Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
xvwb1994 wrote:O super to razem zaczynamy testowanie ja przewiduje 15/16 dc pozytywny dziś robiłam i jeszcze bardzo blada druga kreska.
xvwb1994 lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Księżna wrote:Heeej, mam wyniki, rozszerzona tarczyca wszystko ładnie. Jestem 7 dni po owu beta 2,3 a progesteron 20,4. Czy to coś oznacza? Norma jest do 18,00.
Progesteron miałam taki sam 20.30 7 dni po owu w grudniowym cyklu. On akurat nic nie znaczy niestety. Ale może ta beta dobrze zwiastuje ?Księżna lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Księżna, w laboratorium z którego ja mam wyniki beta <2,3 jest wynikiem negatywnym. Ale to 7 dpo, za wcześnie na robienie bety. Za to progesteron bardzo ładny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2022, 09:58
Księżna lubi tę wiadomość
-
Hejka,tescik owulacyjny bladziak jeszcze trzeba czekac.Boli mnie lekko gardlo mam nadzieje ze to nie przesunie owulacji ??🤧🤧Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Matleena89 wrote:Księżna, w laboratorium z którego ja mam wyniki beta <2,3 jest wynikiem negatywnym. Ale to 7 dpo, za wcześnie na robienie bety. Za to progesteron bardzo ładny
Śledziłam twój wykres kochana
Jakieś zmiany na ten cykl ? Jaki macie plan działania ? ❤️Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Śledziłam twój wykres kochana
Jakieś zmiany na ten cykl ? Jaki macie plan działania ? ❤️
Dobrze się zapowiadało, ale niestety nie udało się
W tym cyklu chcemy jeszcze raz podejść do IUI, dostałam inną kombinację leków na stymulację. Zobaczymy co z tego wyniknie. W najbliższy czwartek mam monitoring. -
Matleena89 wrote:Dobrze się zapowiadało, ale niestety nie udało się
W tym cyklu chcemy jeszcze raz podejść do IUI, dostałam inną kombinację leków na stymulację. Zobaczymy co z tego wyniknie. W najbliższy czwartek mam monitoring.
Cały czas trzymam mocno kciuki ❤️ wykres był piękny a potem to badanie krwi aż mnie przybiło
Oby te leki teraz były trafione💪🏼Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Hejka dziewczyny,czy macie przed owulacja sluz odbiegajacy od normy ?U mnie co cykl sie powtarza 3 dni okolo przed owulka rozciagliwy glut kolor jasny brąz nie jest to spowodowane infekcja nie piecze,bezwonny ma ktoras tak co to moze byc ?Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:U mnie pozytywny owulacyjny
https://zapodaj.net/878df160bd77d.jpg.html
Mógł już być późnym wieczorem, około 20 był już dosyc ciemnyStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
xvwb1994 wrote:Ja tak samo tak 60/40 z ta dieta 🙈 ale staram się rzadko jeść jakieś fast foody albo słodycze. Podobno te suple typu inofen, fertistim czy miovelia pomagają z gospodarka wodna i przez to lekko się chudnie bo tez mi tam z 2kg zeszły.
Daj znać jak się po nac czujesz bo ja miałam raz lekki ból głowy
Hej
Dzis ostatni dzień brania Nac
Czuje się po nim ok 🙂 wczoraj wieczorem takie mialam śmieszne uczucie , takie bulgotki w lewym jajniku zobaczymy co to bedzie w tym cyklu
Testy owu zamówione wiec za kilka dni zacznę testować
Trzymam za was kochane mocno kciuki 🙂😘🍀🍀🍀
-
https://zapodaj.net/2e9c4132908ac.jpg.html
Kurde dziewczyny chyba sie spoznilam wypilam herbate 1 przed robieniem testu moze to mialo wplyw ale ze az taki bladziak szokStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:https://zapodaj.net/2e9c4132908ac.jpg.html
Kurde dziewczyny chyba sie spoznilam wypilam herbate 1 przed robieniem testu moze to mialo wplyw ale ze az taki bladziak szok
Ja dzisiaj 15dc wiec myśle ze dziś pozytyw a jutro będzie owu
Ja tez raz tak miałam i odczekalam 2h nie pijąc już nic i było już ok. powtórz za około 2h i daj znać jak wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2022, 09:39
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Ola-Ola1992 wrote:Hej
Dzis ostatni dzień brania Nac
Czuje się po nim ok 🙂 wczoraj wieczorem takie mialam śmieszne uczucie , takie bulgotki w lewym jajniku zobaczymy co to bedzie w tym cyklu
Testy owu zamówione wiec za kilka dni zacznę testować
Trzymam za was kochane mocno kciuki 🙂😘🍀🍀🍀
O super! To teraz kciuki za owulacje. W którym dniu plus minus się jej spodziewasz ?😍
ja od jutra albo pojutrze ananasa zacznę jeść może on coś pomoże. 🙈Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:O super! To teraz kciuki za owulacje. W którym dniu plus minus się jej spodziewasz ?😍
ja od jutra albo pojutrze ananasa zacznę jeść może on coś pomoże. 🙈
Obstawiam owu w 22 dc(26.04) na wcześniej raczej nie liczę 🙂 chyba ze Nac zdziała cuda 😃 akurat wtedy mam wizytę u gina 🙂 wiec cos podejrzymy 🙂
Ja cały czas zajadam migdałki 🙂
kuzynka kazała mi pic miete przed owu słyszałyście o tym ?? Jej kazal lekarz pic bo to niby podnosi plodnosc
-
Ola-Ola1992 wrote:Obstawiam owu w 22 dc(26.04) na wcześniej raczej nie liczę 🙂 chyba ze Nac zdziała cuda 😃 akurat wtedy mam wizytę u gina 🙂 wiec cos podejrzymy 🙂
Ja cały czas zajadam migdałki 🙂
kuzynka kazała mi pic miete przed owu słyszałyście o tym ?? Jej kazal lekarz pic bo to niby podnosi plodnosc
O fajnie ze idziesz na usg. Ja jutro idę do innego lekarza i zobaczymy co powie i co zobaczymy na usg
Tak tez słyszałam o mięcie i tez ja pije. Nie jakoś regularnie ale jak mi się przypomni
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:O fajnie ze idziesz na usg. Ja jutro idę do innego lekarza i zobaczymy co powie i co zobaczymy na usg
Tak tez słyszałam o mięcie i tez ja pije. Nie jakoś regularnie ale jak mi się przypomni
O to tobie tez się w termin wpasowało fajnie bo podejrzysz co się dzieje 🙂 trzymam kciuki ✊✊ 🙂
No ja dzis zacznę pic bo wczoraj kupiłam i siemie lniane od razu wzielam bo niby dobre jest po owu🙂
-
xvwb1994 wrote:Ja dzisiaj 15dc wiec myśle ze dziś pozytyw a jutro będzie owu
Ja tez raz tak miałam i odczekalam 2h nie pijąc już nic i było już ok. powtórz za około 2h i daj znać jak wygladaStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Taki sam bladziak wyszedl wedlug kalendarza jutro przypada owulacja i wedlug wczesniejszych testow takze moze moj katarek opozni owulacje ?
Przeziębienie podobno może opóźnić słyszałam
Oby nie mocno bo szkoda tyle czekania🙈
Ale ciekawe bo te pierwsze dwa testy już były dosyc mocne a ten z dziś jaśniutkiJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Przeziębienie podobno może opóźnić słyszałam
Oby nie mocno bo szkoda tyle czekania🙈
Ale ciekawe bo te pierwsze dwa testy już były dosyc mocne a ten z dziś jaśniutkiStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu