Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
xvwb1994 wrote:Tak z tym nac to słyszałam ze sportowcy tez biorą
Muszę zapytać wtedy lekarza na usg jak brać i ile.
Bo chciałam zamówić i się zastanawiam czy ma to sens jeszcze w tym cyklu.
A po clo dobrze się czuje, jutro ostatnia tabletka
Przełożyłam wizytę na 7 maja rano, bo mi zaznaczył żeby przyjść między 11-13dc wiec idealnie bo to będzie 12dc 😃 sama jestem mega ciekawa. Zazwyczaj miałam jeden pęcherzyk na prawym jajniku.
O to super to tak naprawdę będziesz od razu w sumie przed owu 🙂 jeju juz sie doczekać nie mogę na wspaniale wieści 🙂
-
Hej niestety nie,blado jak zwykle i tempka spadla o 0,3 stopnia czekam juz na wredna 🐒Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
xvwb1994 wrote:Hejka ! Mnie dziś coś sutek swędzi a to dopiero 5dc i dziś już prawie czysto. Jakieś lekkie plamienie tylko
Księżna lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Ola-Ola1992 wrote:Ja się dzis trochę lepiej czuje, tylko w nocy ciągle się budziłam spać nie mogłam wiec od 5 jestem na nogach i juz nie wiem co mam z sobą zrobić.Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
U mnie dziś 1dpo. Zaczęło się odliczanie. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo nie było serduszek podczas piku i podczas owu, 2 dni przed i 1 dzien po. Jakoś źle się czułam, owu była bolesna, odczuwałam duże zmęczenie. Ogólnie miesiączki mam niebolesne, a owu za to odczuwam bólami brzucha, jajników, krzyża.
-
xvwb1994 wrote:Tak z tym nac to słyszałam ze sportowcy tez biorą
Muszę zapytać wtedy lekarza na usg jak brać i ile.
Bo chciałam zamówić i się zastanawiam czy ma to sens jeszcze w tym cyklu.
A po clo dobrze się czuje, jutro ostatnia tabletka
Przełożyłam wizytę na 7 maja rano, bo mi zaznaczył żeby przyjść między 11-13dc wiec idealnie bo to będzie 12dc 😃 sama jestem mega ciekawa. Zazwyczaj miałam jeden pęcherzyk na prawym jajniku.xvwb1994 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Księżna wrote:U mnie dziś 1dpo. Zaczęło się odliczanie. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo nie było serduszek podczas piku i podczas owu, 2 dni przed i 1 dzien po. Jakoś źle się czułam, owu była bolesna, odczuwałam duże zmęczenie. Ogólnie miesiączki mam niebolesne, a owu za to odczuwam bólami brzucha, jajników, krzyża.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:Ja w okolicach owu nie mogę spać. Wybudzam się kilka razy w nocy i leżę pół godziny, czasem godzinę zanim znowu zasnę. Potem łażę zmęczona. Tak 2-3 noce.
Ja jestem 6dpo a nie moge w nocy spać 😐mam problem żeby zasnąć i wstaje tak wcześnie juz 3 dzien a popołudniu strasznie chce mi się spać 🤨 nie wiem co mi się dzieje -
Ola-Ola1992 wrote:Ja jestem 6dpo a nie moge w nocy spać 😐mam problem żeby zasnąć i wstaje tak wcześnie juz 3 dzien a popołudniu strasznie chce mi się spać 🤨 nie wiem co mi się dzieje
Oo ja też tak mam, też jakoś przez 3 dni. A jak zasnę to mam realistyczne sny. -
Kasiak89 wrote:Co do NAC jeszcze, mój mąż na poprawę nasienia dostał, a ja zanim od gin dostałam to też od gastro na jelita brałam właśnie. Podobno rozrzedza wszelkie wydzieliny i rozbija biofilm.
Oo słyszałam ze mężczyzna tez się daje. Jakaś firma konkretna polecisz ? Moj bierze fertilman plus 4 miesiąc, ale chyba go przerzucę na coś innego ale nie mam pomysłu na co.
A jaka dawkę nac bierzesz ?Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Dziewczęta, poradźcie co myśleć, pytam Was, bo jesteście doświadczone w tym wszystkim. Otóż, ja w odróżnieniu w ciąży nie chce być, ale jak zwykle mam obawy, że mogę. Dzisiaj mniej więcej powinnam dostać okres, nie mam bardzo regularnych, wahania do 30 iluś dni, więc jakbym dziś nie dostała, to bym się nie przejęła, ale... ZAWSZE kilka dni przed okresem mam pobolewania lekkie brzucha, czasem ból piersi, teraz nic totalnie, jak nigdy. Ostatni okres 2 kwietnia, stosunki były z prezerwatywą. Co może być ważne, brałam w tym cyklu antybiotyk przez tydzień na infekcję intymną. Temperatura w pochwie dwa dni temu z rana 37,2, dziś już było rano 36,6, wczoraj nie miałam jak zmierzyć. Nie mam śluzu za bardzo. Powiedzcie mi, mam się czym denerwować czy może to jakieś opóźnienie? Ktoś mnie uspokoi? Bo okropnie się stresuję Jak się nic nie zmieni w ciągu paru dni to polecę na Betę oczywiście.
-
xvwb1994 wrote:Oo słyszałam ze mężczyzna tez się daje. Jakaś firma konkretna polecisz ? Moj bierze fertilman plus 4 miesiąc, ale chyba go przerzucę na coś innego ale nie mam pomysłu na co.
A jaka dawkę nac bierzesz ?
Są dwie dobre firmy wszelkich preparatów Swanson i Solgar. Oni mają dużo większą zawartość substancji czynnej w tabletce niż większość producentów.
Biorę NAC 600 2x dziennie, mój raz dziennie.
Polecam fertistim men, u nas poprawił wszystko poza morfologią, na nią nie wiemy co zadziałało, być może NAC, ale było też trochę innych suple. (Dodatkowy selen, kw foliowy, wit D)starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:Są dwie dobre firmy wszelkich preparatów Swanson i Solgar. Oni mają dużo większą zawartość substancji czynnej w tabletce niż większość producentów.
Biorę NAC 600 2x dziennie, mój raz dziennie.
Polecam fertistim men, u nas poprawił wszystko poza morfologią, na nią nie wiemy co zadziałało, być może NAC, ale było też trochę innych suple. (Dodatkowy selen, kw foliowy, wit D)
O super bo sama biorę fertistim i tak myślałam ze mojemu tez zamówię. To czekam aż skończy fertilman i zamówię. Chyba ze nagle zaskoczy z ciąża. No i nac tez mam właśnie już z swansona albo aliness zaznaczone.
Zobaczymy jak cykl bez nac teraz.Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Hej dziewczyny jak u Was ?U mnie pierwszy dzien cyklu i zaczynamy od nowa 😮💨Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu