzszych temperatur oznacza ze bedzie owulacja ? Nie umiem tego swojego wykresu rozgryscStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Wyczytalam ze 3 dni wyzszych temperatur oznacza iz owulacja byla dzien przed pierwsza wyzsza temperatura i nastepuje nieplodny czas,testy z kolei pokazuja ze sie zbliza bo wychodza coraz ciemniejsze,kurde twierdzenie pitagorasa latwiejsze niz kobiecy cyklStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu