Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis znow bladziak ale mam grype wiec sie poprostu przesunie trudno najwyzej w nastepnym cyklu bede sie staracStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Dzis znow bladziak ale mam grype wiec sie poprostu przesunie trudno najwyzej w nastepnym cyklu bede sie starac
Moze owu za kilka dni bedzie nie skreslaj cyklu.
Na innym wątku czytałam ze dziewczyną z covidem się udało
Trzymam kciuki i testuj caly czas
Nadziejka nie poddajemy się 😘🙂
Musimy się wspierać wszystkie 🙂🙃🍀🍀 -
Tez widziałam ze dziewxyana miała wykres ciazowy z covidem także nic straconego❤️
W miarę możliwości probowac serduszkowac❤️
Ja o 15.30 mam usg, ciekawe czy już będzie po owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2022, 09:54
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Tez widziałam ze dziewxyana miała wykres ciazowy z covidem także nic straconego❤️
W miarę możliwości probowac serduszkowac❤️
Ja o 15.30 mam usg, ciekawe czy już będzie po owulacji
Tez jestem ciekawa daj znać po wizycie 🍀🍀
cos czuje ze owu byla i to bedzie twoj szczęśliwy cykl 😘
Trzymam kciuki 🙂
-
A moze tak byc ze to cykl bedzie bezowulacyjny😕😕🥺Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Dziewczyny na stronie fertistim dostępny ale podobno mała partia wiec warto się zaopatrzyć
Nadzieja może się zdarzyć niestety bezowulaxujny ale czsami się opóźnia przez przeziębienieStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:I jak po wizycie i usg ??
Lekarz nie mógł potwierdzić owulacje
Brak pęcherzyka i brak cialka żółtego.
Mówił ze mam przyjść 21 kwietnia i zobaczymy co pokaże usg.
A test owu wczoraj pozytywnyJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Lekarz nie mógł potwierdzić owulacje
A test owu wczoraj pozytywnyStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Lekarz nie mógł potwierdzić owulacje
A test owu wczoraj pozytywny
Moze byłaś od razu po owu ja tak mialam w poprzednim cyklu jak miałam biochemiczna.
Na usg nie było widać pecherzyka i ciałka żółtego a testy pozytywne wychodziły.
Ja wierzę że owu byla i wszystko będzie ok 😘 zbadaj progesteron za kilka dni i będzie wszystko jasne 🙂 będzie dobrze trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊✊🍀🍀🍀 -
Ola-Ola1992 wrote:Moze byłaś od razu po owu ja tak mialam w poprzednim cyklu jak miałam biochemiczna.
Na usg nie było widać pecherzyka i ciałka żółtego a testy pozytywne wychodziły.
Ja wierzę że owu byla i wszystko będzie ok 😘 zbadaj progesteron za kilka dni i będzie wszystko jasne 🙂 będzie dobrze trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊✊🍀🍀🍀
Tez tak miałam i tez był to 16dc jak dziś i nie było nic widać ale kazał mi zrobić progesteron w 21dc i miałam 20.30 wynik wiec spory. A to w listopadzie czy grudniu było. Dobrze ze nie jestem jedyna z takimi akcjami🙈
Zobaczymy co będzie 21 kwietnia widać albo czy faktycznie bezowulacyjny. 🤔Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Tez tak miałam i tez był to 16dc jak dziś i nie było nic widać ale kazał mi zrobić progesteron w 21dc i miałam 20.30 wynik wiec spory. A to w listopadzie czy grudniu było. Dobrze ze nie jestem jedyna z takimi akcjami🙈
Zobaczymy co będzie 21 kwietnia widać albo czy faktycznie bezowulacyjny. 🤔
Teraz czekanie jest najgorsze, ale bedzie warto 🙂
Od jutra zaczynam robić owulaczki bo dostawa dotarła 😃 nie wiem co mi się dzieje w brzuchu ale czuje częściej bulgotki w lewym jajniku wiec moze pracuje zobaczymy co to bedzie 🙂 -
Ola-Ola1992 wrote:Teraz czekanie jest najgorsze, ale bedzie warto 🙂
Od jutra zaczynam robić owulaczki bo dostawa dotarła 😃 nie wiem co mi się dzieje w brzuchu ale czuje częściej bulgotki w lewym jajniku wiec moze pracuje zobaczymy co to bedzie 🙂
Niech pracuja jajniki😁 u mnie teraz będzie już nuda, czekamy u Ciebie na rozwój wydarzeń. 😍
A powiedział ci lekarz dlaczego nie widział pęcherzyka ani cialka żółtego ? Moj tylko powiedział ze zdarza się ze nie widać i ze tylko badanie progesteronu daje gwarancje ze owulacja była🤔Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Niech pracuja jajniki😁 u mnie teraz będzie już nuda, czekamy u Ciebie na rozwój wydarzeń. 😍
A powiedział ci lekarz dlaczego nie widział pęcherzyka ani cialka żółtego ? Moj tylko powiedział ze zdarza się ze nie widać i ze tylko badanie progesteronu daje gwarancje ze owulacja była🤔
Ja wtedy akurat bylam u innej kobitki bo mojego lekarza nie było, powiedziala ze często jest tak ze monitoring byl w niedługim czasie od pęknięcia pęcherzyka i nie ma po nim śladu i tez właśnie kazała zbadać proga za 7 dni. Sprawdzala tez czy jest plyn w zatoce po pęknięciu to coś niby tam było ale malutko
Cialko zólte pojawia się chyba po kilku godzinach od owu 🙂
A mowil Ci lekarz od jakiego poziomu progesteronu uwaza ze owulacja była ?? Bo moj twierdzi ze od powyżej 10 ng
-
Ola-Ola1992 wrote:Ja wtedy akurat bylam u innej kobitki bo mojego lekarza nie było, powiedziala ze często jest tak ze monitoring byl w niedługim czasie od pęknięcia pęcherzyka i nie ma po nim śladu i tez właśnie kazała zbadać proga za 7 dni. Sprawdzala tez czy jest plyn w zatoce po pęknięciu to coś niby tam było ale malutko
Cialko zólte pojawia się chyba po kilku godzinach od owu 🙂
A mowil Ci lekarz od jakiego poziomu progesteronu uwaza ze owulacja była ?? Bo moj twierdzi ze od powyżej 10 ng
Oby tak było tym razem i po prostu byłam nie w czas🙈
Za tydzień będzie wszystko jasne.
Ten wtedy mówił ze od 10 ng wiec byłam spokojna jak widziałam wynik 20.30 ng.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Moze faktycznie bylo za wc!esnke na usg,oby tak bylo tego Ci zyczeStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Oby tak było tym razem i po prostu byłam nie w czas🙈
Za tydzień będzie wszystko jasne.
Ten wtedy mówił ze od 10 ng wiec byłam spokojna jak widziałam wynik 20.30 ng.
No 20.30 ng to piekny wynik ja miałam największy 13.40 staram się sprawdzać co miesiac 🙂
Jakos czuje ze bedzie ok u Ciebie 🙂
Ananaska teraz wcinaj i czekamy razem na dobre wieści 😘😘
Sama mam ochotę umówić się na monitoring ale mój lekarz nie ma wolnych terminów dopiero 26
Teraz tak sobie liczę ze kurcze termin testowania przypada mi w rocznicę śmierci taty 😪 -
Ola-Ola1992 wrote:No 20.30 ng to piekny wynik ja miałam największy 13.40 staram się sprawdzać co miesiac 🙂
Jakos czuje ze bedzie ok u Ciebie 🙂
Ananaska teraz wcinaj i czekamy razem na dobre wieści 😘😘
Sama mam ochotę umówić się na monitoring ale mój lekarz nie ma wolnych terminów dopiero 26
Teraz tak sobie liczę ze kurcze termin testowania przypada mi w rocznicę śmierci taty 😪
Mam nadzieje ze masz dobre przeczucie ☺️❤️
Ja chyba zostaje u tego lekarza co jestem teraz. Zrobił bardo dobre wrażenie na mnie wczoraj i potwierdził mnie ze dostinex biorę bez sensu. Bo podstawowa prolaktyne mam w normie a ta po obciążeniu miałam mocno wysoka ale mówił ze to w ogóle się już nie robi. Ze jeśli podstawowa jest w normie to nie ma co.
Także od wczoraj jestem już bez dostinex.
Właśnie siedzenie na krzywej insulinowej. 🤮
Powtarzam tez pakiet tarczycowy.
Kciuki za twoja owulacje kochana !
Twój tata na pewno czuwa nad tobą, może ta data będzie mimo wszystko szczęśliwa🍀❤️
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Mam nadzieje ze masz dobre przeczucie ☺️❤️
Ja chyba zostaje u tego lekarza co jestem teraz. Zrobił bardo dobre wrażenie na mnie wczoraj i potwierdził mnie ze dostinex biorę bez sensu. Bo podstawowa prolaktyne mam w normie a ta po obciążeniu miałam mocno wysoka ale mówił ze to w ogóle się już nie robi. Ze jeśli podstawowa jest w normie to nie ma co.
Także od wczoraj jestem już bez dostinex.
Właśnie siedzenie na krzywej insulinowej. 🤮
Powtarzam tez pakiet tarczycowy.
Kciuki za twoja owulacje kochana !
Twój tata na pewno czuwa nad tobą, może ta data będzie mimo wszystko szczęśliwa🍀❤️
O jej współczuję Ci cale szczęście u mnie ok z insulinką bo ja mieszanki nie jestem w stanie wypic 😅
Tarczyce tez musze sprawdzić przed wizyta bo raz jest wyżej raz niżej i jak coś to mamy włączyć euthyrox.
Ja lekarza tez nie zmienię bo jako jedyny zainteresował się moim przypadkiem i chce pomóc wiec mu ufam 🙂