Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli NAC jest wszechstronnystarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
nick nieaktualnyKsiężna wrote:Kika, Magdak jak tam wasze samopoczucie? Jak tam Wasze robaczki?
Dzieki za troske, na razie wiekszych objawow nie mam, mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Jestem dobrej mysli, ale troche jest stres, ze skonczy sie jak ostatnio…
21.04 mam pierwsza wizyte i mam nadzieje na serduszko❤️
Jak u Was starania? -
Dziewczyny które z was prowadzą obserwacje swoich cykli, czy któraś z was miała może wysokie temperatury bez spadku dostawała okres?
Nie wiem co się dzieje z moim cyklem. W zeszłym cyklu 12 dpo miałam 36,8 spadek w 13 dpo na 36,6 w 14 dniu cyklu późnym wieczorem dostałam okres. Teraz wszystko idealnie obserwowane wyliczone testy negatywne ciąży brak temp wysoko dosc się trzyma okresu brak. -
Magdak wrote:Dzieki za troske, na razie wiekszych objawow nie mam, mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Jestem dobrej mysli, ale troche jest stres, ze skonczy sie jak ostatnio…
21.04 mam pierwsza wizyte i mam nadzieje na serduszko❤️
Jak u Was starania?
Tez trzymam kciuki za Twoje serduszko, idziecie z Kika w parze z Waszymi maluszkami. 😍 Ja testuje 16 kwietnia.Magdak lubi tę wiadomość
-
Żelka1990 wrote:Dziewczyny które z was prowadzą obserwacje swoich cykli, czy któraś z was miała może wysokie temperatury bez spadku dostawała okres?
Nie wiem co się dzieje z moim cyklem. W zeszłym cyklu 12 dpo miałam 36,8 spadek w 13 dpo na 36,6 w 14 dniu cyklu późnym wieczorem dostałam okres. Teraz wszystko idealnie obserwowane wyliczone testy negatywne ciąży brak temp wysoko dosc się trzyma okresu brak.
Odpisałam Ci w innym wątku 🙃 Daj znać co tam wyszło. -
Magdak nie ma innej opcji musi być dobrze i czekamy na same dobre wieści z wizyty❤️
Ja dopiero przed owu także u mnie praktycznie początek cyklu. Szacuje owu na pon/wt.
A mam pytanko może głupie ale czy po stosunku tez z was na początku sporo śluzu leci ? Ja zazwyczaj poleze jakiś czas, siku i po muszę wkładki użyć bo jeszcze ze mnie jakiś śluz leci. Zastanawiam się co to za śluz i czy może to złe ?Magdak lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Magdak nie ma innej opcji musi być dobrze i czekamy na same dobre wieści z wizyty❤️
Ja dopiero przed owu także u mnie praktycznie początek cyklu. Szacuje owu na pon/wt.
A mam pytanko może głupie ale czy po stosunku tez z was na początku sporo śluzu leci ? Ja zazwyczaj poleze jakiś czas, siku i po muszę wkładki użyć bo jeszcze ze mnie jakiś śluz leci. Zastanawiam się co to za śluz i czy może to złe ?
To sperma zmieszana ze śluzem. Może tak do 24 h lecieć. Po tym czasie to już sam śluz 🙂. Każda kobietka tak ma i to całkiem normalnexvwb1994 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Magdak nie ma innej opcji musi być dobrze i czekamy na same dobre wieści z wizyty❤️
A mam pytanko może głupie ale czy po stosunku tez z was na początku sporo śluzu leci ? Ja zazwyczaj poleze jakiś czas, siku i po muszę wkładki użyć bo jeszcze ze mnie jakiś śluz leci. Zastanawiam się co to za śluz i czy może to złe ?
Dziekuje❤️
A odnosnie pytania to u nas zawsze 90% to sperma, a 10% to moj sluz😅 mam wrazenie, ze w dni plodne mniej jej wylatuje bo wiecej przedostaje sie do srodka, ale i tak zawsze jest potok. Haha, najgorzej jak nie ma przytulania przez jakis czas to wtedy jeszcze wiekszy potok😄xvwb1994 lubi tę wiadomość
-
Pierwszy cykl kiedy używałam kubeczka menstruacyjnego od razu po stosunku i polecam. Dla samej właśnie higieny nic nie wylatuje można się spokojnie wysiusiać nic nie wyleci zostanie więcej do działania tych żołnierzyków 😁😁😁😁 ja kupiłam zwykły w rossmannie facelle
-
Żelka1990 wrote:Pierwszy cykl kiedy używałam kubeczka menstruacyjnego od razu po stosunku i polecam. Dla samej właśnie higieny nic nie wylatuje można się spokojnie wysiusiać nic nie wyleci zostanie więcej do działania tych żołnierzyków 😁😁😁😁 ja kupiłam zwykły w rossmannie facelle
Myślałam nad nim ale trochę jestem przerażona włożeniem go. 🙈 wiadomo pewnie wprawa. Jestem ogólnie podatna na infekcje i dopiero od grudnia tfu tfu jestem bez. Tak to miałam je dosłownie co miesiąc! Dramat.
Zastanawiam się czy użycie kubeczka nie może złe u mnie wpłynąć. Walczę ze sobą żeby po sexie nie wstać i iść siku, staram się poleżeć trochę ale ciężko😄Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Żelka1990 wrote:Dziewczyny które z was prowadzą obserwacje swoich cykli, czy któraś z was miała może wysokie temperatury bez spadku dostawała okres?
Nie wiem co się dzieje z moim cyklem. W zeszłym cyklu 12 dpo miałam 36,8 spadek w 13 dpo na 36,6 w 14 dniu cyklu późnym wieczorem dostałam okres. Teraz wszystko idealnie obserwowane wyliczone testy negatywne ciąży brak temp wysoko dosc się trzyma okresu brak.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Magdak wrote:Dziekuje❤️
A odnosnie pytania to u nas zawsze 90% to sperma, a 10% to moj sluz😅 mam wrazenie, ze w dni plodne mniej jej wylatuje bo wiecej przedostaje sie do srodka, ale i tak zawsze jest potok. Haha, najgorzej jak nie ma przytulania przez jakis czas to wtedy jeszcze wiekszy potok😄starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Hej dziewczyny dzis moj 15dc i niecierpliwie czekam na owulacje 😃😃mam 34 dniowe cykle szkoda ze tak dlugie ale coż poradzic mogę.To moj 8 cykl staran.Nadzieja umiera ostatniaStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Hej dziewczyny dzis moj 15dc i niecierpliwie czekam na owulacje 😃😃mam 34 dniowe cykle szkoda ze tak dlugie ale coż poradzic mogę.To moj 8 cykl staran.Nadzieja umiera ostatnia
Trzymam kciuki kochana ! Ja mam dziś 12dc cykle 28 dni. Dziś test owulacyjny negatywny jeszcze.
Robisz tesy?Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Trzymam kciuki kochana ! Ja mam dziś 12dc cykle 28 dni. Dziś test owulacyjny negatywny jeszcze.
Robisz tesy?Księżna lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Robie testy ale zaczynam od 16dc bo zawsze mam owulacje miedzy 18dc a 22dc
O super to razem zaczynamy testowanie ja przewiduje 15/16 dc pozytywny dziś robiłam i jeszcze bardzo blada druga kreska.Księżna lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990