Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola-Ola1992 wrote:Hej testowalam dzisiaj ale jest taka biel ze aż razi.
W sobotę jeszcze sprawdzę.
Mąż sie smiał ze pochowa mi wszystkie te testy bo jestem juz od nich uzależniona🤣 ale wspiera we wszystkim wiec to najważniejsze.
Dopóki nie ma okresu jest nadzieja❤️
Moj mąż nie wie ze mam testy bo mówi ze mam chora głowę😅Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Dopóki nie ma okresu jest nadzieja❤️
Moj mąż nie wie ze mam testy bo mówi ze mam chora głowę😅
Powiem Ci ze ja jakos nie czuje ze się udało, nastawiam się na kolejny cykl i na stymulację i juz owulaczki zamówiłam bo się skończyły wiec musze być przygotowana 🤭 tylko dziwi mnie ze piersi mnie nie bola bo zawsze zaczynaly od 7 dpo i brzuch mialam jak balon i strasznie na słodycze mialam ochotę a teraz piersi wgl nie bola a brzuch taki lekki i strasznie chce mi się pic 😅 Wiec pewnie cos się znowu poprzestawia
Dobrze ze lekarz we wtorek to sprawdzi co się dzieje.
Ja teraz juz schowam testy zeby go w oczy nie raziły 😁
-
Ola-Ola1992 wrote:Powiem Ci ze ja jakos nie czuje ze się udało, nastawiam się na kolejny cykl i na stymulację i juz owulaczki zamówiłam bo się skończyły wiec musze być przygotowana 🤭 tylko dziwi mnie ze piersi mnie nie bola bo zawsze zaczynaly od 7 dpo i brzuch mialam jak balon i strasznie na słodycze mialam ochotę a teraz piersi wgl nie bola a brzuch taki lekki i strasznie chce mi się pic 😅 Wiec pewnie cos się znowu poprzestawia
Dobrze ze lekarz we wtorek to sprawdzi co się dzieje.
Ja teraz juz schowam testy zeby go w oczy nie raziły 😁
Ja już w ogóle objawow nie szukam ani nie porównuje cykle bo u mnie każdy inny 😂
Ja teraz skupiona na mierzeniu temp, testy owu i czekanie 🤯
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Ja już w ogóle objawow nie szukam ani nie porównuje cykle bo u mnie każdy inny 😂
Ja teraz skupiona na mierzeniu temp, testy owu i czekanie 🤯
Tez właśnie zastanawiam się nam mierzeniem tem. Ale ja tak różnie wstaje ze to chyba u mnie nie wypali. 😂
-
A mnie boli brzuch i się zastanawiam czy to na ciążę czy od luteiny :p choć wykres na jakiś mało ciążowy wygląda, więc pewnie to drugie
Nika76 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:A mnie boli brzuch i się zastanawiam czy to na ciążę czy od luteiny :p choć wykres na jakiś mało ciążowy wygląda, więc pewnie to drugie
Czemu mało ciazowy ? Temp idzie w górę wiec kciuki żeby już zwiastowała piękny koniec🤞🏻❤️Kasiak89, Nika76 lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Czemu mało ciazowy ? Temp idzie w górę wiec kciuki żeby już zwiastowała piękny koniec🤞🏻❤️starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Ola-Ola1992 wrote:Hej dziewczynki oczywiscie musialam zatestowac bo za bardzo mnie korcilo i co piekna biel....
Posmutalam troche ale nie poddaje się walczę dalej czekam na okres i lecimy ze stymulacja kiedys bedzie pieknie ❤❤❤
Bardzo szkoda teraz lecimy ze stymulacja i zobaczysz będzie dobrze ! Ja jestem jakoś spokojniejsza i mam nadzieje ze jutro moj spokój nie zostanie zaburzony 😂Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Bardzo szkoda teraz lecimy ze stymulacja i zobaczysz będzie dobrze ! Ja jestem jakoś spokojniejsza i mam nadzieje ze jutro moj spokój nie zostanie zaburzony 😂
O której masz wizytę jutro ??
Kciuki mam juz zaciśnięte 😘 i czekam na dobre informacje -
Ola-Ola1992 wrote:O której masz wizytę jutro ??
Kciuki mam juz zaciśnięte 😘 i czekam na dobre informacje
U mnie chyba już blisko owulacji
Jutro na 11 mam wizytę 🤞🏻😁
https://zapodaj.net/e15bcd308b575.jpg.htmlJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Hej Kobitki, A miała którąś może taki płaski wykres jak u mnie na zaledwie 2kratki na wykresie wręcz? Może wiecie czy powinnam się tym niepokoić?
Jeśli moze cie spójrzcie, mam udostępniony na tablicy. 36.3- 36.5 to max tylko na owulkę było 35.9. I tak się zastanawiam czy okres będzie w poniedziałek.. testy były póki co negatywnie..
To dopiero 1cykl który mierzę.
Buziaki:-* -
Nika76 wrote:Hej Kobitki, A miała którąś może taki płaski wykres jak u mnie na zaledwie 2kratki na wykresie wręcz? Może wiecie czy powinnam się tym niepokoić?
Jeśli moze cie spójrzcie, mam udostępniony na tablicy. 36.3- 36.5 to max tylko na owulkę było 35.9. I tak się zastanawiam czy okres będzie w poniedziałek.. testy były póki co negatywnie..
Buziaki:-*Nika76 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Nika76 wrote:Hej Kobitki, A miała którąś może taki płaski wykres jak u mnie na zaledwie 2kratki na wykresie wręcz? Może wiecie czy powinnam się tym niepokoić?
Buziaki:-*
Piszesz ze karmisz piersią może to wpływa na temp ?
Ogólnie nie wyglada ten wykres jakoś złe. Według mnie prawidłowy ale tez zwróciłam uwagę na ta wyższa temp na początku mierzeniaNika76 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Troche mnie uspokoiłaś, dzieki;)
Między 6-8 zwykle koło 6. W ustach pod językiem zawsze w tym samym miejscu po prawej .
Nie jestem pewna czy pierwsza temperatura sprawdzałam jako poranna ale następne już tak. Mam termometr elektroniczny. Mierzy w minute ale dla pewności wyniku mierze dwa razy bez wyjmowania z ust.
Dodam że karmie 2latkę ale już od pół roku mam regularne cykle 27-32dni. Ten jest pierwszym w którym mierze i obserwuję bo staramy się o drugie. -
Hej dziewczyn
Owu lada moment. Test rano był pozytywny.
Usg potwierdziło. Endometrium 7.5 mm i już jakiś płyn powoli się zaczyna. Tego nie skumalam.
Pęcherzyk jest jeden ale mówi ze bardzo ładny. Owu typuje na jutro z prawego jajnika
W czwartek po pracy jadę sprawdzić do niego czy pęcherzyk pękł. Obstawia ze to formalność skoro pękały wcześniej.
Kamień z serca !
https://zapodaj.net/c979bca610894.jpg.htmlKasiak89, Magdak lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990