Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
xvwb1994 wrote:Złe dziś się czuje po glucophage 🤮
Jakaś biegunka lekka i niedobrze mi
Typowe działania niepożądane. Trzymaj się, po jakimś czasie organizm się przyzwyczaii 🙂 -
Matleena89 wrote:Typowe działania niepożądane. Trzymaj się, po jakimś czasie organizm się przyzwyczaii 🙂
Czekałam na twoja odpowiedz🙈 można to jakoś załagodzić ? Ja aż musiałam walnąc drzemkę w ciągu dnia 2,5h a to do mnie nie podobne wiec mocno mnie przytyralo. 😢Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Kika1994r wrote:Dziewczyny co na wymioty jak mnie dopadły tak męczą wizytę u giną mam 19 dopierostarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Nadzieja🤗 wrote:Wyczytalam ze 3 dni wyzszych temperatur oznacza iz owulacja byla dzien przed pierwsza wyzsza temperatura i nastepuje nieplodny czas,testy z kolei pokazuja ze sie zbliza bo wychodza coraz ciemniejsze,kurde twierdzenie pitagorasa latwiejsze niz kobiecy cykl
Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
xvwb1994 wrote:Podpinam się pod pytanie. Dziś zmierzyłam i planuje mierzyć 🙈 u mnie dziś dosyc wysoka temp 2dpo 36,71 ciekawe czy to właśnie na ta owulacje czy przy cyklu bezowu byłaby taka ?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
https://zapodaj.net/fbc402968f20f.jpg.html
Dziewczyny czy to juz pik ?Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
xvwb1994 wrote:Czekałam na twoja odpowiedz🙈 można to jakoś załagodzić ? Ja aż musiałam walnąc drzemkę w ciągu dnia 2,5h a to do mnie nie podobne wiec mocno mnie przytyralo. 😢
Mnie się nie udało. Z tego, co czytałam to po poprostu trzeba to przeczekać. Jeśli po 2-3 tygodniach nic się nie poprawi, to zgłoś to lekarzowi. Może dobierze wtedy inny lek. -
Kasiak89 wrote:Niestety cykl może być bez owu nawet mimo wysokich w drugiej fazie. To rzadko się zdarza, ale dla pewności dobrze monitoring zrobić kiedyś. Te 36.7 to mi się czasem w pierwszej zdarza, ale 36.9 to już raczej z wyższych. Tylko pomiary dopiero od drugiej fazy niewiele mówią, bo tu nie chodzi o samą temperaturę a o różnice między fazami. Powodzenia w pomiarach
Ja się trochę zniechecilam do mierzenia wiec tak pozno mnie tknęło żeby zmierzyć. Zobaczymy w sumie, jestem neutralnie nastawiona. Jak nie było owu to ok jak była to tez super bo szansa jest. Idę w czwartek na drugie usg. Mówił ze wtedy już ba pewno mi powie czy owu było. A wydaje mi się ze tego 16dc złe trafiłam z usg bo to samo miałam u innego lekarza w listopadzie. Tez powiedział ze nie widzi pęcherzyka ani cialka a z progesteronu wyszło ze owu miałam. 🤯🙈Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Matleena89 wrote:Mnie się nie udało. Z tego, co czytałam to po poprostu trzeba to przeczekać. Jeśli po 2-3 tygodniach nic się nie poprawi, to zgłoś to lekarzowi. Może dobierze wtedy inny lek.
Wczoraj takas tragedia była. Dziś już na szczęście lepiej. Mam nadzieje ze szybko minie. Przelewało mi się na maksa w brzuchu ranoJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Hej dziewczyny,wczoraj test pokazal pik a dzis okolo 4 nad ranem zaczal mnie kluc prawy jajnik i moje pytanie czy jest szansa na zaplodnienie jesli bedzie serduszkowanie o 23 ?Niestery jestem w pracy caly dzien 😑Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Hej dziewczyny,wczoraj test pokazal pik a dzis okolo 4 nad ranem zaczal mnie kluc prawy jajnik i moje pytanie czy jest szansa na zaplodnienie jesli bedzie serduszkowanie o 23 ?Niestery jestem w pracy caly dzien 😑
Zawsze jest nadzieja śmiało 💓Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
A teraz trzeba czekac czy to byl szczesliwy traf 😄😄
Ola-Ola1992, xvwb1994 lubią tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Matleena89 wrote:xvwb1994 jak się masz? Jest choć trochę lepiej?
Ja w niedziele i poniedziałek brałam tylko te glucophage xr 1000 na noc bo się bałam ze spędzę święta na kibelku 🙈w sobotę była istna masakra.
Dziś lecę juz dalej normalnie. W czwartek mam usg i chwila prawdy czy owulacja była.
Pierwszy cykl w którym nie bolą mnie sutki po owulacji.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualny
-
stara Staraczka wrote:Dziewczyny dołączam do biorących metę
Wizyta u dobrej diabetolog endokrynolog i tadaaam .. a moja gin mówiła że wynik całkiem ok
U mnie się okazało ze dostinex na zbicie prolaktyny brałam bez sensu bo już się nie robi wyniku po obciążeniu MTC… 12 tygodni to brałam.
Ten gin kazał iść na krzywa i jeb glucophage.
Dzisiejszy dzień bez biegunki. Oby tak dalejNadzieja🤗, Matleena89 lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990